Şimdi Ara

Türkiye'nin sonunun geldiği gerçeği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerek demografik gerek politikalar yüzünden ülkemizin 5-10 yılı kaldığını düşünüyorum.HDP'li biri "32 kardeşiz ailecek HDP'ye atıyoruz" demişti.Demografik olarak ülke yavaş yavaş işgal ediliyor bakın sığınmacılarda kalıcı olacak mış zaten.Osmanlı'nın son zamanları gibi Türkiye'de 2.Abdülhamit meclisi açtığında meclisde Türk olmayan her milletten vardı sayılır Rum siyasetçi,Arap,Kürt,Süryani vs. bunlar Avrupa devletlerine bilgi verirlerdi.

Türkiye'de de Hakan Fidan Kürt,Tayyip Erdoğan Gürcü,Maliye bakanı İngiliz vatandaşı Kürt,Bakanlar Arap.Şu an mecliste sadece 200 tane Türk MV var.

• Bknz ; Napcaz Şimdi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazakistan bile sadece türklerin değil. Bu ülkeyi de sadece türkler kurtarmadı. Ailenizden aldığınız saçma sapan bilgilerle gelip sacmaliyorsunuz. Eminim ailemden hiç kimsenin istiklal madalyası bile yoktur. Olsa bu dediklerini diyemezdin zaten o ayri konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scippo S kullanıcısına yanıt
    Benim ananemin dedesi Kurtuluş savaşı'nda şehit olmuş benim dedem 5 yıl askerlik yaptı babam Jandarma Komando olarak 2 yıl askerlik yaptı ne diyon sen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezar312

Benim ananemin dedesi Kurtuluş savaşı'nda şehit olmuş benim dedem 5 yıl askerlik yaptı babam Jandarma Komando olarak 2 yıl askerlik yaptı ne diyon sen?

Allah rahmet eylesin o zaman. Madem büyüklerinden biri kurtuluş savaşında şehit olmuş biraz araştır bunların hepsi türk mu değil mi diye. Sonra dedenin askerlik arkadaşlarınının torunlarına hakaret etmemiş olursun

Maddi olarak destek verenler oldu biliyorum savaşa gönüllü katılanlar oldu Arnavut,Boşnak Kürtlerdende var 700 kadar şehit ama bugün Kürtlerin çoğunluğunun PKK'yı desteklediği gerçeğini değiştirmez.Ha şunu da söyleyim ayrılmak isteyen Kürtler Kurtuluş Savaşı'nda isyan başatıp Kürt teali cemiyeti'ni kurmuşlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezar312 -- 23 Eylül 2015; 18:27:51 >
  • Türkiye şu dört sorunu aşamadan dünya ülkesi olamaz :

1) Irk ayrımı olmamalı

2) Türkiyedeki bütün ırklar koşulsuz, şartsız vatanını sevmeli ve hizmet etmeli

3) Eğitim sistemi

4) Mülteci sorunu

Bu dört sorun halledildiği takdirde, diğer bütün sorunlar gelir geçer hallolunur fakat bu dört sorun hallolunmazsa sorun büyüyebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türkiye'nin geleceği ve hukuk
    6 yıl önce açıldı
    Dünyanın sonu değil
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kürtlerin K.Irak'da devletleri var ama "Anayasa'da Kürt yazsın Kürtçe resmi dil olsun" diyorlar kusura bakma böyle diyen adama ırkçılık yaparlar.Aynı şey diğer milletler içinde geçerli.Tıpkı İngilizler adını unuttuğum bir bölge vardı orada çoğunluk oldukları gibi.
  • İşte bu yüzden 2. maddenin gerçekleşmesi lazım ama bu hükümetle zor görünüyor. Nabza göre şerbet verip, deneme yanılma yöntemini siyaset anlayışı olarak benimsemiş bi partinin sorunu kökünden çözmesi mucize gibi görünüyor.
    Haklısın. Aslında Kurtuluş savaşında vs savaşanlar Tazmanyalılardı ve hatta Aborjin orduları Yunanlıları bozguna uğratmıştı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Maddi olarak destek verenler oldu biliyorum savaşa gönüllü katılanlar oldu Arnavut,Boşnak Kürtlerdende var 700 kadar şehit ama bugün Kürtlerin çoğunluğunun PKK'yı desteklediği gerçeğini değiştirmez.Ha şunu da söyleyim ayrılmak isteyen Kürtler Kurtuluş Savaşı'nda isyan başatıp Kürt teali cemiyeti'ni kurmuşlardı.

Ortaokul 8. Sınıf bilgilerini biraz daha iyi tekrar etmeni tavsiye ederim. Kürt tali cemiyeti doğuda değil istanbuldaki üniversiteli genç kürtler tarafından kurulmuş bişey. Kürtlerin çoğunun pkk yi desteklediği yok bi yerlerinizden Element uydurmayın. Güney ve doğu cephelerinde kimler savaştı acaba? Batı da da kürtler savaşmıştır. Sakarya savaşında 90-100 bini geçmeyen ordu sayısının büyük taaruzda 200 bine yaklaşmasını da Allah'in gönderdiği melekler olarak yorumlama lütfen. Ayrıca kuzey irakta türkmence azınlık dili olarak resmi bir şekilde kabul edilirken, Türkiye'de de kürtçenin azınlık dili olarak kabul edilmesinde sıkıntı görmüyorum.

30 Aralık 1918'de İstanbul'da kurulan ve doğu illerinde şubeleri açılan, bağımsız bir Kürt devleti kurulmasını amaçlayan cemiyet.Bu cemiyetin, İngiliz devlet yetkilileri ve Hürriyet ve İtilaf Fırkası ile ilişkileri bulunmaktaydı. Atatürk, cemiyetin amacının, yabancı devletlerin himayesinde bağımsız bir Kürt devleti kurmak olduğunu belirtmiştir.

