Şimdi Ara

türkiye uefa sıralamasında seneye de 12. sırada kalır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gördüğüme göre bazı arkadaşlar yunanistan'ın bizi geçtiğini, seneye 5 değil 4 takımla avrupa kupalarına katılacağımızı, şampiyonun dahi ön eleme oynayacağını söylüyorlar. yalnız bana göre bu hatalı. çünkü seneye 10/11 puanları silinecek. bizim 4.600 puanımız, yunanistan'ın ise 7.600 puanı silinecek. hatta sonraki sene de aynı durum geçerli. seneye bizim 5.100 silinecekken onların yine 7.600 silinecek. seneye ve ondan sonraki sene için risk düşük. yanlış mıyım?

http://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/country/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler Bing -- 23 Ekim 2014; 21:16:07 >

• Önümüzdeki senenin ülke temsilci kontenjanları belirlenirken 10/11 sezonunun da dahil olduğu son 5 sene dikkate alınacak. Ama sonraki senelerde dediğin gibi Yunanistan'ın yüksek puan aldığı (aynı zamanda bizim düşük puan aldığımız) 10/11 ve 11/12 sezonları silinecek.

Belki bir seneliğine bir sıkıntı yaşayabiliriz ama sonrasında tekrar öne geçeriz Yunanistan kulüpleri önümüzdeki iki senede büyük başarılar kazanamazsa. Bu arada üstümüzdeki ülkelerden Hollanda'nın durumu çok daha vahim, büyük ihtimalle onların da önüne geçeriz iki sene sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tristam

Önümüzdeki senenin ülke temsilci kontenjanları belirlenirken 10/11 sezonunun da dahil olduğu son 5 sene dikkate alınacak. Ama sonraki senelerde dediğin gibi Yunanistan'ın yüksek puan aldığı (aynı zamanda bizim düşük puan aldığımız) 10/11 ve 11/12 sezonları silinecek.

Belki bir seneliğine bir sıkıntı yaşayabiliriz ama sonrasında tekrar öne geçeriz Yunanistan kulüpleri önümüzdeki iki senede büyük başarılar kazanamazsa. Bu arada üstümüzdeki ülkelerden Hollanda'nın durumu çok daha vahim, büyük ihtimalle onların da önüne geçeriz iki sene sonra.

aa ben 14/15'in listede olduğunu farketmedim. o zaman bir seneliğine de olsa 13. olma ihtimalimiz var diyelim.
  • Bugün galiba isviçrenin üstüne çıktık ve belçikaya çok yaklaştık diye biliyorum o puanlama güncel değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.