Şimdi Ara

Türkiye'nin ilk milli askeri dürbünleri! Özel Video (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
2
Favori
5.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Donanımhaber'e böyle haberleri bize ulaştırdığı için cânı gönülden teşekkür ediyorum.

• bir de dürbünümü kapatayım :)

• Güzel haberler gelmeye devam ediyor.
  • Yine çok gereksiz ne gerek var gibi yorumlari gelmiş ( pkk sempatizanları rahatsız ! )

• Miğfer konunun ötesine geçmiş:)))

• Türkiye'deki askeri gelişmeleri ABD ile kıyaslama yapılması insafsız oluyor.Kıyasladığın ülkenin milli geliri Türkiye'nin milli gelirinin 20 katı ve askeri harcalamar kalemi bizim milli gelirimiz kadar.
  • Yok artık Erdi! Elinde bazukayla yandan Mesut koşarak gelecek diye bekledim.

• Güzell !!!

• donanım haber olmuş, askeri donanım haber. son zamanlarda askeri donanıma fazla ilgi var ALLAH muhafaza bi savaş falan olmasında

• fast ballistic yada maritime helmet o, sadece o helmet (tabi replika değilse) 1000 USD yahu, ama ballistic tabi, siviller için olan fast jump yada carbon helmetler gibi değil.

• Bu askeri teçhizatların tanıtılma nedeni bilgisayar oyunlarında kullanılıyor olmaları mı yoksa site ismindeki "donanım"ın, askeri donanımlarda dahil her türlü donanımı kapsıyor olması mı?

• Usta bu tür haberleri Hep yapin Hep..... Yemin ediyorum Gururlaniyorum ya şu haberleri görünce..

Ne Mutlu Türküm Diyene..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel hoşda bunları kimse görmüyor yapılıyor rafa kaldırılıyor kullandırmıyorlar varsa yoksa g3 mp5 varmı başka bişi

• quote:

Orijinalden alıntı: bydvd

donanım haber olmuş, askeri donanım haber. son zamanlarda askeri donanıma fazla ilgi var ALLAH muhafaza bi savaş falan olmasında

teknoloji ile ilgili herşeyin bu sitede yer alması bence normal.

• maşallah donanım haber değil donanma haber oldu site az telefon inceleyinde kendimize gelelim s4 1 haftaya inceleniyordu 3 hafta tık yok

• ne koydun lan kafana

• elektronik parçaların ne kadarı yerli acaba?
  • Süper ya. Böyle gelişmeler gurur verici. Zaten bir silahı bir firmanın yapması beklenmemeli. silahı bir firma yapar dürbünü başka bir yerli firmadan alır. Önemli olan parçaları aldığımız firmaların yerli olması. İnşAllah yerli firmalarımız kendi uzmanlık alanlarını seçer ve kendi silahlarımızı daha hızlı bir şekilde üretiriz. Bu haberleri yaptığı için donanımhabere sonsuz teşekkürler.

• cpt. Özüağ

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.