Şimdi Ara

Türkiye - Ukrayna 21,45 Dünya Kupası Elemeleri (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
774
Cevap
1
Favori
8.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maçta ilk defa hiç sıkılmadım izlerken. İyi ya da kötü. :)

• Emre Mor'un sonu hiç iyi değil. İsterim ki futbolda geleceğin yıldızı ay yıldızlı formayı taşıyan biri olsun ama şu halükarda çok zor. Saha içerisindeki kişiliği yeteneğinin çok daha önüne geçmiş. Kötü anlamda. Bu yapı ile belkide kendini geliştirebileceği en iyi kulüp olan Dortmund'da çok tutunamaz.
  • Maca cok kotu basladik. Ozellikle cift santrafor olayi bize gore degil. Cift santrafor oynanirken birisi pivot forvet digeri de geri forvet tipin futbolcular olmaliydi. Enes ve Cenk ikisi de ayni tipte oyuncular. Bir de orta saha ilerde top ceviremeyince baskiyi kaldiramadik. Bunun ustune Balta-Omer ikilisinin adam paylasamama sorunlarini dogurdu. Allah'tan ilk yari bitmeden Ozan'in kafa golu bizi ikinci yari daha iyi baslamasina neden oldu. Eger o gol gelmese ikinciyi bulacagimizi sanmiyordum.
    Ikinci yari forvetin teke dusurulmesi isabetli bir secimdi. Tolga'nin oyuna alinmasi rakiplere daha az sans verdik, bu sekilde Topala iyi yardimci oldu ve Hakan'i ortaya cekmesiyle daha fazla pozisyon bulduk. Artik Terim bu saatten sonra Hakan'in solda oynatma israrinin hatali oldugunu anlamistir. V.Sen yerine kesinlikle G.Tore gelmeli. Sol acikta en iyi is yapacak oyuncu. Ozellikle V.Sen bizde iyi degilken hem de.
    Kaan'i ilk defa izledim. Spiker Almanya'daki gurbetci oyuncularimizdan biri oldugunu soylemisti. Cenk'in arkasinda ihtiyacimiz oldugu presi gerceklestirdi. Gayet sogukkanli davranarak gorevini yerine getirdi. Terim ilerde T.Cigerci ile bu iki oyuncuya daha cok sans vermeli doye dusunuyorum. Son olarak E.Mor daha sakin olmali. Milli takimda kendini daha fazla ispatlama cabasi nedeniyle bu aksam cok agresifti. Calim atarkenki sogukkanliligini pozisyon sonrasi da gostermesi gerekiyor.
    Shevchenko bizi analiz etmis. Ozellikle E.Mor'u kullanarak atak yapacagimiz bildigi icin E.Mor'un arkasinda kalan kulvari cok kullandi.
    Bence hala umut var.

• Emre Mor şişirilmiş bir balondur

• quote:

Orijinalden alıntı: irish

Şu geriye ve enine lüzumsuz çalım atan oyuncuları fazla büyütüyoruz.
    Tamam Emre hızlı ve adam geçen bir oyuncu ama bu şekilde devam ederse işi zor.

Ben Emre'nin Dortmund'da adam olacağını düşünüyorum.

• emre su yetenegine yazik etmez umarim

tek icimi rahatlatan almanyada oynuyor olmasi, bu isin en iyi okullarindan birinde

• bu futbol ile zor
  • Emre'nin ciddi büyük bir kulüp gözetimine ihtiyaç var. Hem burada, hem de Almanya'da zaman zaman hafiften çirkefliğe kayar tarzda bir karakter sergilemeye devam ederse biraz zor. Barcelona'ya gitse, 1-2 sene bile sürmez adam olması mesela. Büyük düşünecek futbolcunun yapacağı hareketler değil bunlar.

Yetenek şahane ama. Hele top ayağına yapışıyor, vücudunu iyi koruyor gerektiği yerde ve topu 3 kişi arasından çıkartabiliyor seriliği + teknik ile. Dortmund'un illaha faydası olacaktır fakat şu hareketleri görüp bi konuşmaları gerekiyor, ciddi biçimde desteğe ihtiyaç var.

