Şimdi Ara

Türkiye - Ukrayna 21,45 Dünya Kupası Elemeleri (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
774
Cevap
1
Favori
8.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birisinin emre mora 11 kişiyide çalımlayıp gol atılamayacağını söylemesi , anlatması lazım . Yetenekli ama aşırı bencil bir yapısı var almanyada düzelir umarım . Misafirleri görünce şimaran küçük çocuklar gibi davrandı bugün bu kadar agresif ve sinirli olmaya gerek yok , topunu oyna sen yeter .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infection

quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

Hakan dururken Emre ne be abi. Tam küfürlük. Çok bencil. Dk 70'ten sonra oynaması takıma zarar bi oyuncu Emre Mor.

Sizin volkanda ne be abi bal yapmayan arı kaç para veriyordunuz bu bal yapamayan arı ya 2.5-3 milyon euro ? Yazık fb asist yapamayan tek becerisi çalım olan,6 ay uefadan ceza almış adama sadece lig için bu parayı veriyor.
    Fatih hocaya sallayan fbliler önce kendi asist yapamayan oyuncularınıza laf atın,bu arada bjkliler 50 milyon euroluk oğuzhan nerde yav.Cenk'e değinmeme gerek yok yeni burak yılmaz Gs maçında yerden kalkamadı bu maçta güzel kendi attı yere,90 dakika umut bulut gibi koştu durdu bir halt yapamadı.

Ne 2.5 -3 milyon € su birader. 15 milyon avro veriyoruz biz volkan şen'e Laf sokmak için ne kadar da sallamış maaşlarını. Sen önce git rızık reyisine bak. Biri 3 yıldır topa değmedi ama yılda 4 milyon avro götürdü. Diğer reyisiniz de zam aldı maaşına Bizim çöplerimize laf edeceğine kendi çöpüne bak.

Adamın ihtiyacı var paraya kovalayalım mı 3 yıldır oynamıyorsa rıskını vermeyelim mi yani ? bu volkan oynadığı halde bir halt yapamıyor yazık günah fb psikolojik sorunlu uefadan 6 ay sinir krizi ataklarından ceza yemiş adama maç başılarla 3 milyon euro veriyor o parayı terime verseniz belki kupa görürsünüz.Neyse Terimi kovalasınlarda biraz kadıköyde kupa kaldıralım.Gerçi terim olmasa da kupa alıyoruz da neyse.

Volkan Şen'in Fenerbahçe'den 3 milyon € aldığına dair kanıt getir. Yoksa burada çocuk gibi atıp tutma. Ki attığın mesaj tarzından da belli ya. Milli takım konusunda dandik volkan'ın maaşını kafadan atıp sonra da kadıköyde kupaya getirdi Block. Sana ayırdığım zamana acıdım.

Doğru bana harcadığın zaman ile Terim'in muhasebesini yap 3.5 milyon dolar say say bitmez değil mi Terime verene kadar o parayı advocaat'a versek talimat ile kadro yapardı arda olurdu,Belki van persie bile son dakikalarda özel istek ile bizim milli takımda oynardı.Neyse bloklada bir fbliye laf anlatmak ile uğraşmayayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertua35_35 -- 7 Ekim 2016; 2:47:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Terim şişirilerek buraya gelmiş en büyük balondur

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

Hakan dururken Emre ne be abi. Tam küfürlük. Çok bencil. Dk 70'ten sonra oynaması takıma zarar bi oyuncu Emre Mor.

Sizin volkanda ne be abi bal yapmayan arı kaç para veriyordunuz bu bal yapamayan arı ya 2.5-3 milyon euro ? Yazık fb asist yapamayan tek becerisi çalım olan,6 ay uefadan ceza almış adama sadece lig için bu parayı veriyor.
    Fatih hocaya sallayan fbliler önce kendi asist yapamayan oyuncularınıza laf atın,bu arada bjkliler 50 milyon euroluk oğuzhan nerde yav.Cenk'e değinmeme gerek yok yeni burak yılmaz Gs maçında yerden kalkamadı bu maçta güzel kendi attı yere,90 dakika umut bulut gibi koştu durdu bir halt yapamadı.

Ne 2.5 -3 milyon € su birader. 15 milyon avro veriyoruz biz volkan şen'e Laf sokmak için ne kadar da sallamış maaşlarını. Sen önce git rızık reyisine bak. Biri 3 yıldır topa değmedi ama yılda 4 milyon avro götürdü. Diğer reyisiniz de zam aldı maaşına Bizim çöplerimize laf edeceğine kendi çöpüne bak.

Adamın ihtiyacı var paraya kovalayalım mı 3 yıldır oynamıyorsa rıskını vermeyelim mi yani ? bu volkan oynadığı halde bir halt yapamıyor yazık günah fb psikolojik sorunlu uefadan 6 ay sinir krizi ataklarından ceza yemiş adama maç başılarla 3 milyon euro veriyor o parayı terime verseniz belki kupa görürsünüz.Neyse Terimi kovalasınlarda biraz kadıköyde kupa kaldıralım.Gerçi terim olmasa da kupa alıyoruz da neyse.

