Şimdi Ara

Türkiye replika jant çöplüğüne döndü.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
4.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu arkadaş bilindik iyi marka 2.el jant bakıyorum. Hafif olan 15 inç vs. Bütün ilanlarda hep replika çin çakmaları satılıyor. Çin çakmasını bile orjinal diye satmaya çalışanlar var. Orjinal marka jant bulamadım.

Piyasada beğendiğin modelin 99 tane replikası varsa belki 1 adet orjinali vardır onuda güvenip alamıyorsun.

Tek çare araçla beraber gelen çıkma jantları almak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 29 Eylül 2018; 15:08:48 >

• CMS-Kormetal falan kaliteli üretim yapıyor hala onlara bakabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: oozgur16

CMS-Kormetal falan kaliteli üretim yapıyor hala onlara bakabilirsiniz
    Katılıyorum yeni jant araştırırken cms kormetal ve carre'nin çok fazla ismi geçiyordu.Yerli üretim olarak gerçekten başarılı markalarmış bunlar araştırdığım kadarıyla.

Tercihimi kormetalden yana kullandım ben gayet memnunum.

Jant araştırırken sanayide sağda solda jant satan dükkanlara uğradım.Jantın iç kısmında kocaman made in china yazan janta 1500 tl istiyor adam 2 yıl garantili boyasına bir şey olursa kırılırsa çatlarsa getir diyor.O jant ben otobandayken kırılsa sen zaten benim cenazeme gelirsin ben sana gelemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

Katılıyorum yeni jant araştırırken cms kormetal ve carre'nin çok fazla ismi geçiyordu.Yerli üretim olarak gerçekten başarılı markalarmış bunlar araştırdığım kadarıyla.

Tercihimi kormetalden yana kullandım ben gayet memnunum.

Jant araştırırken sanayide sağda solda jant satan dükkanlara uğradım.Jantın iç kısmında kocaman made in china yazan janta 1500 tl istiyor adam 2 yıl garantili boyasına bir şey olursa kırılırsa çatlarsa getir diyor.O jant ben otobandayken kırılsa sen zaten benim cenazeme gelirsin ben sana gelemem

Alıntıları Göster
    Aynen öyle
    Yerli üretimin önemini anladığımız şu günlerde Türk malı bu kadar f/p ürünler yapan markaları desteklemek lazım

• Mümkün olduğunca orijinal jantlardan şaşmamak lazım hocam. En sağlamı dediğiniz gibi markaların ürettiği çıkma ya da sıfır jantlar.
  • Böyle uyduruk jantlar almayın. Bende bir hevesle advan rg 2 replika jant aldım ama jant balans tutmuyor. En az 5 farklı yere götürdüm düzeltemediler. Jant 130km sonrasında titriyor. Ha şöyle bir iyiliği oldu 120 yi geçmiyorum, dolayısıyla güvenli bir sürüş oluyor. 4 yıldır sadece yazlık lastiklerle kullanıyorum ama artık çöpe gidecek gibi. Zira uzun yolda 120 gitmekle yol bitmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oozgur16

CMS-Kormetal falan kaliteli üretim yapıyor hala onlara bakabilirsiniz

Evet yerli firmalar fakat Ağırlıkları vs yazmıyor teknik değerlerinde.

15 inç 5-6 kg civarı araştırıyorum performans için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 29 Eylül 2018; 15:06:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KNTLG kullanıcısına yanıt
    120 üstü gidilecek yol var mı ülkede?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Orjinal janti ancak yetkili servislerden fahis bedellerle temin edebilirsiniz

Geri kalan alayi replika

• quote:

Orijinalden alıntı: BekirARSLAN

Ankara Konya arası ve Konya'dan Karaman a kadar yollar dümdüz ve güzel. Yazlık olduğu için bu güzergahı çok kullanıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkemizde OEM jant üretici firmalardan alınır.

Dolar Euro kur farkindan BBS Enkei falan biraz zor çeşit bulması artik.

Yedek parca olarak jant almak bazen uygun olabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: BekirARSLAN

Hızı övmek için söylemiyorum ama çok fazla yüksek süratle gidilebilecek yol var batı bölgelerde şu an.Ankaranin kuzeyindeki ve doğusundaki yollara uzun süredir gitmedim bilmiyorum ama İstanbul - Çeşme arasını genellikle 180+ süratlerde gittiğim oluyor.Otobanlarda tabi bu, kaymak gibi yollar var şu an.

Zaten Osmangazi köprüsüne bağlandığım an gişelerden sonra Bursa'ya gelmem göz açıp kapayincaya kadar oluyor genelde.Zaten bu yol ve çeşme otobanı, aydın otobanı gibi yollarda sol şerit 160-180 civarı akıyor.190 la giderken Transporter dan selektör yemisligim var :)).

Not: Henüz radar cezası yemedim bu yollarda.

• alman araçları için konşuyorum, audi,merco ve BMW de az araç satılması ve bununla dolaylı olarak az çıkma gelmesi ve kopya jantlara ilgi-maddi durumun etkisi büyük.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Hızı övmek için söylemiyorum ama çok fazla yüksek süratle gidilebilecek yol var batı bölgelerde şu an.Ankaranin kuzeyindeki ve doğusundaki yollara uzun süredir gitmedim bilmiyorum ama İstanbul - Çeşme arasını genellikle 180+ süratlerde gittiğim oluyor.Otobanlarda tabi bu, kaymak gibi yollar var şu an.

Zaten Osmangazi köprüsüne bağlandığım an gişelerden sonra Bursa'ya gelmem göz açıp kapayincaya kadar oluyor genelde.Zaten bu yol ve çeşme otobanı, aydın otobanı gibi yollarda sol şerit 160-180 civarı akıyor.190 la giderken Transporter dan selektör yemisligim var :)).

Not: Henüz radar cezası yemedim bu yollarda.

Alıntıları Göster
    İstanbul-Çeşme arasında Çeşme hariç nerede otoban var?

• Cms yerlilerin içinde en kaliteli olanı. Kormetali 5 yıldır aracimda sorunsuz kullanıyorum. CMS uygun fiyata bulursanız kaçırmayın. Olmadı kormetal de iş yapar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkma jant bulmak mantıklı.

• Çakma jantların bazılarında ciddi balans sorunu var. O jantların balansını yapacak adamın göbeği çatlıyor. Üstüne üstlük bazılarının iyi yapılan balansı kısa sürede tekrar bozuluyor. Bu bile çok ciddi bir sıkıntı, güvenliğe girmiyorum bile...

• LanciaDeltacı kullanıcısına yanıt
    Ben türkiye de öyle uzun süreler yüksek hızlarda gidilecek bir yol göremedim sizin dediginiz yollardada bulundum anlık olarak 200 km ye çıkılıyor ama 160 üstünde sürekli gidilecek bir yol henüz bulamadım.

Yada benim sizin kadar cesaretim yoktur böylede olabilir. Aracımın limitlerini pek zorlamam 140-160 arası Niğde adana otobanin da çok güzel gidiliyor.

Veya bolu ankara arasında ust hızlarda sıkıntı aslında araçtan veya kendimden korkmam değil geri zekalıca araç kullanan 40 yaş kesimi!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.