Şimdi Ara

Türkiye PlayStation Store'da Tüm İndirimler Kaldırıldı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
3
Favori
48.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sony her defasında kurnaz esnaf hareketleriyle insanları kendinden soğutmayı başardı ülkemizde. PS5'de bu kadar kullanıcı bulabileceklerini hiç sanmıyorum.
  • Döviz kurundaki dalgalanmayı fırsat bilen bazı dolar kazanan ülke insanları Tr üzerinden oyun alıyordu o yüzden kalkmış olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burda herkes yeni nesilde xboxa geçecem felan filan diyor ama onlara zam gelecek aylık game pass 30 ise 2021de 60 70 tl olur 10tlye umarım 3 aylık kampanyalar görürüz. dolar euro mevzusu var ha dersiniz bir oyuna 600 tl vermektense game passa veririm yıllık diyorsanız mantıklı unutmayın alışkanlıkları bırakmak kolay değil xboxunda eksileri var ps4ünde var bunları ortaya koyup ona göre seçim yapınız benim ilk konsolum xbox 360 dı sonra one aldım sonra s aldım sonra ps4 proya geçtim syi sattım satmasaydım eyi olurdu game passta bir sürü oyunu kaçırdım tek sevmediğim olayı joystick usb ile şarj edilmiyor sanırım yeni nesil de de yok :(((

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dysquest

    Sony her defasında kurnaz esnaf hareketleriyle insanları kendinden soğutmayı başardı ülkemizde. PS5'de bu kadar kullanıcı bulabileceklerini hiç sanmıyorum.


    dolar euro yüzünden ülkenin gidişatı yüzünden zaten bu ülkede bu nesilde 1 milyon alıcı varsa yeni nesilde 100 bini zor geçer yani herkes alamayacak. yeni nesil olayını oyun fiyatları ve game pass kampanyaları belirleyecek ex oyunların acelesi yok oyunlar kaçmıyor ps5 pro çıktıktan sonra ucuzladıktan sonra alınır yani

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Gamepass e (türü sevenler için) surge 2 eklendi. Bunu söyleme amacım xbox a da bir şans verebilirsiniz arkadaşlar. Bu eve kapandığımız günlerde, kitlesi zaten az olduğu için ikinci el temiz xbox one ları uygun fiyata bulabilirsiniz. A plaque tale, wolfenstein youngblood, yakuza 0,ori gibi yeni eklenen oyunlarla da hoşça vakit geçirirsiniz. Ms kullanıcı dostu olmadan piyasaya çıktı ve oyuncuların tepkisiyle yüzleşti. Şimdi sony oyunculara aynısını yaparsa o da bir tepkiyle yüzleşecek sonuçta. Herkese iyi oyunlar dilerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yaptıkları şerefsizliktir. Yok mu şikayet edebileceğimiz mecralar?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sony mail yağmuruna tutulup Türkiye distirbitörünün değişmesi istenmeli.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adamlarin umrunda değil sen ps almişsin psn kullaniyorsun pahali oyun aliyorsun felan.Yazik la satin gitsin oyun lükstür ülkemizde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-4311B45FD

    burda herkes yeni nesilde xboxa geçecem felan filan diyor ama onlara zam gelecek aylık game pass 30 ise 2021de 60 70 tl olur 10tlye umarım 3 aylık kampanyalar görürüz. dolar euro mevzusu var ha dersiniz bir oyuna 600 tl vermektense game passa veririm yıllık diyorsanız mantıklı unutmayın alışkanlıkları bırakmak kolay değil xboxunda eksileri var ps4ünde var bunları ortaya koyup ona göre seçim yapınız benim ilk konsolum xbox 360 dı sonra one aldım sonra s aldım sonra ps4 proya geçtim syi sattım satmasaydım eyi olurdu game passta bir sürü oyunu kaçırdım tek sevmediğim olayı joystick usb ile şarj edilmiyor sanırım yeni nesil de de yok :(((
    Tabi ki eksileri var, ikisi de mükemmel konsollar değiller. Ama bütçe uygunsa, seneye önlem almak için iki senelik live gold alındığında yanına 5.90 a game pass aldığınızda, gamepass live üyeliğiniz kadar uzuyor, yani gamepass neredeyse bedavaya geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni nesilde xbox’a geçilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony türkiye nin amacı nedir anlamadım, teknik bir sıkıntı varsa söylesinler

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: orcnd

    bu zamlar ps5 hayalleri kurarken silkelenip kendime gelmemi sağladı. pc ye devam.
    geçen ay 13 tl ye division 2 kıymetini bilmek lazımmış
    Ben de ps5 alsam mı diye aklımdan geçiriyordum ama yok artık alınmaz bunu iyice anlamış oldum.

    Bi oyuna maksimum 250 tl veririm o da Cyberpunk 2077 gibi bir oyunsa ancak. Onun dışında acımasızca fiyat çekene acımasızca torrentten indirip geçerim. Hakettikleri muamele bu çünkü. Almayın, SEVE SEVE indirecekler fiyatları, siz almaya devam ettikçe bu düzen böyle gider ve hiçbir şey değişmez. Türkiye'de playstation oyunlarının satışları %90 düşsün bakalım Playstation Türkiye'deki abiler öyle koltuklarında oturmaya devam edebiliyor mu.
  • sony funboy'u olarak bir sonraki nesilde xbox alacağım

    sony gerçekten sömürmeye başladı
  • Arkadaşlar indirimler iptal değil belilki bir arayuz sıkıntısı var PSN deals sitesine girip indirimli oyunları görüp alabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bensatanistdegilim kullanıcısına yanıt
    Microsoft oyuncuların gönlünü çoktan kazandı yaptığı indirimler ve gamepass ile Sony bundan sonra anca nal toplar.

    Forumda psn fiyatları süper ohh yeah diye ortada gezen tiplere iyi tokadı basmışlar yine savunmaya devam etsinler.


    Boşuna dememiş atalarımız deveye diken insanı *iken yaranır.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    playstation uk açıkladı, indirimler Türkiye’de yok, pstr ile alakası yok arkadaşlar bilmeden element uydurmayın


    Yav he he. Heeeeee he. Yedik he tamam.
  • Ps kullanıcısı tüm arkadaşlarımı boykot etmeye çağırıyorum. Zaten bu fiyatlara oyun alamıyoruz da. Alabilen de almasın. Keriz değil bu millet. Şu son exclusive için katlanacağız artık
  • Arkadaşlarım kimseyi özendirmek istemem ama ben xbox one X im ile karantinadan beri 5 gündür çok hasır nesirim. Onca günde aşağı yukarı 35-40 tane oyun deniyebildim. 100'den fazla seçeneğim var. Ama forumda bunu fanboy gibi övmedim. Oynadım ve zevk aldım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TolkiensPipe

    Bu psn Türkiye'nin şu ana kadar Türk oyunculara bir faydası oldu mu? Ben bunların şu zamana kadar herhangi işe yaradıklarını görmedim. Bomboş bir kuruluş. Sony bunu kapatsa yokluğunu hissetmeyiz zaten.


    Aksine çok hissederiz. Bizi düdüklemeye çalışan bir alt kuruluş yok olmuş olur hocam, daha ne olsun :)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.