Şimdi Ara

Türkiye Ön Siparişleri Başladı (Playstation 4) Hepsiburada.Com (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
6
Favori
17.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • *Diğer konuda paylaştım, burayada kopyalıyorum mesajımı;

Hepsiburada.com'u aradım ve sordum;

Ben siparişi verirken stoklara 13.12.2013 tarihinde girecek yazıyordu ama şimdi 31.12.2013 oldu, benim siparişim 31 aralık'amı ertelendi dedim ve EVET dediler. Sİstemde düzeltme oldu diye saçmaladı müşteri hizmetleri.

Şimdi siparişimi iptal ediyorum, 13 Aralık günü çıkarım dışarı, bir yerden alırım Playstation 4'ümü. Ahlaksızlıktan başka birşey değil bu. Herkesede tavsiye ediyorum, eğer hepsiburada'dan aldıysanız, iptal edin arkadaşlar. Görsünler aptal olmadığımızı.
  • her zaman söylemişimdir hepsiburada dan iğne bile alınmaz.
  • Buyrun panik yapanlara resmi sony bayisi ön sipariş alıyor. üstelik bonus ve maximum a erteleme kampanyası bile var :D
    https://www.sonyburada....Konsolu,PR-6808139.html

Bu arada ben sipariş verdim buradan :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecelnico -- 14 Kasım 2013; 20:57:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecelnico

Buyrun panik yapanlara resmi sony bayisi ön sipariş alıyor. üstelik bonus ve maximum a erteleme kampanyası bile var :D

Konuştum ve sonuç...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Taşkın Mahmut

quote:

Buyrun panik yapanlara resmi sony bayisi ön sipariş alıyor. üstelik bonus ve maximum a erteleme kampanyası bile var :D

Konuştum ve sonuç...

hocam bende konustum en geç 15 aralıkta ürün elimde olmassa iptal ederim dedim. Biz size çok daha önceden haber veririz böyle bir şey olursa dediler.

• quote:

Hepsisony guvenilir midir?
  • quote:

Şimdi bende verdim sipariş :)
  • Anlaşılan o ki hepsisony de bize kelek yapacak ve ilk gün konsolu vermeyecek. Öyle bir şey olursa zaten direkt sipariş iptali yapar amazon dan alırım.

Başlarım garantisine! Konsolu millet haşat edecek biz konsol bekleyecez yok öyle dünya. Fifa, Knack , Bf4 , Ac oynamadan duramam ben. Knack ayrıca çok fazla hoşuma gitti , gitmeyen sayısı çoktur. Ama biz Crash Bandicoot larla Psyi sevdik. Böyle adventure lazım her zaman

• O değilde arkadaş elimizde para, oradan buraya koşuşturup duruyoruz "Al paramı nolur" diye, bu ne hal arkadaş güldüm kendime :)
  • Az önce tekrar teyit aldım. stoklara göre önsipariş alıyorsunuz diye sordugumda son 30 dedi bilmiyorum ne kadar doğru :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecelnico -- 14 Kasım 2013; 21:14:04 >

• İnternetten sipariş vermemeye karar verdim...

Çıktığı gün Sony Center veya Mediamarktların birinden alırım.. İş yerime yakın Kanyon veya İstinye parktan birinde bulurum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G.Ceylan -- 14 Kasım 2013; 21:25:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nimras

quote:

Hepsisony guvenilir midir?

sonyburada.com araştırdıgım kadarı ile güvenilir. Ankara da resmi sony bayisi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tunc-rıdvan

Ana konuda bazı üyeler sony centerlarda 1299tl olacakmış diyorlar. Bu gerçek mi? Eğer gerçekse iptal ederim herhalde ön siparişi

Yok öyle bir şey

0530 969 46 86 HepsiSony.Com un telefonu.