Kaynak:

Atatürk, Mustafa Kemal (1927). Nutuk, Memleket içinde ve İstanbul'da milli varlığa düşman kuruluşlar. Kara Harp Okulu web sitesi. "Bu dernekler dışında, memleket içinde daha başka birtakım dernek ve kuruluşlar da ortaya çıkmıştır. Bunlar arasında Diyarbakır, Bitlis, Elâzığ illerinde, İstanbul'dan idare edilen Kürt Teali Cemiyeti vardı. Bu derneğin amacı yabancı devletlerin himâyesi altında bir Kürt devleti kurmaktı."

Kimin bilgisiz olup olmadığı ortada ayrıca Kürtlerin 1912-38 arası 27 kere isyan başlatması Sovyet arşivinden çıkan Şeyh Said ve Rus general videosu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezar312 -- 23 Eylül 2015; 19:02:10 >

• quote:

30 Aralık 1918'de İstanbul'da kurulan ve doğu illerinde şubeleri açılan, bağımsız bir Kürt devleti kurulmasını amaçlayan cemiyet.Bu cemiyetin, İngiliz devlet yetkilileri ve Hürriyet ve İtilaf Fırkası ile ilişkileri bulunmaktaydı. Atatürk, cemiyetin amacının, yabancı devletlerin himayesinde bağımsız bir Kürt devleti kurmak olduğunu belirtmiştir.

Kaynak:

Atatürk, Mustafa Kemal (1927). Nutuk, Memleket içinde ve İstanbul'da milli varlığa düşman kuruluşlar. Kara Harp Okulu web sitesi. "Bu dernekler dışında, memleket içinde daha başka birtakım dernek ve kuruluşlar da ortaya çıkmıştır. Bunlar arasında Diyarbakır, Bitlis, Elâzığ illerinde, İstanbul'dan idare edilen Kürt Teali Cemiyeti vardı. Bu derneğin amacı yabancı devletlerin himâyesi altında bir Kürt devleti kurmaktı."

Kimin bilgisiz olup olmadığı ortada ayrıca Kürtlerin 1912-38 arası 27 kere isyan başlatması Sovyet arşivinden çıkan Şeyh Said ve Rus general videosu var.

Şube açmakla bir şey olmuyor. Yeterli desteği görmedikleri de belli zaten. 12-38 arası 27 isyanmış. Bu isyanların neye karşı olduklarını da bilsen iyi edersin. O sayının içinde 1000 kişilik aşiretin dandik isyanı da var. İstediklerinizi görüyorsunuz istemediklerinizi görmuyorsunuz.

"1000 Kişilik dandik aşiret" demişsin ama o zaman oranın nüfusuna göre normal bir sayı.Şube açmakla bir şey olmuyor mu?Toprakları bölmeyi çalışmış mı?Evet.O zaman bir şey fark etmez.Tıpkı PKK ilk saldırısını yaptığında Özal'ın "Bir kaç çapulcu işte" deyip bunları başımıza çıkartması gibi.
  • quote:

"1000 Kişilik dandik aşiret" demişsin ama o zaman oranın nüfusuna göre normal bir sayı.Şube açmakla bir şey olmuyor mu?Toprakları bölmeyi çalışmış mı?Evet.O zaman bir şey fark etmez.Tıpkı PKK ilk saldırısını yaptığında Özal'ın "Bir kaç çapulcu işte" deyip bunları başımıza çıkartması gibi.

Türklerin başı kendilerine ihanet etmişken 1000 kişilik aşiretin devletin olmadığı bir yerde fransıza karşı kendisini savunmak için silahlanması sana batıyorsa at gozluklusundur

• quote:

Orijinalden alıntı: Scippo

quote:

Türklerin başı kendilerine ihanet etmişken 1000 kişilik aşiretin devletin olmadığı bir yerde fransıza karşı kendisini savunmak için silahlanması sana batıyorsa at gozluklusundur

Devlete ihanet eden Türklerin cezalandırılmadıklarını mı sanıyon?Saçma sapan konuşuyorsun başka bir şey değil devlet nerde yokmuş?Ben sana kaynağıyla onların ne yaptıklarını verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezar312 -- 23 Eylül 2015; 19:25:42 >

• 32 kardesin hdp ye oy vermesinden korkma.

Pkk yi desteklemedigini soyleyip, hdp ye oy veren Turkten kork.

Bizim sulale de cok genis ve birbirimize son derece bagliyizdir. Asiret diye adlandirilmiyor sadece.

Ancak bir partide bulusmuyoruz.

Dogudaki asiretlerde boyle yada olacak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Scippo

quote:

Devlete ihanet eden Türklerin cezalandırılmadıklarını mı sanıyon?Saçma sapan konuşuyorsun başka bir şey değil devlet nerde yokmuş?Ben sana kaynağıyla onların ne yaptıklarını verdim.

Ya bi git lütfen. 1930 lara kadar devlet diye bir şey olduğunu düşünüyorsan daha ne diyeyim. Kanıtlarını da merak ediyorum lütfen

Kanıtını kaynağıyla verdim yukarıda oku bak.
  • Bunları aşmak lazım. Türk mü değil mi diye bakacağımıza yaptığı işe bakmamız lazım.
    Almanya zamanında birsürü Türk işçi aldı ve vatandaşlık verdi. Şuan da avrupa Suriyelilerden doktor, mühendis gibi kalifiye olanlarını alıyor ve bize alt tabaka kalıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.