Şimdi Ara

Türkiyede bulunan suriyeliler hakkında ne düşünüyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şahsen ben vatandaşlık hakkının verilmesi taraftarı değilim.Türkiyenin durumu belli zaten onca insan da geldi ortalık karışacak gibi sürekli kavgalar tartışmalar oluyor mahalle sakinleri ile suriyeliler arasında gördüğüm kadarıyla çok saygısız nankör insanlar tabi hepsi böyle olmayabilir ama gördüklerimin çoğu böyle siz ne düşünüyorsunuz ??

•  Türkiyede bulunan suriyeliler hakkında ne düşünüyorsunuz
  • Suriyelilerin ülkeye alınması bile bile kendi ayağına sıkmaktır.
    Suriyelilerin ülkeye alınmasıyla,ölümcül bir virüsü bedenine enjekte etmek arasında hiçbir fark yoktur.
    Suriyelilerin ülkeye alınması Türkiyenin gördüğü en büyük hainliktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

Suriyelilerin ülkeye alınması bile bile kendi ayağına sıkmaktır.
    Suriyelilerin ülkeye alınmasıyla,ölümcül bir virüsü bedenine enjekte etmek arasında hiçbir fark yoktur.
    akplilerle tip olarak aynılar görünüş falan bence
  • Gök Gürültüsü kullanıcısına yanıt
    aslinda bende böyle düşünüyorum yarın bir gün başımıza iş açılcak gibi duruyor.
  • gangsta5959 G kullanıcısına yanıt
    o partiyi sevmem ama suriyelilerle bir tutmuyorum şu anda.
  • Nonoş recebin yalakasıdır bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Cheritto

Nonoş recebin yalakasıdır bunlar
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 11 Ocak 2021; 5:7:8 >
  • defolup gitsinler.
  • Ankaralıyım oturduğum ve çalıştığım muhitte Suriyeli yok.O yüzden vukuatlarını ve kişiliklerini forum sitelerinden siz bilenler sayesinde öğreniyorum.
    Birkaç gündür Konyadayım ve an itibariyle Akyokuş ta serinlikte oturuyoruz.Çimlerin üzerinde öbek öbek gruplar halinde oturan Suriyeliler var.Bir grup ortalarına bir kirpi aldı oynuyorlardı ayaklarıyla bir tek ben uyardım bıraktılar.Genel olarak gürültülüler ve kalabalıklar.Bol miktarda özçekim yapıyorlar.Kimileri pisliklerini toplarken kimileri bırakıp gidiyorlar.
    Konyalılar kendilerine alışmış gibiler.Ancak ben alışmayı da istemiyorum ülkemizde yaşamalarını da.
    Bir an önce gitmelerini diliyorum.Güzel ülkemizi daha fazla bozmadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruhumun

Ankaralıyım oturduğum ve çalıştığım muhitte Suriyeli yok.O yüzden vukuatlarını ve kişiliklerini forum sitelerinden siz bilenler sayesinde öğreniyorum.
    Birkaç gündür Konyadayım ve an itibariyle Akyokuş ta serinlikte oturuyoruz.Çimlerin üzerinde öbek öbek gruplar halinde oturan Suriyeliler var.Bir grup ortalarına bir kirpi aldı oynuyorlardı ayaklarıyla bir tek ben uyardım bıraktılar.Genel olarak gürültülüler ve kalabalıklar.Bol miktarda özçekim yapıyorlar.Kimileri pisliklerini toplarken kimileri bırakıp gidiyorlar.
    Konyalılar kendilerine alışmış gibiler.Ancak ben alışmayı da istemiyorum ülkemizde yaşamalarını da.
    Bir an önce gitmelerini diliyorum.Güzel ülkemizi daha fazla bozmadan.
    birileri şu densize haddini bildirmeli

https://twitter.com/cabirsuri

benim karşıma çıkıp bu lafları etse kafatasını patlatıp akıtırım acımadan

• quote:

Orijinalden alıntı: gangsta5959

akplilerle tip olarak aynılar görünüş falan bence

suriyelilerede bu kadar hakaret etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyDrama

Alıntıları Göster
    ŞEREFSİZİN SÖYLEDİĞİ SÖZLERİ BİR OKUYAN OLUR MU ACABA HELE Kİ YANDAŞ CANDAŞ AK TROLLER BİR GÖZ ATSANIZ ŞU ŞEREFSİZ EVLADININ SÖYLEDİĞİNE

• Bunları vatandaşlığa alıp iki sene sonra postalar Erdoğan. Kullanır sonra şutlar bence. Yoksa bu Suriyelilerde Kürtler gibi ülkeyi istiyoruz diye çıkarlar ortaya.
    Ben hepsinin bir şehirde toplanmasından yanayım. Madem aldık misafir kalsınlar arkadaş.
  • quote:

Yaw he he iyice saçmalamaya başladınız ölümcül virüsmüşte enjekteymişte te allam
  • Galiba bu trollemek için yazmış yoksa gerçek olamaz bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyDrama

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 11 Ocak 2021; 5:7:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: D12

quote:

Yaw he he iyice saçmalamaya başladınız ölümcül virüsmüşte enjekteymişte te allam

• Bas belasi hepsi hepsi memlektlerine gonderilmeli yada avrupaya Türkiye kendine zor yetiyor isin asli bu turkiye kendi vatandaslarina zor bakiyor
  • Hepsini şutlamaları lazım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.