Şimdi Ara

Türkiye PlayStation Store'da Tüm İndirimler Kaldırıldı (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
3
Favori
48.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • her olumsuz eleştiri karşısında "ama biz uk psn üzerinden yönetiliyoruz" bahanesine sığınan basit bir yapı zaten bu tr psn. benzer hizmetleri sunan steam, netflix, spotify vb. markalar ülkeye özel fiyatlandırma yaparken zamlarına zam ekleyen ve bununla yetinmeyip fırsatları da kaldıran mağaza olarak da adlandırabiliriz.

    bu fiyatlandırma işlerinin çözümü gayet basit. kapatırsın psn tr mağazasını tr dışındaki kredi kartlarına ve ülkeye yönelik bir fiyatlandırma uygularsın. tabi bu işlerine gelmiyor, kafalarına göre 300 500 tl yazmak daha kazançlı onlar için.

    fırsatlar sekmesiyle ilgili olarak teknik arıza olabilir, öyle ya da böyle bir problem olabilir ama sen müşterini dikkate alıp bir açıklama yapmak zorundasın, bu bir tercih ya da lütuf değil zorunluluk.


    fahiş fiyattan oyun satmak kadar türk yayıncılara sus payı vermekte de çok iyiler. her konuda fikir beyan eden, kanaat önderi gibi mesajlar atan türk oyun medyası eleştirel tek bir mesaj atamıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • PSN PLUS Fiyatlarına zam gelecekmiş. Mail geldi. Türkiye PlayStation Store'da Tüm İndirimler Kaldırıldı
  • Twitter'dan jason schreier ve jim sterling'e haber verebilir ingilizcesi olanlar. Bu adamlarin baya bir takipçisi var twitter da. Yardimci olmalarini saglarsak eger baski kurabiliriz Sony eu'ya. Ben jason'a dm, jim sterling'e mention attım su an donus yok ama.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darktimes7

    Ooo Müesses abim herşeyi herkesten daha iyi bilen olduğu için durumu açıklamış. O hepimizden üstün ve bilgilidir arkadaşlar. Şakası bi yana yani şöyle bir haberin altına bu kadar körlemesine savunan bir yorum yazmak neyse de, "gidin telefonda candy crush oynayın" önerisini okurken senin adına ben utandım. Ama belli ki sen yazarken baya neşeliydin. Baya baya terbiyesizlik bu yaptıgın. Sonra bir de benim yaşım büyük diye övünürsün bunun üstüne cuk oturur.
    Ironiden anlayamayacak kadar gıcık olmuşsun demekki bana

    MS ile Sony fiyatları aynı olacaktır, bknz. Rekabet Kurulu Kararları.

    Boykot meselesine gelince, iki yıldır PS bölümünde bunun konusu var, ne değişti, fiyatlar sadece yukarı gitti. Mesele Sony ile alakalı değil Sony TR'yi yöneten zihniyetle, insanımızın zihniyeti ile alakalı. Bazı ülkelerde Sony özel fiyat uyguluyor, Türkiye de uygulanmıyorsa bunun sebebi Sony TR dır.

    Yapacağınız tek şey var ve bunu 2 yıldır yapmıyorsanız, bu sizin sorununuz. Ve cidden bu oyunları almak zorunda değilsiniz, Candy Crush gibi oyunlara yönelip, artık ülkemizde bu sektördeki hiç bir firmaya para kazandırmamanız gerekiyor. Candy Crush durumun özeti için seçilmiş, en vurucu örnek olduğu icin seçilmiştir. Piyasada bir sürü bedava oyun var, çok seviyorsanız bunlara bakın, her çıkanı oynamak zorunda değilsiniz.

    Bu açıklamayı yaptırmak zorunda bıraktığın için şu an çok kızgınım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 22 Mart 2020; 13:56:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Butun dunya buyuk bir bugranla ,caniyla , sagligiyla ugrasiyor adamlarin yaptigi omurgasizliga bak. Ms bugunki P Spencer reis ile getirdigi kullanici dostu politikalarini devam ettirdigi surece xboxi ana sistemim yapmaktan kolay kolay vazgecmem.Kim iyi hizmet verirse oradayim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dublex06

    Arkadaslar bende konsol alacam ama bu ps deki exc olayi nedir tam olarak
    Sony'nin kendi bünyesine kattığı şirketlerden senede 1-2 veya daha fazla Playstation 4'e özel oyun yapılıyor. Bu oyunlardan bazıları iyi oluyor bazıları ortalama oyun oluyor. God of War, Uncharted 4, The Order, Bloodborne, Gran Turismo, eski Ps3'e çıkan Last of Us, Last of Us 2, Ghost of Tsushima, Killzone vs vs vs oyunlar sadece Ps 4 platformunda oynanabiliyor. Ben ikinci el bir Ps4 alıp bunlardan bazı gözüme kestirdiğimi oynayıp bitirip sattım.

    Piyasadaki oyunların %80-90'ı Pc-Xbox One-Ps4 ve diğer platformlara çıkıyor. Microsoft ise Xbox'a özel oyun durumunu kaldırıp oyunlarını Windows-Xbox platformlarına getirmeye başladı. Gamepass isimli Netflix benzeri bir servis yaparak ve bünyesine kattığı stüdyolarla bu servisine oyunlar üretecek. Netflix'in kendine özel yaptığı dizi ve filmler gibi.