Bazen karakter meselesi oluyor, kişi kendisi de biliyor aşması gerektiği şeyler olduğunu fakat aşamıyor olabilir(aksi durumu düşünmek bile işten değil bence). Caner'in her ota mota gidip hakemle didişmesi kabul edilir gibi değil. Çok iyi oynuyormuş bilmem ne, geçiniz efendim. 28 yaş futbol için hayatın orta yaş kısımlarına denk geliyor gibi dursa da henüz genç bir adam, değişilmez diye bir şey yok. Yaptığında hiçbir yanlış görmüyorsa zaten sıkıntı büyük demektir.

Cenk'in pozisyonuna ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten. Rakip oyuncunun yaptığı faul, orası net. Adamın kolunu tezgahtan irice bir palamut almaya çalışır gibi tutmuş. Fakat orada kendisini yere bıraktıysa yazık gerçekten de...

Enes'i çıkartmasını beklemiyordum hocanın. Hani Enes'e bir Emre Mor şeklinde yaklaşmak yanlış. Bir yerde işini ciddiye alıp, "bilinçli" bir şekilde davranan bir çocuk, diğer yanda ne olacağı belli olmayan bir wonderkid. Asıl wonderkid Enes bence ama, bilerek çocuk dedim, yoksa adam bildiğin. Attığı gollerin alayında şu ana kadar bilinçli bir çalışmanın ürünü olduğunu göstermiş durumda. Cenk'i daha tecrübeli olarak tutmak istedi elbette fakat Enes dursaydı gene skora etki edebilirdi 2. yarıdaki oyunumuzla diye düşünüyorum.

İlk yarı net taktiksizlik vardı, çok klasik bir tabir olacak ama defans ile ileri uç oyuncularının arası çok açıktı, bu açıklıkta ise top kapıp hızlıca çıkabilen bir Ukrayna vardı. Ne bekliyorduk? =) Fatih hoca oyuncuların kafası Arda'da kaldı gibisinden bir şeyler söyledi ama o seyirci karşısında, o atmosferde ben çocukların "Arda abi napıyordur acaba, o da beni düşünüyor mudur ki :'((((" gibi takıldığını sanmıyorum. Hakan'ın yeri değişti, ileri uç değişti, aradaki bağlantı sağlanınca iş yapabilmeye başladık.

