Şimdi Ara

Türkiye'nin dördüncü GSM operatörü geliyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
1.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trtunski T kullanıcısına yanıt
    Çok gizemli uffff

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Sen seversin gizem çözmeyi diye gizemli bir sohbet gerçekleştirdik. Amacımıza ulasmisiz de o uffff sesi niey çıktı onu pek anlayamadım. Bizim için de gizemli olan kısım bu yine de teşekkür ederiz ilgin için 🤓

Burada yıllardır sanal operatör hizmeti konusunda Turkcellden bir beklenti var ve bununla alakalı bir girişim var. Bundan bahsettim ama şirketler arası süreçler tamamen bitmediği icin isim yazamıyorum. Firma Telekomda işlerin çok yavaş yürümesinden dolayı turkcell ile anlaştı. Üçlü paketler oluşturdular. Onları satacaklar. Hizmetlerin içerisinde firmanın mobil TV uygulaması için tarifelerde ekstra kota olacak ve ana kıtadan düşme olmayacak. Bunun dışında ev İnterneti TV ve mobil hat hepsi bir arada olacak. Gizemli demişsin ama zaten bu işi yapan 3 4 firma var Turkiyede tahmin etmek çok zor değil. Turkcellin sanal operatör işi için de öncü bir proje olması anlamında çok önemli ve değerli buluyorum bu işbirliğini.

• quote:

Orijinalden alıntı: trtunski

Burada yıllardır sanal operatör hizmeti konusunda Turkcellden bir beklenti var ve bununla alakalı bir girişim var. Bundan bahsettim ama şirketler arası süreçler tamamen bitmediği icin isim yazamıyorum. Firma Telekomda işlerin çok yavaş yürümesinden dolayı turkcell ile anlaştı. Üçlü paketler oluşturdular. Onları satacaklar. Hizmetlerin içerisinde firmanın mobil TV uygulaması için tarifelerde ekstra kota olacak ve ana kıtadan düşme olmayacak. Bunun dışında ev İnterneti TV ve mobil hat hepsi bir arada olacak. Gizemli demişsin ama zaten bu işi yapan 3 4 firma var Turkiyede tahmin etmek çok zor değil. Turkcellin sanal operatör işi için de öncü bir proje olması anlamında çok önemli ve değerli buluyorum bu işbirliğini.
    Netgsm falan mı hocam onlarında bir ara operatör olma gibi bir durumları vardı??

Hocam soruma cevap verirseniz çok mutlu olurum. Bu sizin dediğiniz Turkcell altyapılı sanal operatör'ün salla kazan, sil süpür, bana ne var gibi bir bedava dakika, internet, sms veren bir uygulaması olacak mı?

dsmart, turksat kablo, digiturk, bence ilki yüzde 60 ikinci 30 üçüncü yüzde 10 ihtimalle. siz de Turkcell çalışanısınız yüzde 80 ihtimalle. Yüzde 20 ile sanal operatör olacak şirketin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boyzof -- 20 Ocak 2020; 2:3:23 >
    Fiyatlari yüksek olacak mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bimcell den ne farki var?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Operatörden bir çok var. Herhalde Turkcell felan operatör değil. 4. Nasil olacak kendi altyapisini kullanmıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4. Operatör değil

Sanal bir operatör tt alt yapısı ile Türkiye de hizmet vericek

(bimcell pttcell teknosacell vb gibi)

Sanal operatör sayılabilecek lifecell var zaten.

Turkcell kolay kolay ocell bucell diye kimseye altyapısını açmaz.

Göreceğiz 😏

• Yerli ve Milli Sanal Operatör Yersen

Bu firma gerçek sanal operatör mu olacak ? Yoksa bimcell,pttcell vb.gibi mi olacak ?

• asi_genc6134 kullanıcısına yanıt
    Sanal olacak ama içerikleri farklı olacak firmanın şu an mevcut hizmetleri için ayrı kota olacak. Mobil hat ev İnterneti ve TV hepsi bir arada olacak. Mobil hatta TV uygulaması için ayrı kota olacak.

sen turkcell alt yapısını kullanacağına emin misin hocam?sitesinde tt yazıyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Evet Turkcell ile anlaşıldı. Hangi sitede yazıyor anlamadım. Ben firma adı vermedim.

Hangi gsm numarasini kullanacak ? Bildiğim kadarı ile sanal operatörlere numara tahsisi yapılıyor

süperbox gibi 150den fiyatlandırma çekerse pek bir albenisi kalmaz. Uygun fiyatlı ev İnterneti tarifeleri varmı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.