bu mevzu daha cok tartısılır. ben kesin bir tarih vermeden sunu soyleleyım. bir kere bu hız bizler görmeyiz. bizlerden sonrakilerde görmezler... onlardan sonrakilerde göremezler.............
quote:
Orjinalden alıntı: serji
once sunu sormak lazim:
Turkiye 1 gbit internete kavusur mu?
+1000
quote:
Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR
bu mevzu daha cok tartısılır. ben kesin bir tarih vermeden sunu soyleleyım. bir kere bu hız bizler görmeyiz. bizlerden sonrakilerde görmezler... onlardan sonrakilerde göremezler.............
onlardan, onlardan,onlardan sonrakiler belki
evelallah goruruz de medyumluk yapmaya gerek yok
quote:
Orjinalden alıntı: a1ps
aylık 42.101,16 YTL verirsen 1000Mbps hıza şuanda kavuşabilirsin :D
Arkadaşlar önce organize olunur sonra aynı şehirde 1000 kişi bulunur, 42.000 YTL 1000'e bölünür. Adam başı 42 YTL'ye gönlünce 1 Mbit'ten bağlanılır. Nasıl fikir.
kendi teknolojilerini geliştirdiği zaman. yoksa böyle 0 üretim ve ithalat ile olmaz bu işler. fransayı o kadar örnek gösteriyorsunuz ama adamlar dsl teknolojisinde dünya lideri.
Yukarıdaki mesajları okuyunca karar verdim; ölmeden önce Japonya'ya gideceğim ve o günün en hızlı internetini kullanacağım, internette gezinmenin keyfine varacağım, şakırt diye dosya indireceğim, download yaptığım için sabit diskimi yakacağım.... Tüm bunların keyfine varacağım.
bizim göreceğimizi sanmam
ama yabancıların üzerimizden para kazanmasını engellediğimizde yani kendi kendimize yetecek bi ülke oluğumuzda belki..yani yine biz göremeyeceğiz
Hamsi kavağa çıkınca olur.
30 Şubat 2008
quote:
Orjinalden alıntı: theone01
quote:
Arkadaşlar önce organize olunur sonra aynı şehirde 1000 kişi bulunur, 42.000 YTL 1000'e bölünür. Adam başı 42 YTL'ye gönlünce 1 Mbit'ten bağlanılır. Nasıl fikir.
Normalde 1mbit kaç YTL ki?
quote:
Orjinalden alıntı: theone01 Arkadaşlar önce organize olunur sonra aynı şehirde 1000 kişi bulunur, 42.000 YTL 1000'e bölünür. Adam başı 42 YTL'ye gönlünce 1 Mbit'ten bağlanılır. Nasıl fikir.
Nasıl da kazıklanıyoruz gerçekten. Dediğin çok doğru. 1 mbit fiyatı 99ytl olacak Nisanda. Aslında kendi telekomumuzu kursak ne güzel olurdu.
- Erdener abi, Türkiye ne zaman 1 Gigabit internete kavuşur abi?
- Kavuşmaz...
- Ama çok büyük yatırımlar yapıyorlarmış Erdener abi.
- Uzaklaş benden...
yıl : 3007
quote:
Orjinalden alıntı: Miex
quote:
Orjinalden alıntı: theone01
quote:
Normalde 1mbit kaç YTL ki?
1 Mbit 99 YTL 1 Nisan itibariyle
bu kadar güzel yorumun üstüne ne denir ki durun 4 mb lık şarkı 4 dakikada indir şükür DENİR
Erkekler doğum yapmaya başladığı zaman kavuşuruz
TRAJİKOMİK HAYALİ DİALOG
Postacı Memet : Sayın Doany, 1 Nisan'dan itibaren geçerli olacak tarifeleri gördüm. Çok güzel indirimler var. Ancak 256 Kbit hızda hiç indirime gidilmemiş.
Paul Doany : Sende de hiç ticari zeka yokmuş be Memet. Ben altyapıya iyi-kötü yatırım yaparak ADSL hizmetini geliştirdim. Eee? Bu yatırımın maliyeti kimden çıkacak? Benden mi? Yooo hayır! Ben buraya kar etmeye geldim, Türk milletini ihya etmeye değil.
Postacı Memet : Evet ama, birşey anlamadım.
Paul Doany : Bak Memet, eğer 256 Kbit hızda indirim yaparsam ve hiçbir ADSL kullanıcısı tarife değiştirmezse ADSL gelirinde düşüş olur. Oysa 90% lık kesimin kullandığı tarifede indirim yapmazsam kaybım olmaz. Ancak üst hızlara yapılan indirimler bazı enayilere cazip gelecek ve dayanamayıp üst hızlara geçecekler. Böylece kesemi daha hızlı dolduracam. Hem de halkın sevgisini kazanacam.
Postacı Memet : Haklısınız, sizin zekanıza hayranım Sayın Doany.
Paul Doany : Tamam, yeter bu kadar muhabbet. Şimdi yıkıl karşımdan..!
Postacı Memet : Emredersiniz Sayın Doany.
ibibikler ötmeden kavuşuruz
quote:
Orjinalden alıntı: gaimar
benim tahminim150 yıl sonra 1 gigabit internete kavuşuruz.tabi yabancı ülkeler 1 tb internetle girerken biz 180 ytlye gireriz
Sen karıştırıyorsun arkadaşım. 150 yıl sonra gelen matbaa. 150 sene 1 Gbit Internet için az. Internet bu boru mu?
ya hani ÖZAL-ŞEYTAN fıkrası vardı.. ne zaman ulkemde enfalasyon kalkacak ve halkım feraha kavuşacak diye sordugunda özal, şeyta BEN GOREMEYECEM diye dovunuyordu. sanırım buda ona benzer bi durumm... BEN GOREMEYECEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMMM