Şimdi Ara

TURKİYE PSN FİYAT SAÇMALIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony nin store unda gezerken dikkatimi çekti biliyorsunuz yakın zamanda Saint row ps 4 é remake olarak çıktı ve yeni bir bölümüde yeni oyun olarak tanıttılar ana oyun 89 tl ek oyun ise 59 tl ikisi birden paket halinde ise 149 tl yani iki oyunu ayrı ayrı alsak 1 tl karımız oluyor nasıl bir sistem anlamadım ikili paket yapıyorsun bari fiyatı ucuz yap
     TURKİYE PSN FİYAT SAÇMALIĞI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam gerek kutulu gerek dijital, gerek tek oyun, gerek parça parça, her türlü pahalıya geliyor. Neden Türkiye' de böyle anlayamıyorum. Yani Sony Türkiye' nin amacı ne olabilir? Müşteri kaybederler. Bence başka devletlerin parmağı var
  • mal bunlar yaa
  • hatta yeni çıkan Dying Light Zombi eklentisi US PSN de ücretsiz TR PSN de 29 TL fiyat biçmişler
  • dimitradon kullanıcısına yanıt
    Hocam diyecek söz yok birde anlamıyorum malum sitede ilanlara bakarken promo cd ve aralarında bandrollü 0 oyunlar görüyorum nasıl ellerine geçiyor anlamış değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: zeuserdem

Hocam diyecek söz yok birde anlamıyorum malum sitede ilanlara bakarken promo cd ve aralarında bandrollü 0 oyunlar görüyorum nasıl ellerine geçiyor anlamış değilim

Promo cd ler elektronik firmalarda calisan ve konsol oyun bolumunde gorev yapan arkadaslarin eline geciyor.ozellikle sony bedava promo veriyor bu calisanlara

• Fiyatı bedavaya yakın olmadıkça Türkiyeden oyun alma en güzeli o. 2 tane oyunu Türkçe yapacaklar diye yabancı dil eğitimi parası alıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çift hak tr psn oyunlar
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • haklısınız bende artık US PSN veya HK PSN veya Canada PSN nerde ucuzsa ordan alıyorum türkiyeden sadece TR oyunları mecbureyitten alıyoruz yoksa hiçbirşey almam bundan sonra

birde facebook ps türkiye sayfasında sürekli event yapıyorlar soruları bilenlere vs promo oyun yolluyorlar gerçi 5-10.000 kişi katılıyor 1 kişiye veriyorlar hep haftada 2-3tane öyle dağıttıkları oluyor ve diğer arkasın dediği gibi oyun firmalarına BSC vs gibi incelemeleri için yolluyorlar.
  • Hocam kar yapacağım diye ellerinden gelen en yüksek fiyatla bize sunuyorlar. Tabii bizim Türk insanımız ise 200 tl bi oyuna vereceğine 4 tlye kırdırıp oynuyor. Bence hepsi Aral game nin kar amacı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.