yaw daha adam fb forması altında ayağına top değmemiş siz iyi kötü muhabeti yapıonuz TSL bi başlasın ilk haftalarda görülür performansları yeni transferlerin bakalım hoş mu yoksa boşmu
Hocam gördüğün gibi hala cevap alamadık. Yanlız .Taner. hocam bu soruyu her sorduğumda Hagi'nin Yıldız sıfatının yanına farklı bir büyüklük sıfatı ekliyor.
Süper Mega Süper Giga Süper Tera Süper.
Tera dan sonra ne geliyordu..
quote:
Orjinalden alıntı: JaSoN VooRheeS
quote:
Orjinalden alıntı: cdemir
Cevap verir misin. Hagi senin para kriterlerine göre YILDIZ mıdır değil midir ?????Bu soruyu hatırladım hocam, cevap alamamıştın
cdemir, karşılıklı fikirlerimiz yazıyoruz. mesajlarına cevap yazmayı en sevdiğim üyelerin başında geliyorsun ama sen de bu bölümde işi "soru sordum, cevap veremedi" boyutuna çekersen yanmışız. bizler burada birbirimizi sorguya çekmiyoruz ki. bazı arkadaşlar en son mesajı ben attım, ben üste çıktım, bak cevap veremedi gibi algılanacak mesajlaşmalar yapıyor ama senin tarzın böyle değil. bak bu konuya, defalarca uzun uzun bu konuda mesajlarına alıntı yaparak yazdım. az çok bu konuda ne düşündüğümü ve cevaplarımı biliyorsun, daha ne yazayım ya, ben böyle düşünüyorum işte
quote:
Hocam gördüğün gibi hala cevap alamadık. Yanlız .Taner. hocam bu soruyu her sorduğumda Hagi'nin Yıldız sıfatının yanına farklı bir büyüklük sıfatı ekliyor.
quote:
quote:
Cevap verir misin. Hagi senin para kriterlerine göre YILDIZ mıdır değil midir ?????Bu soruyu hatırladım hocam, cevap alamamıştın
Tamam hocam, sustum.
Yanlız senin şu yıldız anlayışını hala çözemedim. Sanki bir gariplik var.
Tamam sustum başka bir şey söylemedim.
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
cdemir, karşılıklı fikirlerimiz yazıyoruz. mesajlarına cevap yazmayı en sevdiğim üyelerin başında geliyorsun ama sen de bu bölümde işi "soru sordum, cevap veremedi" boyutuna çekersen yanmışız. bizler burada birbirimizi sorguya çekmiyoruz ki. bazı arkadaşlar en son mesajı ben attım, ben üste çıktım, bak cevap veremedi gibi algılanacak mesajlaşmalar yapıyor ama senin tarzın böyle değil. bak bu konuya, defalarca uzun uzun bu konuda mesajlarına alıntı yaparak yazdım. az çok bu konuda ne düşündüğümü ve cevaplarımı biliyorsun, daha ne yazayım ya, ben böyle düşünüyorum işte
Hocam Tello, Linderoth geldi hayırlı olsun dedik. Lincoln henüz gelmemesine rağmen ona bile hayırlı olsun iyi transfer dedik.
Yozgatlı, Rüştü BJK'a gitti onada hayırlı olsun dedik.
Ama Carlos'a hayırlı olsun diyene pek rastlayamıyoruz.
quote:
Orjinalden alıntı: MoKoKo®
yaw daha adam fb forması altında ayağına top değmemiş siz iyi kötü muhabeti yapıonuz TSL bi başlasın ilk haftalarda görülür performansları yeni transferlerin bakalım hoş mu yoksa boşmu
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: subsonic
quote:
hagi yıldız değil yıldız ötesi bir şeydir. bunu sizin yaptığınız gibi daha takıma katkıda bulunmadan değil, gerçeklere dayanarak söylüyorum. ben bedelsiz geldi yıldız değildir gibi düz bir cümle kurmadım. varsa öyle bir şey link verirsen bakalım. dediğim şuydu; popülaritesi, finanasman kuvveti, kadro yapısı ve yaşanılan ülke olarak niye ispanya da kalmayı tercih etmedi bu adam ? niye real madrid gitmesine engel olmadı ? fenerbahçe kadar verebilecek parası yok mu real madrid'in. aynı verimi alacağını bilse performansını bildiği bir futbolcuyu niye tutmasın ? bunun cevabını verebiliyormusunuz ?
Hagi neden Barcelonada kalamyı tercih etmedi? Barca neden gitmesine engel olmadı? GS kadar parası yokmuydu Barca'nın? Aynı verimi alacağını bilse niye tutmasın? Bunun cevabını sen verdiğin anda cevap alacaksın .Taner. hocam
ilk ben sordum. soruya soruyla karşılık vermeyelim. teker teker
Adam kendi ağzı ile söyledi neden Real ile devam etmediğini-edemediğini.Real gençlerin önünü açmak için Carlos-Beckham ikilisini gönderdi.Adamlar geleceğin Carlosu denilen adamı aldılar gayet normaldir ki bu kadar para verilip alınan futbolcunun oynaması gerek ki kendini geliştirsin. Haa Carlos neden Fener'e geldi diyecek olursan adam yine kendi ağzıyla söz vermiştim,beni inandırdılar ve bana yeniden değerli olduğumu hissettirdiler dedi.Fener ile anlaştığı duyulduktan sonra Milandan daha önce de İngiltere-İspanya-İtalya dan birçok kulüpten teklif aldığı söylendi.Haaa yalan haberler midir?Sanman çünkü 1 sene önce Chelsea almaya çalışıyordu 1 sene sonra kimse istemeyecek kadar düşük bir performans göstermedi. Kaldı ki Zico gibi belkide çocukluğunda izleyerek büyüdüğü bir yıldız,alışmakta sıkıntı çekmeyecek bir ortam(Dilini konuşan insanların çokluğu) ve de para var. Carlos gibi bir adamı sadece para ile getirebileceğine inanmıyorsundur umarım.Çünkü öyle olsa Katar daki bir şeyh Fenerin verdiği paranın mislilerce ifade edilen kısmını verebilir...
Fakat bu soruların yerine kimi koysan o transfer dandik olur.Transfer olan adam dandiktir gibi birşey çıkıyor eğer adam 3.sınıf futbol ülkelerinden gelmiyorsa.
saka maka carlos yilin en pahali transferi ve uefanin en dikkatli oyuncularindan biri yine oldu gornuyor
HaGi !!! Gerisi Yalan
quote:
bazı arkadaşlar en son mesajı ben attım, ben üste çıktım, bak cevap veremedi gibi algılanacak mesajlaşmalar yapıyor
O bazı arkadaşlar bol keseden sallayanlara, üste çıkmak değil mantıklı cevaplar bekler. Attığı zaman mangalda kül bırakmayanlar desteksiz atarken, bazı arkadaşların her zaman verecek cevabı vardır. Lafı evirip çevirmez, dolandırmaz, yanıt veremeyecek duruma geldimi espiri yapmaz, yazdığı cevabın arkasında durur. Ayar vereyim derken ayar olan kişilere, bazı arkadaşlar her zaman güler
quote:
quote:
quote:
Hocam sallamak bedava nede olsa En bomba cümlesi KSK süper ligde uzak ara şampiyon olacaktır
quote:
Orjinalden alıntı: hEnrY_rDL
Dünyanın en pahalı transfer listesine 2kez ve sadece giren Nicolas Anelka olmalı bence..
kesinlikle bu tartışmasız kesinlikle !!!
adam yılın transfer i olarak 35 milyon doalr a gitmişti real e
real de liverpool da arsenal de oynamış adam tartışmasız
quote:
quote:
bazı arkadaşlar en son mesajı ben attım, ben üste çıktım, bak cevap veremedi gibi algılanacak mesajlaşmalar yapıyor
O bazı arkadaşlar bol keseden sallayanlara, üste çıkmak değil mantıklı cevaplar bekler. Attığı zaman mangalda kül bırakmayanlar desteksiz atarken, bazı arkadaşların her zaman verecek cevabı vardır. Lafı evirip çevirmez, dolandırmaz, yanıt veremeyecek duruma geldimi espiri yapmaz, yazdığı cevabın arkasında durur. Ayar vereyim derken ayar olan kişilere, bazı arkadaşlar her zaman güler
Laflara bak. Neredeeen nereye... Baştan sona okuyan anlamıştır zaten kimin ne dediğini... En iyisi sen kendi kendine takıl. İstersen yazacak bir şey bulamadı da de (ki demezsen gerçekten şaşırırım) ama bir daha sana cevap falan yazmayacağım...
quote:
Senin ve benim yazdıklarımı dikkatlice tarafsız gözlerle okuyan birisi kimin rezil olduğunu gayet iyi anlamıştır.
