Şimdi Ara

Türkiye'nin yardımseverliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4.5 milyar dolar yardım yapıyormuşuz. Önce kendi halkımıza yardım etsek daha iyi değil mi ? Bu parayı 5 milyon kisi olan asgari ücretlilere bölsen aylık 200 TL kişi başı maasina eklenir. Benim demek istedigim diger ulkelere bu kadar bonkör olan devletimiz kendi halkina neden cimri .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtyg -- 13 Haziran 2015; 13:55:45 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• bu "muşuz" başlığındaki kaynak nerede kardeş?4.5 milyar dolar yardım yaptığımızı nasıl bileceğiz şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

bu "muşuz" başlığındaki kaynak nerede kardeş?4.5 milyar dolar yardım yaptığımızı nasıl bileceğiz şimdi?

2 gun once cumhurbaskani soyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtyg -- 13 Haziran 2015; 14:09:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o yıllık değil şimdiye kadar harcanan para.
  • quote:

o yıllık değil şimdiye kadar harcanan para.

Yillik daha once de soyledi baska yerlerde.

• Bunlara harcanan gerçek para miktarı çok daha fazladır,4-5 milyar dolar diyenlere inanma,kaç aydır hep aynı para miktarını söylüyorlar.Suriyede ki muhalif teröristler için harcadıkları parayı da kimse bilmiyor.
  • mtyg kullanıcısına yanıt
    yıllık değil arkadaşım sen yanlış duymuşsun.öyle bir iddian varsa link verrirsin görürürüz.o söyledi ben duydum diye birşey yok.
  • quote:

yıllık değil arkadaşım sen yanlış duymuşsun.öyle bir iddian varsa link verrirsin görürürüz.o söyledi ben duydum diye birşey yok.

Benim amacim muhalefet degil. Bazi seyleri dusunmek lazim. Ben akp'nin kaybettigi oylardanim. Burda erdoganin kendi konusmasi var baska bir yerdeki.

http://m.haberturk.com/gundem/haber/1074390-suriyelilere-56-milyar-dolar-harcadik

Bazi seylerde cerez parasi halka gelince kaynak yok...

• kaynak yok demedi kimse.ülke için zaten çalışılıyordu.insani yardım için harcanan paralar dediği sadece suriyeliler için değil deprem afet şu bu için gönderdiğimiz paralar da var orada.zorda olan insanlara yardım etmeyelim diyorsan onu bilemem.herşey para değil bir yerden sonra.ama anlayabilmek lazım tabi para niye bana gelmiyor da savaştaki afetteki insana gidiyor diyen birine anlatmak güç bunları.boşver...
  • quote:

kaynak yok demedi kimse.ülke için zaten çalışılıyordu.insani yardım için harcanan paralar dediği sadece suriyeliler için değil deprem afet şu bu için gönderdiğimiz paralar da var orada.zorda olan insanlara yardım etmeyelim diyorsan onu bilemem.herşey para değil bir yerden sonra.ama anlayabilmek lazım tabi para niye bana gelmiyor da savaştaki afetteki insana gidiyor diyen birine anlatmak güç bunları.boşver...

Dunyada 3. olacak kadar yapmayalim. Her seyde sonuncuyuz yardimda 3. Neyse ben demek istedigimi paylastim. Kendi halkin yoksulken bu kadar yardimseverlik olmaz. Tesekkurler cevaplar icin. Amacim tartismak degil.

• mtyg kullanıcısına yanıt
    zengin olanı da yapmıyor ama sorun burada.demekki yardımın zengini fakiri olmaz.darda olan varsa ya yardım edersin ya da seyredersin.göçmenleri almayıp akdenizde egede boğulmalarına izin verenler gibi.
  • işte sorun burda onlara var ama türkmenler ve gazzeye yok .klasik AKP oyunları ..

• İlkerinanc adli uyenin banini kim kaldirdi ya ne guzel rahattik 1-2 aydir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelik kendi halkımızda olmalı.
    En azından Türkmenlere sahip çıkılmalı.
    Milyonlarca suriyeli var. Bunlara daha ne kadar bakmak zorunda kalacağız.
    Suriye de barış olmadan bu insanlar ülkelerine gitmez.
    Suriye de barış sağlanmalı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

kaynak yok demedi kimse.ülke için zaten çalışılıyordu.insani yardım için harcanan paralar dediği sadece suriyeliler için değil deprem afet şu bu için gönderdiğimiz paralar da var orada.zorda olan insanlara yardım etmeyelim diyorsan onu bilemem.herşey para değil bir yerden sonra.ama anlayabilmek lazım tabi para niye bana gelmiyor da savaştaki afetteki insana gidiyor diyen birine anlatmak güç bunları.boşver...

chp icin kaynak yok demeyi biliyordunuz ama

• İlker İnanç'a akp'den "köprüden aşağı atla" talimatı gelse atlar o derece. Ciddiye almaya değmez.
  • Suriyeliler gitmez arkadaşlar.
    Çünkü tayyip ve yandaşları için kuru kalabalık lâzım

Hem inşaat/arazi rantının sürmesi,fiyatlarının şişmesi,hemde teknolojiden bihaber emek yoğun akp patronları için ucuz işgücü anlamı taşıyor suriyeliler

Adamlar 3-4 aile bir evde de yaşıyor,en zor işleri 500-700 liraya yapıyor,sigorta yok bişey yok.tam akpli patronların aradığı eleman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Van a gönderdiğim bütün paralar haram zıkkım olsun çoluk çocuğunuzdan evladınızdan ağızınız burnunuzdan kan olarak gelsin...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • chpnin söylediği şey için kaynak yok deniyor.işçiye emekliye 2 maaş ikramiyeyok bilmemne.4.5 milyar doalr ile oluyorsa hemen yapalım ne duruyoruz.bak koalisyon yapıp iktidarı elde etme şansları da var yapsınlar işte kim tutuyor onları.

orion yav he he...

adam yardım etmiş ağınızdan burnunuzdan gelsin diyor.sen yardım etme kardeşim.gerek yok buna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 13 Haziran 2015; 19:35:05 >
  • gazilerimize protez bacak yok ama suriyelilere milyarlarca harcayacak paramız var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.