Şimdi Ara

Türkiye serverinin geldiği nokta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dakika 28 e kadar ne güzel oynuyorduk sonra lee sin dedi annem çagırıyo diye ben de şaka amaçlı falan dedi sandım sonra çıkınca küfrettim içimden

4v5 olsak bile kazandık bunlar 30 levelde oluyor düşünün

• O kadar çok OP varki hangi birini yazacağımı şaşırdım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

O kadar çok OP varki hangi birini yazacağımı şaşırdım

• İtemlere ve karakterlere bakınca karşı tarafın kazanması lazım o xinle o lee ile nasıl kazandıız helal olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

quote:

Orijinalden alıntı: NDS

O kadar çok OP varki hangi birini yazacağımı şaşırdım

Gold 5 ten yükselemiyom QQQQ

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: HardReaction

İtemlere ve karakterlere bakınca karşı tarafın kazanması lazım o xinle o lee ile nasıl kazandıız helal olsun

O lee oyun başında markete gizem kılıcı yazın o itemi alın o item çok güzel deyip duruyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: stoylan

quote:

Orijinalden alıntı: HardReaction

İtemlere ve karakterlere bakınca karşı tarafın kazanması lazım o xinle o lee ile nasıl kazandıız helal olsun

O lee oyun başında markete gizem kılıcı yazın o itemi alın o item çok güzel deyip duruyordu

Tövbelik ya bu server weste gecmeden bir oyun daha oynim dedim oyuna girdim talon aldım 4 kişi saydırmaya başladı talonmu alınır lan onun bunun oğlu büyücü lazım büyücü diye isyan ettiler kendimden gectim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu türkiye serverı açıldığından beri aklıma sürekli aynı soru geliyor. Bu avrupa ve amerikadaki insanların anaları babaları yokmu hiç çağırmıyolar çocuklarını?
  • geçen ağır ezdigimiz macı bizim takımdan birinin manita çağırıyor beyler ben cıkıcam demesiyle kaybettik. tr bu herşey beklerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: stoylan

Dakika 28 e kadar ne güzel oynuyorduk sonra lee sin dedi annem çagırıyo diye ben de şaka amaçlı falan dedi sandım sonra çıkınca küfrettim içimden

4v5 olsak bile kazandık bunlar 30 levelde oluyor düşünün

Bu kadar pro olduğunuzu bilseydim maç tekliflerinizi hep kabul ederdim. Tek maç teklif sizden geliyor.

Bu arada ben 12 lv.

• Klasik tr serverı
  • adamın w/l oranı da kötü değil :D
  • Az önce normal maç attım solo yenildik.Maç sonu gg, easy diyor rakip takım.Diyenlerde de 600-700 win var Amaçları nedir anlamıyorum.
  • 37 dakikada 165 farm çok başarılı stream linkini paylaşırsan sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

37 dakikada 165 farm çok başarılı stream linkini paylaşırsan sevinirim.

Oyun direk mide yıkılıyor normal oyunlarda hele ki tr serverı ise ne bekliyorsun ki
  • Normal game 3 oyun attım 17/2 irelia (ireliam yok bile westte) 8/3 lux 15/2 anivia. pro olduğumu iddia etmiyorum ama seviye intermediate coop ancak normal gamede. Fkata zevkli oluyor bebeler QQ yapıyor, jungle derdi yok kendimi 2 sene öncesi eastte oynuyor gibi hissediyorum hey gidi eski günler^^
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.