• İstatistiklerde bile Türkiye'nin en iyisi gözüken atibadan 50 tane fazla top kapmış tolga yedekse onu eleştiririm ancak tolga ilk 11 olsaydı fbliler ve bjkliler burayı yangın yerine çevirirdi.Vazgeçelim artık şu takım bjk nin oyuncusu gs nin oyuncusu kafasından Burda sorsak anket yapsak desek ki milli takımda 7 bjk li olacak ilk 11 de dünya kupasına garanti gideceğiz herkes olumsuz oy kullanır.İşte bu içimizdeki irlandalıları gösteriyor.Türkiyede bu gibi insanlar çok fazla bugün Selçuk-Tolga-Sinan-Serdar-Hakan kadroda ilk 11 başlasa 5-2 kazansak bjkliler - fbliler mutsuz olacak.Kerim-Cenk-Caner-Oğuzhan-Gökhan-Tolgay ilk 11 olsa 5-0 kazansak yine memnunsuzluk olacaktır.Fb den Hasan-Ozan-Salih-Mehmet-Volkan olsa Gs den Sinan-Hakan-Selçuk-Tolga-Yasin olsa yanlarına Volkan-Hakan-Emre olsa 10 tane atsak Terime sallayacak illa ki olur.
    Kısaca şöyle özetleyim bu sene bir yerde tatile gidecektim 5 yıldızlı bir otelin yorumlarına bakıyorum bir rezervasyon sitesinde otele 2.500 yorum atılmış Ruslar-İngilizler-Almanlar hatta abd den gelmiş konukların yorumları "Mükemmel","Kesinlikle Türkiye'ye sırf bu otel için gelebilirim" gibi fantastik yorumlar asıl bombaya bakar mısın bizim İnsanımızın yorumlara bak hele "Yatak rahat değildi","Tvlerde 3 boyut yok","Domateslerin kabuğu kalın","Minibarlarda niye Ayran yok","Lig tv var tivibu niye yok"
    Kısaca insanımıza hiç bir türlü yaranamazsın.Bugün 5 tane atsak Arda olsa 7 tane atardık diyecek bir dünya adam bulunur,Arda olsaydı 5 gol atsaydı millet diyecek barselonada oynuyor artiste pas vermiyor kendi atıyor egoya bak derler.
    Kısaca DERLER.Yaranamazsın şuan fatih hoca gitse şenol hoca niye gelsin sebeb yok.Abdullah avcı bir daha hataya düşüp yakmaz kendini.Yabancı kim gelecek ? Bu ülkeden Mario Gomez ve Sosa can güvenliğim yok diye kaçtı,Yabancı gelecek hoca 3 milyon altına gelmez.
    Şu Fatih terim ne yaptı bu millete başarı getirmek dışında adam Gs ye gelse yine bjkliler, fbliler şampiyonluğa hasret kalacaklar evlerinde kupa kaldıracağız hala ağlıyorlar.Sıkıntı yok deplasmanda kupa almaya devam ederiz.4 sene önce dünya kupasında dünya üçüncüsü takımı söyleyin desek çoğu kişi hatırlamaz ama ezeli rakibinin sahasında kupa kaldıran takımı çindeki adam bile bilir.Ona göre terim giderse birileri yine kaybedecek kupa anlamında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertua35_35 -- 7 Ekim 2016; 1:41:03 >

• Emre en geç 3 yıla dünyanın en iyi 3 oyuncusundan biri olur. Buna %100 eminim. Bu kadar iyi ve hızlı bir oyuncu sadece faul yapılarak durdurulabilir. Tek eksiği topa vuruş. Onu da başaracağına eminim. Allah, yeni Messi'yi Türklere yazmış. Kötü niyetli azınlıklar üzülebilir. Önümüzdeki 15 yıl futbolun rengi Mor olacak. Bu adamı almayan Gs yönetecilerinin taaaaa. Emre Mor gsli. Bruma'yla idare edecez artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sits -- 7 Ekim 2016; 1:55:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Caner ve Emre Mor bu maç atılmadıysalar hakemin hoş görülü davranmasına borçlular. Hadi Caner'a bir şey demiyorum nede olsa Türkiye de yetişmiş bir futbolcu ama Emre Mor bu akşam resmen atılmak için özel çapa harcayıp durdu.

Bizim turnuvada gördüğümüz Emre Mor gitmiş yerine şımarık ve her pozisyona itiraz eden biri gelmiş. Bir de Avrupa da yetişmiş futbolcu. O serbest atış sırasında yaptığı kaprise ne demeli. Hakan ve Caner gibi iki duran top ustası dururken sen kalk ben atayım de.

B.Dortmund takımına transfer olunca bildiğin şımarmış. Tamam iyi oynuyorsun ama daha yolun başında böyle şımarıklık yapan bir futbolcudan ileride ne oynadığı kulüp takımına ne milli takıma fayda gelmemeye başlar. Birileri kulağını çekse iyi olur.

Avrupa da yetişmiş futbolcu böyle yapıyorsa Türkiye de yetişmiş olanların benzer şeyleri yapması çok normal.

Oynadığı futbola lafım yok ama davranışları şımarıklıktan başka bir şey değil.

