Şimdi Ara

Türkiye ne kadar güçlü bir devlettir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye ne kadar güçlü bir devlettir? Ordusu dünya üzerinde ilk onda. Orduya pek laf edilmez ama istihbarat olsun, başka ülkelerde operasyon olsun düşük olduğumuzu düşünüyorum. Operasyon derken askeri operasyon değil, istihbari operasyonlar. Mesela cia'in başka ülkelerde darbe yapması gibi? Biz neden mısırda orda burda darbe yapmayalım ki? Sisi çok mu iyi? Batının kuklası. Kısaca osmanlı'nın bir dönem yönetiminde olan ülkeleri şimdi kontrol edebilmemiz gerektiğini düşünüyorum. Boşver ülkeyi başka biri yönetsin ama biz kontrol edelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9B9D22A8A -- 14 Mayıs 2017; 14:33:6 >

• Senin kadar güçlü bir devlettir. Gücüne bak, cevabı sende!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ordumuz ilk 10 da felan değil. 10 yıl önce belki öyleydi ama şu anda kesinlikle değil. Ayrıca istihbarat öyle kolayca düzelmez. Bir cemaat tarafından bile ele gecirilebilen bir istihbarat başka ülkede darbe de yapamaz. Ülkeyi yönetenler azıcık kendilerini değil de ülkeyi düşünseler belki biraz duzeltilebilir.

• Zaman zaman bölge gücü muamelesi görmesini sağlayacak kadar güçlüdür.
  • kontrolsüz güç güç degildir....
  • Türkiye şuanda her alanda çöp.Ne zaman ki başa Türk ve eğitimli,aydın insanlar gelirse o zaman birşeyler değişir.Ama bu arap devlet adamlarıyla bişey olmaz
  • Egitimde; papaz erigini imam erigi yapacak, tubitak'in "bu proje bes para etmez" dedigi projelerin biyoteknoloji alaninda cin tarafindan alinip, patentlenerek, turk ogrencilerin cin devleti tarafindan bursla okutulmasina sebep olacak kadar,

Saglikta; kendi vatandasina 6 ay sonrasina randevu verirken, suriyelisine VIP hizmet verecek, AB kredisiyle bolge hastanesi yapip, AB'ye diklenecek kadar,

Ekonomide; Kendi halkindan yuzde 160 vergi alacak, domatesi 12tl yapip, insanlarla "domates yoksa mehter ye lan" diyecek, kriz yok derken ulkedeki neredeyse tum teknoloji magazalari iflas edecek, yurtdisindan siparisle mal alinimina 30dolar kota koyacak, interneti 2017 yilinda kotali verecek kadar,

Savunmada; Yerli helikopteri AW169, yerli tanki K2, yerli ucagi KFX olup, yerli diye kasacak kadar,

Dis politikada; "Sam'da namaz kilacaz olm", "Ben vurdum ucagini ne var", "Meyve sebze almayacakmis, almazsan alma lan"'dan, "Kardesim Vladimir"e, turbe kacirmaya, 29 ekimde pesmerge sokacak kadar,

Ic politikada; "Don artik bitsin bu hasretten", kandirildim affedin diyecek, adalarini yunanistan'a verecek kadar,

guclu bir devlettir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: REV0

Egitimde; papaz erigini imam erigi yapacak, tubitak'in "bu proje bes para etmez" dedigi projelerin biyoteknoloji alaninda cin tarafindan alinip, patentlenerek, turk ogrencilerin cin devleti tarafindan bursla okutulmasina sebep olacak kadar,

Saglikta; kendi vatandasina 6 ay sonrasina randevu verirken, suriyelisine VIP hizmet verecek, AB kredisiyle bolge hastanesi yapip, AB'ye diklenecek kadar,

Ekonomide; Kendi halkindan yuzde 160 vergi alacak, domatesi 12tl yapip, insanlarla "domates yoksa mehter ye lan" diyecek, kriz yok derken ulkedeki neredeyse tum teknoloji magazalari iflas edecek, yurtdisindan siparisle mal alinimina 30dolar kota koyacak, interneti 2017 yilinda kotali verecek kadar,

Savunmada; Yerli helikopteri AW169, yerli tanki K2, yerli ucagi KFX olup, yerli diye kasacak kadar,

Dis politikada; "Sam'da namaz kilacaz olm", "Ben vurdum ucagini ne var", "Meyve sebze almayacakmis, almazsan alma lan"'dan, "Kardesim Vladimir"e, turbe kacirmaya, 29 ekimde pesmerge sokacak kadar,

Ic politikada; "Don artik bitsin bu hasretten", kandirildim affedin diyecek, adalarini yunanistan'a verecek kadar,

guclu bir devlettir.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: REV0

Egitimde; papaz erigini imam erigi yapacak, tubitak'in "bu proje bes para etmez" dedigi projelerin biyoteknoloji alaninda cin tarafindan alinip, patentlenerek, turk ogrencilerin cin devleti tarafindan bursla okutulmasina sebep olacak kadar,

guclu bir devlettir.

Emek verip uzun uzun yazmışın buradaki maaşlılar bundan anlamaz.Cebine bakar doluyorsa biat'a devam.

• İyi bir durumda degiliz, lakin kötü bir devlet devletsizlikten iyidir. Devletimiz var olsun.

• Hiç olmadığı kadar güçlüyüz.

Erdoğan ülke itibarını çok yükseltti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.