Şimdi Ara

Türkiye serverı lanetlidir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün jaxa infinity edge ardından phantom dancer çıkan herif gördüm, ardından guardian angel çıktı oyun 55 dakikaya uzayınca ancak 2. infinity edgesini bitirdi, tüm oyun bolca küfür etti, herkese saydırdı, feedledi, buildi yanlış diyince takımdan 2-3 kişi lan o ad hero ne kassın diye onu savundular, asıl daha bombası ad kasan xerath gördüm infinity edgesi vardı iki adet onunda, uzun zamandır attığım ticketlere cevap verilmediğinden dolayı trdeyim ne zaman kurtulucam laan !

• Abi türkte oynuyacaksan minimnium 3 kişi premade girin biz 5 kişi giriyoruz lose almadık daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeNpaCinO

Abi türkte oynuyacaksan minimnium 3 kişi premade girin biz 5 kişi giriyoruz lose almadık daha.

ya isim verin bana hiç arkadaşım yok burda yeriniz oldukça beni alın ne iş olsa yaparım yoksa sinirimden ağlıycam.
  • Arranged giricen bu trollere anca bu gidiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurisStormrage

quote:

Abi türkte oynuyacaksan minimnium 3 kişi premade girin biz 5 kişi giriyoruz lose almadık daha.

ya isim verin bana hiç arkadaşım yok burda yeriniz oldukça beni alın ne iş olsa yaparım yoksa sinirimden ağlıycam.

forumda türk serveri ile guruplar var ordan bakabilirsin biz 10 kişi olduk zaten as takıma adam çıkarmaz oldum zaten 5 kişi olmadan girmiyo kimse sen başka yerleri araştır.
  • quote:

quote:

quote:

forumda türk serveri ile guruplar var ordan bakabilirsin biz 10 kişi olduk zaten as takıma adam çıkarmaz oldum zaten 5 kişi olmadan girmiyo kimse sen başka yerleri araştır.

yaklaşık 12-13 kişiyi ekledim şuan kabul eden olmadı, senin nickin neydi ?

• Ne infinity edge'y miş arkadaş, resmen forumun suyunu çıkardınız artık, ağlama duvarı falan vardı bi aralar noldu acep
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aktif Türk Guildi Açılımı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ALLAHINI SEVİYORSAN NİCK VER YADA EKLE: SideBlast
    4 gündür cevap bekliyorum bende. Support çok bozdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheB0SS

Ne infinity edge'y miş arkadaş, resmen forumun suyunu çıkardınız artık, ağlama duvarı falan vardı bi aralar noldu acep

xerathta görsen sende ağlarsın. ya 15 kişiyi ekledim biri kabul etti, 14'ünüz nerede ?
  • West'e geçtim her el Jungle-Support-Solotop ağlamak istiyorum sayın seyirciler
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yaklaşık 12-13 kişiyi ekledim şuan kabul eden olmadı, senin nickin neydi ?

c1e2m3

• quote:

Bugün jaxa infinity edge ardından phantom dancer çıkan herif gördüm, ardından guardian angel çıktı oyun 55 dakikaya uzayınca ancak 2. infinity edgesini bitirdi, tüm oyun bolca küfür etti, herkese saydırdı, feedledi, buildi yanlış diyince takımdan 2-3 kişi lan o ad hero ne kassın diye onu savundular, asıl daha bombası ad kasan xerath gördüm infinity edgesi vardı iki adet onunda, uzun zamandır attığım ticketlere cevap verilmediğinden dolayı trdeyim ne zaman kurtulucam laan !

Ben ap ashe görmüştüm westte. Ben buildin yanlış diye normal dille uyarırken herkes ap ashe op diye onu savundu
    Ultiyi 40 dakikada 2 kere tutturdu :) Çalının içinde en uçtayken dışta yaklaşık 300 range içindeki adama ulti atamadı :)

Eu-West seviye 5

• quote:

Orijinalden alıntı: |Mafia|

West'e geçtim her el Jungle-Support-Solotop ağlamak istiyorum sayın seyirciler

Aynen bende east-tr-west geçtim cidden westte oynamak zevkli ve daha zor geçiyor ve oyunda plan kuruyoruz bodoslama herkes saldırmıyor fakat çok fazla afk ve leaver ile karşılaştım
    Birde oyunda hiç rus ve polonyalıyla karşılaşmadım haliyle oyun içinde cidden güzel muhabbet dönüyor
  • Arkadaş türkler böyle. Türkler için server yapmayacaklardı bence yaptılar iyi oldu hep savunuyorsunuz milletinizi ama gerçekten bir halt yok kişilerde. Geçen oyun takımdan jungler shaco full AD gidiyordu dedim olmaz öyle 4-5 kişi onu savundu adam başka ne kassın
  • sıfırdan bir hesap açtım,takılıyorum arada.Çok ilginç olaylar dönüyor.Maçların ortak özelliği ise şu:midin kapışılamaması.Genelde 2-3 tane mid oyuncusu oluyor,sürekli kapışıyorlar.Daha önce hiç görmediğim mid şampiyonları çıkıyor,millet bol bol hero-build denemesi yapıyor herhalde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.