İstediği kadar simarsin hocam. 19 yaşında gencecik çocuk o daha. Takımın en iyi oyuncusu o su anda. Abileri ne iş yapıyor peki? Avarel avarel topa bakıp cemkiriyolar. Abileri adamakıllı oynar, gider o densizlik yapar o zaman hakveririm ama adam hem mücadele etsin, hem savassin. Sen ise takıldığın seye bak. Ona laf edene kadar sayılıp sovulcek 40 tane adam var. Onlar futbolunu oynasın sonra emre nin simarikligina gelir sıra. O çocuk bu milli takımda harcanıyor. Mesut ozil e çok kizmistik ama o adamda hakliymis gelmemekle.

ya bak siz anlamıyorsunuz bizi biz emre kötü olsun demiyorum biz emrenin iyi olmasını istiyoruz.bizim derdimiz daha 19 yasındaki çocugun fazla agresif olması.nerde modric için bekleyen emre nerde bugunkü emre.bak emrenin onlarca yanlış tercihi var her kornerden dönen topu baskı altında calım deneyip kaptırdı adamlar biraz dogru oynasalar hepsi gol olurdu veya 3 kişiyi geviyor 4.yüde gecmeye calışıyor diye kimse bunlar yuzunden emreye laf etmiyor aksine centilmenlik için rakibe verilen topa baskı yapmasına hakemin her kararına caner v2 gibi davranmasına gereksiz yere sarı kartı görmesine bizim laflarımız buna bu cocuk yolun basında bizde biliyoruz bildiğimiz içinde konusuyoruz yoksa ne gencler harcandı su sımarıklık yuzunden. dileğimiz metin oktay olsun muhammed demirci değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

Hakan dururken Emre ne be abi. Tam küfürlük. Çok bencil. Dk 70'ten sonra oynaması takıma zarar bi oyuncu Emre Mor.

Sizin volkanda ne be abi bal yapmayan arı kaç para veriyordunuz bu bal yapamayan arı ya 2.5-3 milyon euro ? Yazık fb asist yapamayan tek becerisi çalım olan,6 ay uefadan ceza almış adama sadece lig için bu parayı veriyor.
    Fatih hocaya sallayan fbliler önce kendi asist yapamayan oyuncularınıza laf atın,bu arada bjkliler 50 milyon euroluk oğuzhan nerde yav.Cenk'e değinmeme gerek yok yeni burak yılmaz Gs maçında yerden kalkamadı bu maçta güzel kendi attı yere,90 dakika umut bulut gibi koştu durdu bir halt yapamadı.

Ne 2.5 -3 milyon € su birader. 15 milyon avro veriyoruz biz volkan şen'e Laf sokmak için ne kadar da sallamış maaşlarını. Sen önce git rızık reyisine bak. Biri 3 yıldır topa değmedi ama yılda 4 milyon avro götürdü. Diğer reyisiniz de zam aldı maaşına Bizim çöplerimize laf edeceğine kendi çöpüne bak.

• Klasik milli takim, ilk maclarda kendi sahanda ukraynayla berabere kal, sonra ukrayna'ya deplasmanda 3 atarsan gruptan cikiyoruz diye plan yap, hep ayni bunlar.

• Fatih Terim'in ego ve kibir paçalarından akıyor. İnşallah Milli Takım'da başarılı olurda bırakıp Gs'ye gelmez. Bu adama sıradan birisi Hocam şu gözünüze nolmuş dese yarım saat aynaya bakıp kontrol eder. Ulan iyiki bir uefa kupan var.50 yıl önce. Arda dibine kadar haklı. Gitti kazandı herşeyi bundaki kibiri,egoyu görünce itiraz etti. Suçlu oldu. 70 yaşına gelmiş hep soru hep sorun. Aziz Yıldırım'ın antrenör versiyonu. Bu adamla bu milli takım Dünya kupasına gidemez.

• Emre Mor bir Bruma değil diyenler?