    Bazıları özel oyun sever Ps4 alır, bazıları özel oyuna bakmaz Pc-Xbox platformlarından birisini alıp oyunlarını oynarlar. Oyun dünyası şimdilik bu şekilde gidiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 22 Mart 2020; 14:7:49 >




  • büyük rezalet.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O karar turkiye dagitimcisi olan oyunlar icin. Indie vs. oyunlarda istersen fiyatlari karsilastirabilirsin. Ayrica gamepass'i unutma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc alsam xbox a gerek yok o zaman degilmi dogru mu anladim oyunlar ikisinide cikiyorsa hem pc den ucretsiz indiririm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dublex06

    Pc alsam xbox a gerek yok o zaman degilmi dogru mu anladim oyunlar ikisinide cikiyorsa hem pc den ucretsiz indiririm
    Evet Pc'de alsanız oynayabiliyorsunuz yalnız Pc alacaksanız biraz güçlü bir Pc olması gerekmekte, çünkü gelecek olan Xbox Series X 12 tflops gücünde olacak (piyasadaki şu an en iyi ekran kartının bir tık altı) bu da gelecek oyunların güçlü bir sistem isteyeceğini gösteriyor. Şu an ki piyasaya bakarsak (sıfır topladığımızı farzediyorum) güçlü bir Pc 5-6 bin tl'den fazla yapıyor.
  • Arkadaşlar bizleri aptal yerine koyan herkese hatdini bildirmeliyiz..kim olursa olsun sony migro veya başka firma farketmez para bizim paramiz müşteri olan bizleriz artik bizi küçük gòrmelerinden bikdim.youtub lets play videolari izlemeyin yalaka onlar hic biri dile getirmiyorlar bu arada bsc helan olsun oyuncularin arkasinda durarak kendinizi gösterdiniz seviyoruz sizleri

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Aklimdaki ikinci el ryzen iyi bi pc almak yada ikinci el ps pro almak su oyun hesabiyla birlikte satan lar oluyor bazen nette goruyorum wizce hangisi mantikli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dublex06

    Aklimdaki ikinci el ryzen iyi bi pc almak yada ikinci el ps pro almak su oyun hesabiyla birlikte satan lar oluyor bazen nette goruyorum wizce hangisi mantikli
    Bu kişisel zevk meselesi ama açıkcası Ps 4 Pro alacaksanız para derdinizin olmaması lazım, çünkü her oyuna para vereceksiniz Ea Access'le Ea oyunlarını halledebilirsiniz. Kardeşlik takaslık gibi seçeneklerde var ancak biraz uğraştırıyor uğraşırım diyorsanız bilemem. Pc alırsanız konsollara çıkan özel oyun haricinde her oyunu oynarsınız Steam, Epic veya daha başka platformlardan (gamepass gibi) ucuza oyun bulma şansınız var. Ben Pc toplamakla, driver yüklemekle, ıvır zıvırla uğraşmak istemiyorum ama oyunların genelini oynamak istiyorum diyorsanız Xbox var, . Zevkinize göre.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 22 Mart 2020; 14:35:5 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

    Kim neye şamar yiyecek hocam? XBox'ta oyun mu var? Sırf güçlü diye adam gibi oyunu olmayan bi konsol alır mısınız?

    Şahsen ben konsol kullanmayan biri olarak asla gidip xbox almazdım çünkü PS'in exc oyunları gerçekten iyi.

    Alıntıları Göster
    Oyuncular yeni nesilde adam gibi boykot etsin, Sony nasıl yola geliyor görün hocam.

    Türkiye 80 milyonluk pazar, bu pazar 25 yıldır Sony'nin kucağında. Bu yüzden adamlar böyle rahat.
  • destek@tr.playstation.com

    Bu adrese mail gönderin tepkinizi yazın. Hiç olmazsa bir tepki görsünler burada kendi aramızda tartışıyoruz sadece.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Hocam çok fazla indie/strateji veya simülasyon tarzı pek konsollara çıkmayan oyunları oynamıyorsanız PC'de de exc. oyun bolluğu yok. Ama insanların ne kadar para harcadığını görüyoruz. Tabi PC daha özgür bir ortam istediğini yaparsın fakat sadece oyun amaçlı kullandığınızı düşünün. İşte o zaman tercih edilebilir + olarak Microsoft exc. oyunlarını da unutmamak lazım hatta en önemlisi ise gamepassi unutmamak lazım. PSN nowda daha fazla oyun olsa bile bence Gamepassteki kadar kaliteli oyunlara sahip değil ve Sony nedense de kendi exc oyunlarını ekleyip çıkarıyor. Kardeşlik konusu olmasa PS'de exc oyun almak benim için zor. Xboxta ise zaten ekliyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony Türkiye kadar leş kan emici zor bulunur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: NaBuSe

    Sony Türkiye kadar leş kan emici zor bulunur.


    Aral gibi bunlarda, oradakiler ne iş yapar boş boş video çekmek dışında oda meçhul. destek@tr.playstation.com bu adrese mail atın gören herkes yazsın buraya.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.