Şimdi Ara

Türkiye`nin ilk Golf 7'si ve ilk izlenimleri - Röportaj (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
4
Favori
10.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kesinlikle ben olsam kirmizi alirdim

Hayirli olsun allah kaza bela vermesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 16 Kasım 2012; 9:55:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Röportaj derken :))))

Arkadaşlar arkadaş 160la girdiği viraja 170le girmiş daha ne olsun dağılın :)
  • en kel modelınde klıma butonları cevırmelı mı yoksa dugmelı mı yanı tuslu mu?
    eger dugmelı ıse o ekranı sonradan yapma ımkanı varsa guzel
    en kelınde o kapı ısıklandırmalı mevcut mu bir de?
    kım ne derse desın guzel arac.fıyatı bıraz pahalı.tek rakıbı bence ds4...
  • Ön ve arka kapılardaki plastik malzemenin aynı kalite omadığını söylüyorlar. Golf 6'da aynıydı.

Bunda arka kapılarda öndekinden farklı malzeme mi kullanılmış acaba ?
  • gözluklu elemanın içine elvis kaçmış kafa rocker durumunda bıldıgın obsesıf aracı alan arkadasında ölçü birimi FIRT bı fırt buyuk ıkı fırt koyu gogocumudur nedır
    golf 6 nın dizelindede aynı durum var zaten 199 son hız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hard_hacker -- 16 Kasım 2012; 10:38:22 >
  • Biri şundan alsın o golfü ağladım arabayı anlatırken.
    170le viraja giriyor paşam,bağımsız süspansiyonu hissetmiyor,80 bin küsür para basıyor,bir de bağımlı oluyoruz.
    Volkswagen'in en sevdiğim modellerinden birini alan adamın profile bak.
    Allah seni bir daha golf sahibi yapmasın inşallah:)
  • Asil0103 olmalı videodaki aracını bal kaymak gibi anlatan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 70 bin lira çok pahalı ama yarısı vergi olduğu düşünülünce
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Ön ve arka kapılardaki plastik malzemenin aynı kalite omadığını söylüyorlar. Golf 6'da aynıydı.

Bunda arka kapılarda öndekinden farklı malzeme mi kullanılmış acaba ?

arka kapı jetta dan alınma olabilir. meksikada sert plastik tutuluyor demişti satış temsilcisi.
    malum bağımsız süspansiyon yok ama fark hissedilmiyor diyebilen satış temsilcileri var doguşun
  • Parasiyla degilmi sizene

İstedigi gibi anlatir

• yeni alınan arabaya bu kadar yüklenilmesi doğru değil bence.motorun ömrünü kısaltır diye düşünüyorum.İlk 1500 km yüksek devirde kullanmamak gerekir sıfır alınan araçları.
  • ilk basta dijital ekranda 199 gordum zorladim 200e cikmadi diyor. Sonlara dogru yakit tuketimini anlatirken 200le de geldim diyor ?

Kimse kusura bakmasin ama hic objektif bir yorum olmamis. Eleman resmen kendini avutmus. Bu videoyu izleyen bir cok golf 7 sahibi de kendini avutacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uurll -- 16 Kasım 2012; 12:25:16 >
  • tamam Golf 7 olmuş hatta bizim de listemizde aracımızı satarsak da , ilk on konudan 5'i dolaylı ya da direk Golf 7 içerikli, alakalı bu kadar aşkınlaştırıp anlam yüklemenin de manası yok bence ???
  • Bazıları objektif olmamış diyor sebebi çok basit C sınıfı bir araç olan Golf'e 77 bin verdiğinizi düşünün hiç aracın surası kotu olmus dermiydiniz

Arabanın içini çok beğendim eyvallah ama dışı yok abicim olmamış hele 77 binlik hiç olmamış
  • Bu malı nerden buldular acaba. VW fabrikasına gitsek bu kadar övmezler, bu kadar şok ile karşılamazlar bazı özellikleri. Fiyatı söyleyince gerçi dumura uğrarlar ama.
  • Bir aracı bu kadar yüceltmek bu kadar ilahi bir duruma sokmak ne kadar da saçma. Koca koca adamlar bi metal parçasına Adriana Lima muamelesi yapıyorlar ne iş çözemedim
  • Şu arabaya 80 bin tl veriyorlar ya hakkaten aklım ermiyor bu işe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

Yeni almış, 180 den aşağı düşmemiş, 199'ü geçememiş. 170 ile viraja girmiş...

Anlaşıldı ki bu adamdan araba alınmaz. Daha yepyeni aracın son limitlerine kadar kullanma hırsı nedir yahu?

adam ne diyor :

"Ben zaten bunu istiyorum araçta,basacam gelecem,90 la gittikten sonra ben..yani.."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇVK -- 16 Kasım 2012; 13:20:34 >
  • golf 7 nin tipini beğendim ben. golf 4 den sonra beni en çok etkileyen golf tasarıma sahip ama o arabaya sittin sene o parayı vermem ben. parasını haketmeyen bi araç bence. eleman birde demiş ki parasını sonuna kadar hakeden bir araba.
    birde adam diyor 140 dan sonra rüzgar sesi geliyor, diğer adam hemen atlayıp kapattı o konuyu.
  • 80 bin olunca afallıyormuş millet ama 77 sonuna adar hakediyor.Dalga geçmeyi seven biri değilmidir sonuçta emek verilmiş ama bu videonun elle tutulur hiçbir objektif yanı yok.İşlerine gelmeyen yerde zaten yeterli gerek yok denilmiş bir de ,valla izlerken yüzümden tebessüm eksik olmadı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.