Aradım ve sordum

"Ben 9 Kasımda ÖnSipariş ile aldım. 13 Aralıtka mağazadan alacağım değil mi? Sorun olmayacak" dedim. "Beyefendi kaç tane stok geleceğini bilmiyoruz ama ödeme alındığı için öncelikli olarak alırsınız tabii ki" dedi. "10 mu gelir 5 mi gelir bilemiyorum ama Almayan kişilere garanti veremiyorum. Ödeme yapan kişiler alacaktır sıkıntısız" diye belirtti.

Ama şüpheniz varsa da muhasebeye söyleyip iptal ettirebilirim demesine rağmen ettirmedim. Sıkıntı yok dedin hocam dedim "evet sıkıntı yok sizin için. içiniz rahat etsin diye iptal ettirebilirim" dedi.

Bende geçenlerde aramıştım 13ünde cihazı gelip alabilirsiniz yada kargolarız demişlerdi. Birde sadece 5 kişiden ön sipariş aldığını düşünürsek koskoca 3 sony center lı hepsisony'in tarih olarak içim rahat

• quote:

Orijinalden alıntı: FReeStyLeMaSTeR

*Diğer konuda paylaştım, burayada kopyalıyorum mesajımı;

Hepsiburada.com'u aradım ve sordum;

Ben siparişi verirken stoklara 13.12.2013 tarihinde girecek yazıyordu ama şimdi 31.12.2013 oldu, benim siparişim 31 aralık'amı ertelendi dedim ve EVET dediler. Sİstemde düzeltme oldu diye saçmaladı müşteri hizmetleri.

Şimdi siparişimi iptal ediyorum, 13 Aralık günü çıkarım dışarı, bir yerden alırım Playstation 4'ümü. Ahlaksızlıktan başka birşey değil bu. Herkesede tavsiye ediyorum, eğer hepsiburada'dan aldıysanız, iptal edin arkadaşlar. Görsünler aptal olmadığımızı.

Ben yarını bekliyorum cevaplanmayı bekleyen 3 sorum var. Yarın cevaplasınlar anında iptal edicem..

Sony Eurasia'mı , 13 aralık'ta göndericekler mi ben söylerim yarın size..

• beFurtholus kullanıcısına yanıt
    Verdim dostum az önce.
  • quote:

quote:

quote:

Ana konuda bazı üyeler sony centerlarda 1299tl olacakmış diyorlar. Bu gerçek mi? Eğer gerçekse iptal ederim herhalde ön siparişi

Yok öyle bir şey

0530 969 46 86 HepsiSony.Com un telefonu.

Aradım ve sordum

"Ben 9 Kasımda ÖnSipariş ile aldım. 13 Aralıtka mağazadan alacağım değil mi? Sorun olmayacak" dedim. "Beyefendi kaç tane stok geleceğini bilmiyoruz ama ödeme alındığı için öncelikli olarak alırsınız tabii ki" dedi. "10 mu gelir 5 mi gelir bilemiyorum ama Almayan kişilere garanti veremiyorum. Ödeme yapan kişiler alacaktır sıkıntısız" diye belirtti.

Ama şüpheniz varsa da muhasebeye söyleyip iptal ettirebilirim demesine rağmen ettirmedim. Sıkıntı yok dedin hocam dedim "evet sıkıntı yok sizin için. içiniz rahat etsin diye iptal ettirebilirim" dedi.

Bende geçenlerde aramıştım 13ünde cihazı gelip alabilirsiniz yada kargolarız demişlerdi. Birde sadece 5 kişiden ön sipariş aldığını düşünürsek koskoca 3 sony center lı hepsisony'in tarih olarak içim rahat

İnşallah sıkıntı yaşamayız. Bende gerçekten panikatak var. 13 Aralıkta o cihaz elimde olmazsa olacakları düşünemiyorum. Sabah işe gitmem gerekirse saat 10:00 u bekler Kanyon açılır açılmaz dalarım içeriye "Hani lan benim pıreysteyşınım" diye

• Israrla sordum ama inşallah doğrudur
  • Tronixweb'den PS4 oyun kolu almak istiyorum.. Trakcking number verirlermi? Kaç günde gelir? Gümrükte takılma ihtimali olurmu?
  • Paramızla rezil olmak böyle bir şey sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.