Volkan Şen'in Fenerbahçe'den 3 milyon € aldığına dair kanıt getir. Yoksa burada çocuk gibi atıp tutma. Ki attığın mesaj tarzından da belli ya. Milli takım konusunda dandik volkan'ın maaşını kafadan atıp sonra da kadıköyde kupaya getirdi Block. Sana ayırdığım zamana acıdım.

Hocam boşver su ergeni. Dediğin gibi harcadığın zamana yazık. Muatap aldığına değmez. Bosver salla gitsin. 12-13 yaşında sabüsübyan.

• Ben şahsen galatasaraylıyım terime de saygı duyarım ama ne zaman fatih terim su takıma gelse ne oynadığımızı çözemiyorum karambole maç oldu resmen 70 dakka Pyatovu bi ilk yarının sonunda attıgımız golde gördüm amatör takım gibi oynuyoruz 2 pas yapan adam yok şu futbola puan bile fazla burada pekçok kişi kızıcak ama bu takımın başına şenol güneş gelmelidir hem beşiktaşı hem milli takımı yönetsin galtasaraylıyım sesimi çıkarırsam namerdim adam açık ara en iyi türk teknik direktör şu anda milli takımın 2002 dünya kupasında ne oynadığı belliydi bi planı olurdu maça çıkarken biz grupta çine farklı brezilyaya farklı oynardık şimdi her takım kalemize elini kolunu sallaya sallaya geliyor şu ukraynada azcık kabiliyet olsa veya onu bırak bu gece azcık şanslı olsalar 4 5 liktik zaten gerçi kime anlatıyorsun federasyon başkanı tüpçü la tüpçü hemde daha 3 5 sene önce kendi kulübünü yönetememiş bir dünya borca zarara sokmuş futbolun f sinden anlmayan bir tüpçü sonrada ülkede neden futbol gelişmiyor

• Erdit67 E kullanıcısına yanıt
    Gs deki terim ile milli takimdaki terim tamamen farklidir. Gs ye istedigi tarzda oyunculari transfer ettirebiliyor milli takimda ise ülkenin en iyileri aliniyor. Terim 4-4-2 cidir. Bekler ofansif olur,bir stoper lider ozellikli digeri de daha cok ikili mucadeleye giren adam olur ujfaluji ve semih gibi. Orta sahada bi adam top dagitir diger adam pis işleri yapar selçukla melo gibi,forvetler rakibin stoperlerine basar elmander umut gibi,cift forvet oynatmasinin sebebi bu,bütün sistemi rakibe pres yapma uzerinedir rakibi cikartmayan bozan bi oyun yapisi var terimin,oturtmasi cidden zor ve oyuncular icin sıkıntılı bi sistem,90 dakika koşmak gerekiyor. Bunu oturtugu zaman iş yapiyor,engin baytar çok mu iyi oyuncuyduda oynuyordu hayir,sirf 90 dakika rakibe bastiği icin oynatiyordu terim. Denildigi gibi sistemsiz gazla calisan bir takim değil. Kulup bazinda durum böyle. Milli takimda bunu nasi uygulayacaksin ne stoper ne forvetler ne kanatlar ne orta saha hicbiri bu sisteme uygun degil,bu sebeple 4-4-2 oynatmiyor pek. Dogal olarak sistemsiz bir takim cikiyor ortaya,çünkü başka plani yok. Gs de parliyor milli takima gidince sönüyor senelerdir bu böyle. Adamin eline sistemine uygun kadro verirsen uefa kupasini aliyor,cl de ceyrek finale cikabiliyor bu konuda iyi fakat sistemine uygun oyuncu lazim,sistemine uygun oyuncu yoksa bocaliyor çözüm getiremiyor bu konuda baya kötü bir teknik direktör. Mesela sneijder alindi,alinmasini istememisti terim. Neden cunku sistemini bozacak,onun sisteminde forvet arkasi yok. Kanada koymaya calisti olmadi takim kötü gitmeye başladi sonrada milli takima gitti zaten. Milli takimda sistemini kurmaya hiç calismiyor olmayacagini bildigi icin,günü kurtarma çabasinda.Adamin sisteminde forvet arkasi yok,çalhanoglunu almasa neden almadin diye medya ve taraftarlar baski kuracak. Abdullah avci mesela,sistemime uygun degil diye selcuğu 11 e almadi adama o kadar baski yaptilarki milli takimdan gonderildi. O yüzden milli takimi oyunculari sistemine uydurabilen yada lucescu gibi oyunculara göre sistemini belirleyen bir teknik direktörün calistirmasi gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3042DE2E5 -- 7 Ekim 2016; 7:33:59 >

• 32aslan kullanıcısına yanıt
    Ya çok PES oynuyor ya da toy olduğu için. Belki her ikiside

• Emre Mor yerine Arda, Cenk yerne Volkan ile başlasak yenerdik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maci izlemedim Cenk nasildi?