Nerden eksik alıntı yapmışım. Ben mi söyledim kariyer hiç bir şeydir diye. Carlos'un onca senelik başarılarla kariyerini yok sayan ben miyim.
Zaten millette salaktı. Niye kariyeri başarılarla dolu futbolcu transferleri yapıyorlar ki. Al sokaktan koy bir adam sahaya. Nasıl olsa kariyer fasa fiso.
İyi kariyer iyi tecrübe demektir. Bu da sahada oynayacağı futbolun kariyersiz bir futbolcuya göre daha iyi olacağının garantisidir. Futbolcu ilk önce yetenekli olacak ve bu yeteneğini sahaya en iyi şekilde yansıtacak ve takımına katkısıyla hem kendi kariyerini yükseltecek hemde takımının. Carlos'ta senelerdir Real'de bunu başarıyla gerçekleştiriyor. FB'de de aynı ayarda oynayacaktır..
quote:
Orjinalden alıntı: wasatime
İşine geldiği şekilde alıntı yapıp kocaman harflerle yazarak rezil etme kendini. O ifadenin arkasından başka bir şey daha denmiş. Orada sadece futbolcular hakkında yorum yapılmış ve sahada kariyerin işe yaramayacağı belirtilmiş... Anlatma ve anlama kabiliyetin hakkında pek bir şey söyleyemem ama çarpıtmada üzerine yok...
quote:
Futbolcu'dan takıma geçiş sebebimi gayet mantıklı bir şekilde anlattım. Sen anlayamıyorsan ben ne yapayım. Benim anlatma kabiliyetim bu kadar.
Anlatmak istediğimin özünde, kendinin sürekli övündüğün bir konuda karşı takımın benzer bir konusuna çamur atmak var.
-Bizim UEFA kupamız var Berbatta oynasak her zaman her yerde en süper biziz, biz süper olacağız, olmaya devam edeceğiz.
-Carlos'ta kim oluyo ki onun takımıyla kazandığı başarılar kariyeri ne olaki. Bunlar onun her zaman her yerde en iyisi olması için yeterli mi ki. Asla değil böyle olamaz. "KARİYER FALAN HİKAYE"
Sanırım yeterince anlatabildim.
quote:
Noktalayalım... Zira belli oldu, oyunculardan takım muhabbetine geçerek Galatasaray'a laf atan sen (ki Galatasaray için Avrupa kupası muhabbetini de sen yaptın, yazdıklarını oku istersen) yine alakasız anlamlar çıkartıp konuyu uzatacaksın.
quote:
Kariyer falan hikaye.
quote:
-Oleeeey oleeyy oleeyy oleeey Şampiyon Ciimmboomm
-Ooo abi böyle şenlik olduğuna göre FB'ye 3-4 tane attık heralde.
-Yok yaw ne 3-4 tane atması
- O zaman 1-0 yendik.
- Yooo yenmedik
- Beraberliğe de seniniyoruz deme bana
- Ne beraberliği 6-0 yenildik
- ???? Yenildiysek niye şenlik yapıyonuz abi..
- Sabri 5 kere, Hakan Şükür 3 kere, Lincoln 7 kere Kaleci Aykut bile 2 kere Carlos'a çalım attı onu kutluyoruz.
- Abi baştan söylesene şunu. Haydi hep beraber. Oleeeey oleeyy oleeyy oleeey Şampiyon Ciimmboomm.
şu anda Roberto Carlos un Fenerbahçe gelmesiyle en kariyerli yabancı futbolcudur........tartışmasız
ÇORÇ HACİ
quote:
Orjinalden alıntı: ermanpac
quote:
- O zaman 1-0 yendik.
- Yooo yenmedik
- Sabri 5 kere, Hakan Şükür 3 kere, Lincoln 7 kere Kaleci Aykut bile 2 kere Carlos'a çalım attı onu kutluyoruz.
- Abi baştan söylesene şunu. Haydi hep beraber. Oleeeey oleeyy oleeyy oleeey Şampiyon Ciimmboomm.
Helal.
quote:
Orjinalden alıntı: Emre RZ
quote:
Orjinalden alıntı: ermanpac
quote:
- O zaman 1-0 yendik.
- Yooo yenmedik
Helal.
quote:
quote:
quote:
quote:
Hocam sallamak bedava nede olsa En bomba cümlesi KSK süper ligde uzak ara şampiyon olacaktır
Atmakta Tanerin üstüne yok zaten
Taffarel-Carlos
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme