Şimdi Ara

Türklere özel yeni WOTLK Private Serverı açılmıştır.Yine Yeniden TurkWoW

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TÜRKİYE , AZERBAYCAN , KKTC özel WOTLK sunucusu açılmıştır. Naxxramas sezonu ile başlıyor. PVP Sezonu olarakta Deadly Gladiator sezonu ile başlıyor. Sunucumuz x10 XP Rate olup 20 level olduktan sonra direkt 80 olacaksınız. 80 lvl olan oyuncuya 50 Emblem of Heroism otomatik olarak verilecektir.

    Random Dungeon Finder ( RDF ) heroic olarak girdiğinizde verilen Emblem of Heroism bonusu boslar hariç 4 adettir.

    Serverımızda Cross Dungeon-Raid-Battleground mevcut olup Ally-Horde karışık girebilirler.Battleground kazanan tarafa x3 Emblem of Heroism, kaybeden tarafa x1 EOH verilecektir.Serverda ortak AH bulunup birbirinizle iletişim sağlayabilirsiniz.

    Arena Puanları haftada 2 kez olmak üzere 2x olarak ayarlanmıştır. Honor Rate x5 olarak ayarlanmıştır.

    Meslekler 5x Rate olarak ayarlanmıştır.

    Reputation 3x olarak ayarlanmıştır.

    Online Reward Sistemi mevcuttur. Oyunda olduğunuz her saat başı otomatik olarak heronuza 1 ADET EMBLEM OF HEROISIM eklenecektır.

    1 level Başlangıçta çantanızda Heirloom itemler mevcut olacaktır.

    Transmog sistemi mevcuttur. Bg'lerde her kill aldığınız zaman Badge Of Justice kazanıp 10 adet olduğunda bir tane eşyayı koleksiyonunuza eklediğiniz iteme dönüştürebiliyorsunuz.

    70 Raidleri kapalıdır.İleride Wotlk expansionuna update olmuş şekilde gelecektir. İlk sezon Naxxramasa eşit Zul Aman raidi mevcuttur. Zul Aman Bosslarının mekaniği değiştirilmiştir ve kestiğiniz taktirde alacağınız lootlar Naxxramas 10 MAN ( Set düşmeyen bossların itemleri) olarak ayarlanmıştır. Yani haftada 1 yerine 2 kez Naxxramas yapmış olacaksınız.

    Oyundaki %280'lik uçan binek hariç tüm trainler ücretsizdir. Buna Northrend Flying Trainer da dahildir. Class trainerlarında öğreneceğiniz skiller de ücretsizdir.

    Her sezonda Realm First kazanan Raid topluluğuna ekstra ödül verilecektir.

    Boss Announcer sistemi mevcuttur. Örneğin: ''X guildi Z bossunu kesmişlerdir.Tebrik ederiz'' gibi bir yazı ile tüm serverın görmesi sağlanacak. Serverın sunucusu Pariste olup 1000Mbps Download 400mbps Upload ve 64 gb Ram üzerine kuruludur. Yapılan testler sonucu sabit 40 ile 70 arası ms oluşmakla birlikte açık kaldığı süre boyunca hiç crash yememiştir.


    https://turkwow.online/




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twow1234 -- 11 Mayıs 2022; 0:55:22 >







  • Yeni gelen Referans sistemi ile davet ettiginiz 3 oyuncu icin, ^^ Rivendare's Deathcharger ^^ binek ödülü ve 25 EMBLEM OF VALOR verilecektir. Sistem su sekilde isleyecektir. Sizin davet ettiginiz kisi, sitemiz de üye olurken, oyundaki karakterinizin ismini Referans kısmına yazdıktan sonra kayıt olacaktır. Oyuna sizin referansınızla baslayan kisilerin Minimum 3.2 k GearScore olması zorunludur. Referans ile gelen kisilerin ( Oynama zamanı olarak minimum 2 gün -- IP kontrol , Gearscore vb. ) seyler kontrol edildikten sonra davet eden arkadasa odulu verilecektir.

  • Yeniden başlamanın vakti geldi uzun zamandır oynamak istiyorum fakat orijinalde ki ücretler çok yüksek burada umduğum aile ortamını umarım bulurum eski günleri naxraması özledim güzel bir kadro ile yeniden kel’thuzad yapmanın vakti geldi 🙏🙏


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonunda yıllar sonra beklenen an. arenada horde keselim alliance kardeşlerim :p

  • Siz de serverımıza gelip wotlk classic için antremanlarınıza başlayabilirsiniz.

  • oyunu nasıl indiririz? @twow1234

  • Hocam sunucunun durumu nasıl? Hala aktif mi? Bende başlamayı düşünüyorum.

  • 3 kişi ile oynayın

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.