• redwolf0 kullanıcısına yanıt
    Net pozisyonda direğe vurdu. Atsa kazanmıştık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tasmalı Kedi

quote:

Orijinalden alıntı: 742793

Bu emre mor cok bencil. O frikigi kullanmak istemesi falanda bunun göstergesi. Frikik yaptirdin iste niye yaptigini bozuyosun. Ordan gol atamıcagini sende biliyosun ft de biliyor kalecide biliyor. Bir oyuncu topun basina gectiginde sadece durusuyla bile tehlikeli izlenimi verebilir; Sneijder,Ronaldo,Selçuk. Emre de bu olay yok.

Penaltı kaçıran selçuk mu tehlikeli izlenimi veriyo

Bunu Volkana sorsana delikanlı

• quote:

Orijinalden alıntı: reikideiki

emre dortmundu değerlendirirse ardanın yerine gecer değerlendiremezse volkan şenin

Bence değerlendiremezse arda olur değerlendirirse öylesi daha gelmedi

• Bende onu diyorum zaten dediğim gibi saygım sonsuz galatasaraylıyım terim döneminde oynanılan toplarıda beğenmisimdir ama milli takımda olmaz olmuyor terim kulüp hocası dediğin gibi oyunculara göre sistem yapan değil sistemine göre oyuncu alan bir hoca ama gerçekler ortada çöp gibi takımız emre mor 2 adam geçicek yada hakan calhanoglu bitane vurucak gol atıcaz yada duran top ne oyun planı avr ne bisey bide bizim özellikle gurbetci futbolcularımızla ilgili cok buyuk bi yanılsama var sanki herkez messi olucak gibi düsünüyoruz birside yazmıs hakan anca topa vuruyor baska özellği yok ac leverkusen maclarını izle adam orda bir sistem icinde oynuoyor ve parlıyor bos futbolcu olsa leverkusende yıldız olmaz keza nuri de aynı sekilde cok iyi topcular değerlendiremiyoruz bence ben milli takımın gidip gitmemesine cok taklımıyorum özellikle dünya kupası elemelerinden gitmek zor zaten kaldıki topu topu 2 kere katılmısız beni rahatsız eden milletin ya bu milli takımın ne oynadıgı belli değil ama mucadele ediyorlar diye bazı vasıfsız oyuncuları övmesi kardesim mücadele ediyorlarda kaleyemi gidebiliyoruz az sanslı olsa 4luk yapmıstı zaten ukrayna biraz gercekci olun ya bu arada bu ozan tufan sevdası nedir ya cok merak ediyorum cidden

• Türkçe bilmediği için Fatih Terim'in ne dediğini anlamayan Emre Mor yine sahanın en iyisi oldu.

Via @JurnalSpor

• quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

quote:

Orijinalden alıntı: Rietveld

Fatih Terim bu egosuyla milli takimi bitirir. Tecrubeli oyuncu yok. Selcuk Inan ile Arda nin olmasi lazim bu takimda. Cenk yerinede Eren Derdiyok dusunulebilir. Emre Mor dan baska oynayan yok. Volkan Sen de olmaliydi.

Futbol bilgisi olmayan kişilerin forumda bilgiç bilgiç takılmasına ayar oluyorum. Derdiyok un bizde ne işi var?

Eren İsviçre milli takımında
  • Oğuzhan olcay mı ?
    Allah korusun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orlando DeJoseph

Türkçe bilmediği için Fatih Terim'in ne dediğini anlamayan Emre Mor yine sahanın en iyisi oldu.

Via @JurnalSpor

iyiydi bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Micro_Processor

quote:

Orijinalden alıntı: Neo Nesil

topal ve ozandan sonrasını okumadım

Kim oynayacak o bölgede söyler misin ?

Mehmet topal ile ozan ı kesecek adam şuan yok takımda .Belki tolga ciğerci tercih edilebilir. Belki
  • karaniler kullanıcısına yanıt
    Caner aslında çok iyi kesti iyi ortalar da açtı ama neden bu kadar agresif sinirli hırçın anlam veremiyorum. Bu maç deplasmanda olsaydı kesin kırmızı yerdi. Biraz daev sahibiyiz diye hakemler ılımlı davrandı
  • ikinci yarıyı izleyebildim.
    ukrayna 2-1 önde olmasına rağmen bizden daha çok pozisyon buldu. ne yapacağını biliyordu ukrayna.
    bizimkiler şaşkın ördek gibiydi. cenkin direği dışında pozisyonumuz yok. uydurma bir penaltıyla puan aldığımız için şanslıyız. duran topları pozisyon diye yutturmaya çalışan spikere ve sergen yalçına da en büyük küfürleri yolluyorum burdan. çok gülünç durumdayız cidden.
    ayrıca koskaca türk milli takımının umudu emre mor adlı daha 20 yaşında bile olmayan bir gurbetçi mi. canının her istediğini yaptı sahada dün. 5 kişi arasına topla dalıp atağı öldürdü. usta frikikçiler varken üstelik yenik haldeyken topu alıp kendi vurdu. takım oyunuyla gram alakası yoktu. ben çoğu kişinin aksine emre mor'dan umutlu değilim. bir volkan şen olacaktır belki dortmund sayesinde bir tık üstü. fazlası değil kesinlikle. dün onun yerine daha tecrübeli volkan şen veya gökhan töre'yi görmek isterdim.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.