• Kimse kusura bakmasın ama ben 2.yarıdaki oyunu beğenmedim. Sistem,taktik vs.. hiçbir şey yoktu. Yine her zamanki gibi futbolcular gazı almış Allah Allah nidalarıyla hücum ediyordu. Bu düzende anca günü kurtarırsın gelecek için ümit vaat eden bişey yok. Bu oyunla İzlanda'ya yeniliriz kimse umutlanmasın ama yenersekde büyük süpriz olur o ayı.
  • Ya siz onu bunu bırakında şu futbolcular nasıl tahammmül ediyor bu Fatih Terim'e gerçekten çok merak ediyorum ben. Tamam otoriter, dominant, disiplin cart curt ama abi bu adam resmen sinir hastası olmuş artık. Gerçekten çekilecek çile değil, o kadar yetenekli oyunculara sahibiz, leş gibi top oynuyor şu takım...

Galatasaray'da iken Sneijder'i kenarda oynata oynata bitirdi şimdi sıra Çalhanoğlu'na geldi, zaten maçta ne zaman gerçek yerine geçti bir şeyler değişmeye başladı. Gerçekten bu adamla konuşmak bile çok zor, yani ben olsam şimdiye kafasına çoktan bir kaç krampon atıp futbol hayatımı yakmıştım sanırım...

Tüm futbolcularda acayip bir kabullenmişlik var bunu kabullenemiyorum ben, hiptonize olmuşlar sanki, otur otur, kalk kalk...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infection

quote:

quote:

Hakan dururken Emre ne be abi. Tam küfürlük. Çok bencil. Dk 70'ten sonra oynaması takıma zarar bi oyuncu Emre Mor.

Sizin volkanda ne be abi bal yapmayan arı kaç para veriyordunuz bu bal yapamayan arı ya 2.5-3 milyon euro ? Yazık fb asist yapamayan tek becerisi çalım olan,6 ay uefadan ceza almış adama sadece lig için bu parayı veriyor.
    Fatih hocaya sallayan fbliler önce kendi asist yapamayan oyuncularınıza laf atın,bu arada bjkliler 50 milyon euroluk oğuzhan nerde yav.Cenk'e değinmeme gerek yok yeni burak yılmaz Gs maçında yerden kalkamadı bu maçta güzel kendi attı yere,90 dakika umut bulut gibi koştu durdu bir halt yapamadı.

Ne 2.5 -3 milyon € su birader. 15 milyon avro veriyoruz biz volkan şen'e Laf sokmak için ne kadar da sallamış maaşlarını. Sen önce git rızık reyisine bak. Biri 3 yıldır topa değmedi ama yılda 4 milyon avro götürdü. Diğer reyisiniz de zam aldı maaşına Bizim çöplerimize laf edeceğine kendi çöpüne bak.

Adamın ihtiyacı var paraya kovalayalım mı 3 yıldır oynamıyorsa rıskını vermeyelim mi yani ? bu volkan oynadığı halde bir halt yapamıyor yazık günah fb psikolojik sorunlu uefadan 6 ay sinir krizi ataklarından ceza yemiş adama maç başılarla 3 milyon euro veriyor o parayı terime verseniz belki kupa görürsünüz.Neyse Terimi kovalasınlarda biraz kadıköyde kupa kaldıralım.Gerçi terim olmasa da kupa alıyoruz da neyse.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Infection

quote:

quote:

Adamın ihtiyacı var paraya kovalayalım mı 3 yıldır oynamıyorsa rıskını vermeyelim mi yani ? bu volkan oynadığı halde bir halt yapamıyor yazık günah fb psikolojik sorunlu uefadan 6 ay sinir krizi ataklarından ceza yemiş adama maç başılarla 3 milyon euro veriyor o parayı terime verseniz belki kupa görürsünüz.Neyse Terimi kovalasınlarda biraz kadıköyde kupa kaldıralım.Gerçi terim olmasa da kupa alıyoruz da neyse.

Volkan Şen'in Fenerbahçe'den 3 milyon € aldığına dair kanıt getir. Yoksa burada çocuk gibi atıp tutma. Ki attığın mesaj tarzından da belli ya. Milli takım konusunda dandik volkan'ın maaşını kafadan atıp sonra da kadıköyde kupaya getirdi Block. Sana ayırdığım zamana acıdım.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.