Şimdi Ara

TÜRKİYE KUPASI MAÇI GALATASARAY - MP ANTALYA SPOR-12 ŞUBAT 2014

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
1
Favori
7.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başarılar galatasaray . hafta içi maç türkiye kupası maçı yapacaz , hafta sonu lig maçı .

• quote:

Orijinalden alıntı: yasiner1

http://www.atv.com.tr/webtv/diger/diger/galatasaray-mp-antalyaspor?id=58b2c259-0209-49b3-b9c4-a4a519fe6bd0

saat 20.00 atv
    Tokat maçında oynayanlar oyuncular oynasın yine. Pazartesi günü ligde oynayacağımız maç daha önemli. As oyuncuları yormaya gerek yok. Eskişehir maçında oynamadığı için Drogba bu maçta oynayabilir.Sonuca gelirsek bu maç biraz da formalite maçı aslında. 1.de olsak 2. de olsak fark etmez. Kim gelirse gelsin eleriz

• quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Tokat maçında oynayanlar oyuncular oynasın yine. Pazartesi günü ligde oynayacağımız maç daha önemli. As oyuncuları yormaya gerek yok. Eskişehir maçında oynamadığı için Drogba bu maçta oynayabilir.Sonuca gelirsek bu maç biraz da formalite maçı aslında. 1.de olsak 2. de olsak fark etmez. Kim gelirse gelsin eleriz

Alıntıları Göster
    olimpiyat stadına gitsem acaba bi ortam bulup girermiyim..istanbuldayken şöyle bi arkadaşla gideyim ortam olur girilir stada diye düşünuyorum ama,40 lira verilmez batı tribünune bu maca...

• quote:

Orijinalden alıntı: llAkabell

olimpiyat stadına gitsem acaba bi ortam bulup girermiyim..istanbuldayken şöyle bi arkadaşla gideyim ortam olur girilir stada diye düşünuyorum ama,40 lira verilmez batı tribünune bu maca...

Alıntıları Göster
    Biletler 40 TL'den satışta...

https://bilet.galatasaray.org/PagesPublic/ProductBrowse/ProductHome.aspx?ProductSubType=AWAY

• yasiner1 kullanıcısına yanıt
    hafta sonu değil sanırım pazartesi günü
  • quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

hafta sonu değil sanırım pazartesi günü
    Maç için bilet alacağım Ankara'da ikamet ediyorum stada 1 kere gitmişliğim var o da batı 400 küsürlerdeydi orayı bulmak kolay olduydu, fakat bilet.galatasaray.org'da satılan bu batı tribünü 903A-903B-904A neresi oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan1179

Maç için bilet alacağım Ankara'da ikamet ediyorum stada 1 kere gitmişliğim var o da batı 400 küsürlerdeydi orayı bulmak kolay olduydu, fakat bilet.galatasaray.org'da satılan bu batı tribünü 903A-903B-904A neresi oluyor?

:) maç olimpiyattaymış
  • quote:

quote:

:) maç olimpiyattaymış

Alıntıları Göster
    Ulan bu maç niye Olimpiyat'ta. Yarın okuldan sonra maça giderim diyordum hay yapacağınız işi

• quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Ulan bu maç niye Olimpiyat'ta. Yarın okuldan sonra maça giderim diyordum hay yapacağınız işi

Alıntıları Göster
    yine tokatspor gibi full yedeklerle çıkıp, bu yedekleri bir de antalyaspor karşısında görmek iyi olur.

• Olimpiyattaysa hem,tvden,izleyenler icin hemde trubundekiler icin kotu olicak... Cimler icinse anlarimda o cimlerde bi duzelmedi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Divinita-

Olimpiyattaysa hem,tvden,izleyenler icin hemde trubundekiler icin kotu olicak... Cimler icinse anlarimda o cimlerde bi duzelmedi :)
    Antalya'nın bizim kadar geniş kadrosu yok haliyle bir kaç tane as oyuncu olacak ..

Bu durum hafta sonu için avantaj olacaktır ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

https://bilet.galatasaray.org/PagesPublic/ProductBrowse/ProductHome.aspx?ProductSubType=AWAY

Pahalı

• quote:

Orijinalden alıntı: Musketeer.

quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

Pahalı

Alıntıları Göster
    abi 40 tl nedir Allah için ya kombinem yok gidiyim diyordum ulan istanbulun en soğuk yeri doğru düzgün kimse gitmiyor rüzgarı çilesi cabası beşiktaşın bile orda lig maçları 20 tl ken bizim 40 tl ayıptır günahtır ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Zexial

abi 40 tl nedir Allah için ya kombinem yok gidiyim diyordum ulan istanbulun en soğuk yeri doğru düzgün kimse gitmiyor rüzgarı çilesi cabası beşiktaşın bile orda lig maçları 20 tl ken bizim 40 tl ayıptır günahtır ya

Alıntıları Göster
    Sürpriz 11'den bahsediliyor..Gençlerin alayını yığsın 3-0 yenilelim hiç önemli değil.Beklemedeyiz tamam

• quote:

Orijinalden alıntı: cg-TR83

Sürpriz 11'den bahsediliyor..Gençlerin alayını yığsın 3-0 yenilelim hiç önemli değil.Beklemedeyiz tamam

Alıntıları Göster
    Önemsiz bir maç olduğu için ne kadar genç varsa sahaya sürülmesi taraftarıyım. Belki Drogba da yarım saat oynayabilir kondisyon için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arctic Monkeys

Önemsiz bir maç olduğu için ne kadar genç varsa sahaya sürülmesi taraftarıyım. Belki Drogba da yarım saat oynayabilir kondisyon için.

Alıntıları Göster
    Tokatspor kadrosu gibi bir kadro çıksın Antalya karşısında daha iyi analiz edebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaxson Ryker

Tokatspor kadrosu gibi bir kadro çıksın Antalya karşısında daha iyi analiz edebiliriz.

Alıntıları Göster
    Lucas oynar umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joshua Taxiarchai

Lucas oynar umarım

Alıntıları Göster
    gençler oynasın yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: AslanAvda

gençler oynasın yeterli

Alıntıları Göster
    XI: Aykut, Salih, Koray, Eboue, Emre Can, Yekta, Umut G., Emre Çolak, Lucas, Oğuzhan, Berk İsmail.

Yedekler: Eray İşcan, Burdisso, Hamit, Ceyhun, Hajrovic, Umut Bulut, Veysel Sarı.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.