Şimdi Ara

turkiye sizce 3.sinif bir ulkemi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

turkiye sizce 3.sinif bir ulkemi ?

(En Son Oy Tarihi: 18.10.2020)
Giriş
  • Bence kesinlikle 3.sinif bir ulke refah yok ozgurluk yok hak hukuk yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EbuSerkan -- 23 Kasım 2016; 2:1:48 >

• Butun dunyada refah huzur ve ozgurluk yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozgurlukten kasit nedir acaba isteyen istedigi herseyi yapabiliyor bende bunu anlamiyorum sordum sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhatunal66

Ozgurlukten kasit nedir acaba isteyen istedigi herseyi yapabiliyor bende bunu anlamiyorum sordum sadece

Ozgurluk diye birsey yok palavra bir kavram kim ne isterse altini doldurur

• 2.

• quote:

Orijinalden alıntı: FarklıAkıl

2.

1 2 ve 3 . Ulkeri sayarmisiniz mesela norvec isvec kanada 1 almanya abd 2 gibi

• Norvec isvec Almanya fransa gibi ulkeler 1 japonya bide.

Turkiye Iran hindistan cin rusya gibi ulkeler iki.

Somali kongo sudan gibi muz cumhuriyetleri 3.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F4369294 -- 23 Kasım 2016; 2:43:45 >
  • Birader hayirdir sana? Turkiyeye bir dusmanligin falan mi var 4er 4er konu aciyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: ParaPalaZula

Birader hayirdir sana? Turkiyeye bir dusmanligin falan mi var 4er 4er konu aciyorsun?

gercekleri gostermenin neresi dusmanlik olmus ?

avrupanin refahini kabul etmeyen insanlara acayip gicik oluyorum
  • İyimser yaklaşmışsın

• 3. seviye olsa yine iyi

1. sinifta kanada, iskandinav kardesler, avustralya gibi ulkeler yer alir.

2. sinifta abd, almanya, fransa, hollanda gibi ulkeler kendine yer bulur.

3. sinifta cekya, polonya, romanya, yunanistan, peru, sili, arjantin gibi ulkeler vardir.

4. sinifta turkiye meksika, kolombiya, iran, tayland gibi ulkelerle birliktedir.

ancak bu 4. siniflik bile turk vatandaslarin kendi ulkesinde yabancilardan daha kotu sekilde yasamasi, hukumetinin yabancilara daha fazla deger vermesi nedeniyle tehlikededir. ne yazik ki hizla dibe batiyor.
  • Dunyanin 2. Sinif dedigi ulkelere bakin ve bizden ne kadar ilerde olduarini gorun.

• Bana sorsan 4. sinif bir ulke
    Ama harita diyor ki hala 2. sinif bir ulkeyiz.
    Edit: Forum bozulmus resim mesim yuklenmiyor. Sirketin interneti de sacmaladi IT calismiyor adam gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leipold -- 23 Kasım 2016; 9:10:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhuser

Butun dunyada refah huzur ve ozgurluk yok

Almanya'da refah'in refa'si var belki ama türkiye'de r'si bile yok. Akp gibi partiler varken de olmayacak besbelli.

• 3.dünya ülkesi olsak halimiz daha iyi olurdu herhalde.
  • Hangi açıdan baktığınıza göre değişir. Hükümet tarafında bakan, milletvekili ya da bir yakınıysanız; hükümetle iyi ilişkiler içinde bir işadamıysanız 1. Sınıf bir ülkedir burası. Daha iyisini bulamazsınız. Hemen hemen aleyhinizdeki hiç bir kanun işletilmez. Trafik cezası bile yemezsiniz.

Ama halkın içinde işçi, memur ya da hükümet karşıtı bir vatandaş veya işadamıysanız 3. Sınıf bir ülke olur birden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozer -- 23 Kasım 2016; 9:51:26 >
  • hayır diyeni ya polianna sıçtı ya gömü buldurlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhatunal66

Ozgurlukten kasit nedir acaba isteyen istedigi herseyi yapabiliyor bende bunu anlamiyorum sordum sadece

Arkadaşım Özgürlük derken bir şahıs istediği gibi hayata takılır olayı değil istenen. Tıpkı bir yurt dışındaki gibi refah düzeyi isteniyor çok bir şey değil bu istenen. sen okuyor musun çalışıyor musun bilemem ama sen 1300 lira kazanacağım diye çabalıyorsun yeri geliyor tatil yapmıyorsun yıllık izin bile kullanmıyorsun ama Millet vekili yani halkın temsil edilmesi için seçilen kişi 25 bin tl emekli maaşı alabiliyor ayrıca eğer devam ediyorsa çalışmaya 55000 tl maaş alıyor eğer bunu normal görüyorsan haksızsınız de bana.

sağlık kısmına gelirsek GSS denen lanet olasıca bir şey çıkarttılar. onu düşüneninde de uygulayanında uygulattıranında sırtında milyonlarca kul hakkı var ödemek ile bitiremeyecek ne burada ne de diğer tarafta.

GSS' nin kalkmasını istiyoruz daha rahat bir yaşam için işsiz adamdan vergi alınmasın.

Vergilerde düzen ve dirlik olsun küçük esnaftan işçilik faturası kesti diye % 50 alınmasın % 15 alınsın. Özel tüketim vergisi her haltta olmasın yiyecek içecek giyimde dahi var.

daha birçok konu var özgürlük gerektiren şu anda prangalı durumdayız. işte bu istediklerimizi kaldıramıyor tüm AKP' li ve yandaşları. yoksa benim istediğim her gün eğlencelerde pavyonlarda kadın koynunda geçirmek değil. yada bir sürü arsam olsun evim olsun da değil sadece 1 tane evim olsun ama kendimin olsun. 2. cide % 50 3. cüde % 70 4. de % 85 diye katlanarak alsın vergisini devlet hiç sorun değil.

hayalimdeki gibi bir evi edinmem tam 48 senemi alıyor yurt dışındaki gibi 15 değil.

• Biz 1938 itibariyle gelişmiş ülke olma yolundan saptık, yeniden ortadoğu çöplüğüne geri döndük. Üstelik bu el birliği ile oldu, sadece siyasetçiler yüzünden değil. Halk'da hakettiğini buldu.

Allah aşkına sıradan bir vatandaş'a sorun, Tesla kimdir, Bill Gates kimdir, Mark Zuckerberg kimdir, Unicef nedir diye. Aldığınız cevaplar ile kıyaslayın kaçıncı sınıf ülke olduğumuzu, bu ülkenin sıradan vatandaşı dibin dibinde bir kültüre sahip. Kimse kimseyi kandırmasın. Fotomaç okuyan milyonlardan bahsediyoruz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.