Şimdi Ara

Türkiye'nin eksikliği ırkçılıktır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba bence ırkçı olmalıyız bakın Kürtlere karşı değil terör yandaşı olan herkese karşı eğer sınıfta terör yandaşı birşey duyarsak veya okulda direk toplanıp dövmek lazım ben böyle düşünüyorum bu patlamalardan suriyelilerin gelmesiyle bir nedeni olduğunuza düşünüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• terör karşıtı olmak ile ırkçılık arasinda herhangi bir bağıntı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "ırkçı olmalıyız bakın Kürtlere karşı değil terör yandaşı olan herkese karşı" ırkçılığın ne anlama geldiğini bildiğine emin misin?
  • Çözüm nedir artık bilemiyorum, çok kötü bir hale geldik. Ama ırkçılık olmadığına da eminim. Eğer çözüm ırkçılık olsaydı Atatürk dünya barışını sağlamak için o kadar uğraşmazdı..

• sen dusunme bunları liseli
  • quote:

Orijinalden alıntı: theobserver

Çözüm nedir artık bilemiyorum, çok kötü bir hale geldik. Ama ırkçılık olmadığına da eminim. Eğer çözüm ırkçılık olsaydı Atatürk dünya barışını sağlamak için o kadar uğraşmazdı..

Atatürk dünya barışı yanlısı değildi.
    Yoksa kürtlerin ermenilerin ağzından kan alır mıydı?
    Atatürk koyu bir Türk milliyetçisiydi.

• PERENAL. kullanıcısına yanıt
    Irkçılık ve milliyetçilik aynı şey değil ki. Tabiki bize zarar verene "ay biz barış yanlısıyız size bir şey yapamayız" diyecek halimiz yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konuyu açan arkadaşa sonuna kadar katılıyorum.
    Burası Türkiye ve bu ülke Türklerindir. Diğer azınlık gruplar bizim misafirimizdir. Yedikleri kaba pislemedikleri sürece başımızın üstlerinde yerleri vardır. Türk örf ve adetleri de bunu gerektirir. Ayak bağı olmasınlar kafi.

• quote:

Irkçılık ve milliyetçilik aynı şey değil ki. Tabiki bize zarar verene "ay biz barış yanlısıyız size bir şey yapamayız" diyecek halimiz yok.

Türkiyedeki en ırkçı oluşumlar bile kafatası ölçüsü almıyor zaten.
    Bunun inandığımız dinde de yeri yok, kendi değerlerimizde de.
    Yeterki artık bu ülkenin Türkiye, bayrağın adının Türk bayrağı olduğunu hatırlayalım.

• quote:

O zaman ırkçı olucaksın ülkenin içine ettiler bak söylüyo mu bunu yakında o Suriyeliler varya toprak ku mal isticekler bu Arap'lar varya kanlarında var arkadan bıçaklamak tarihe bakman yeterli şuan Türkiye'nin başında 2 baş belası var 1-pkk 2-Suriye'den dolayı oluşan ışid

• Zaten hepimiz onlara karşı içimizde kin duygusunu eksik etmiyoruz. Neyse onun dışında milliyetçilik ile ırkçılık aynı şey değildir. Daha doğrusu Türk Milliyetçiliği ile ırkçılık aynı şey değildir ki Türk milliyetçiliğinin önemli isimlerinden Alparslan Türkeş Dokuz ışık doktrininde dediği gibi kendine Türküm diyebilen herkes Türktür hiçbirini ayırmak kayırmak Türk milliyetçiliğine ve dokuz ışık doktrinine ihanet etmiş olur.

• Ülkenin içine kimse etmedi saçmalama tek baş belamız var pkk onunda köklü operasyonlarla sonunu getireceğiz inşallah. Fakat suriyeden gelen Araplara karşı yapılan yaptırımlar onların size karşı nefret duymasını sağlayacak yoksa onlar bizimle yan yana can vermeyi gurur bilirler. Her arap haindir diye bir genelleme yapmak aptallıktan başka değildir.

• Bu ülkeye adolf hitler gibi ırkçı biri lazım en azından ülke tertemiz olur.Yoksa zaten göreceksiniz bu koruduğunuz kürtler 10 yıl sonra başınıza çıkacak kürt sevicilerininde istediği bu
  • LISELI ULQUCULER TOPLANSIN AUEEEEEV CCC TENQRI BIZI MENEMEN CCCL

• quote:

Orijinalden alıntı: t0xicKEBAB

Ülkenin içine kimse etmedi saçmalama tek baş belamız var pkk onunda köklü operasyonlarla sonunu getireceğiz inşallah. Fakat suriyeden gelen Araplara karşı yapılan yaptırımlar onların size karşı nefret duymasını sağlayacak yoksa onlar bizimle yan yana can vermeyi gurur bilirler. Her arap haindir diye bir genelleme yapmak aptallıktan başka değildir.

Kim Yanyana can veriyor tarihe baksana bi

Osmanlı müslüman çağrısı yaptığında Arap'lardan kim geldi

Veya Arap'lar ülkenin topraklarını para karşılığında İngiltere'ye savaşmadan bırakmadımı

• Dediğim gibi her Arap ya da her Kürt aynı değildir. Okulumda Suriyeli bir arkadaşım var böyle iç savaş çıkacağını bildikleri için ve tek onları alacak ülkenin Türkiye olduğunu bildiği için Türkçe öğrenmeye çalışmış arada eksiklikler olsada biliyor Türkçeyi ve bana ona karşı gerek bakkalın gerek fırın sahibi kişinin yaptırımlarını anlattı. Bende artık Türküm sizin haklarınızı savunuyorum diye her gün bana yanar. Siz oturduğunuz yerden eleştiri ve genelleme yapmaya çok çalışıyorsunuz.

• Biz ırkçılık yapıyorsak onlarda bize karşı yapıyorlar. Ayrıca diğer ırkçı ülkelerde örgütlerde var, onlarda neden savaş çıkmıyor? kargaşa olmuyor?
  • Nike Tyson kullanıcısına yanıt
    Tanıdğım kürtler var çok iyiler pekeke moğol örgütü zaten ülkede bomba patlayınca çok üzülüp off peqeqq çalışıyor yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
  • Irkçılıkla yazdıklarının alakası yok.Önce ırkçılık ne onu öğren sonra konu açarsın.
  • Zaten yavaş yavaş oluyor millet. İster istemez yeni yetişenlerde özellikle kürtlere karşı nefret var.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.