Şimdi Ara

Türkiye-İspanya Maçı (Stad; Cehennem)(Ana Konu) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
465
Cevap
0
Favori
11.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hakan baltanın saçma sapan hataları vardı.
    neyse allahtan bunlardan gol çıkmadı.

aurelio ve emre kötü ama arda ve semih iyi.açığı kapatıyorlar.
    ilk yarı fena oynamadık inşallah böyle devam eder.

daha da önemlisi inşsallah terim saçma sapan değişiklikler yapmaz.
    şunları yenersek çok iyi hava yakalarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaguar19 -- 1 Nisan 2009; 21:52:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: maestro_34

son dakikalarda bir pozisyonda arda topu sağdaki gökhana verene kadar içeriye koşan semih yada nihata verse banko goldü

orda ofsaytı hepsi bizimkiler çok hızlı çıktı
  • UA elinden geleni yapıyo arkadaşlar hatta GS tezauratlarını milli takıma uyarlamışlar orada koptum..Ama diğer taraflardan ses yok özellikle açıklar çocuk,kadın dolmuş hep.
  • Arda'yı çekememezlik var heralde. Arda'nın attığı pasa dikkat. Top Arda'ya gelince Ramos'a Xabi'ye dikkat edin. hemen marke ediyorlar. Hala yok top kaybetti yok pas atamadı. Milli Takımdayız Fb-Gs maçı değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cane®

Spiker yanımda olsa öldürecem gıbık yaptım ne uyuz biri ya.İbrahim çok kötü gökhanda iyi sayılmaz sabri oynasın daha iyi arda çok iyi oynuyor bu maçı bir aksilik olmazsa alacaz inşallah.

Gökhan çıkamıyor ki,2 kere çıktı zaten.Direktif verildiği kesin.
    Zira çıktığı 2 ataktan birinde arda topu düzgün atsaydı içeride 2 adamımız boştu kesin 2 olurdu.(Semih'in Casillas'a çizgide yaptığı faul pozisyonu)
  • adamlar super top oynuyolar dunyanin en iyi takimi bence klup takimi gibi oynuyorlar,sansa bi gol bulduk bitandaha atmamiz lazim yoksa dayanamayiz bu ispanyollara bi 45 dakika daha
  • quote:

Orjinalden alıntı: maestro_34

son dakikalarda bir pozisyonda arda topu sağdaki gökhana verene kadar içeriye koşan semih yada nihata verse banko goldü

o pozisyonda ardanın suçu yoktu bence ortada iki kişi nihat ve semih galiba birbirine girdiler ve biri ofsayttı. hangisine atacağını bilemediğinden sağa garanti pası tercih etti.
  • arda da olan beynini kullanabilme yeteneğinin 10 da biri volkan ibrahim üzülmez tuncay gibi adamlarda olsa keşke.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

quote:

Orjinalden alıntı: Oğuzkaan

Tribünler tek kelimeyle berbat,golden önce maç normal devam ederken pınarbaşı,her boşlukta kasap geçmek ne demek ve artık şu mide bulandıran saldır millli takım tezahüratı..Arda Turan oley nedir?Futbolcu psiklolojisini de anlaması gerekir tribünlerin..Tek Arda oynamıyor..

arkadaaş sizde birşey beğenmiyorsunuz... bağırdılar işte 45 dk hiç susmadan daha napıcaklar... sanki milli takım klüp takımı.. klüp takımlarına yapılan tezahüratlarımı bekliyordun...

45 dk bağır çağır anlamsız birşekilde ? Bu şey kimseye sökmez ki ? Bir süre sonra rakip takım alışır ortama kendini maça verir..Hele ki İspanya nıın bu atmosfer den etkilenmesi ? Hiç sanmıyorum..
    Ama yarın yazacaklar yabancı basın ; Sami Yen cehennem oldu..Yok yaa Klup takımlarımız da böyle..Bizim seyrici kültürümüz yok ne yazık ki.

• Arda'm ve Semih'in kurban olam lan size...

Aslanlar gibi oynuyorsunuz. Tuncay ve Emre'de dolanıyor sahada...

Ayhan'ı neden kadro dışına alıyorsun anlamıyorm Fatih Hoca. Emre'yi çıkarıp onu alınca çok daha güzel olacaktı...

Bu arada Gökhan Gönül'e ayrı bi parantez açmak istiyorum. Bu oyuncuya futbolcu diyen biri varsa ben artık yorum yapmıyorum. Resmen kardemir demir çelik karabükspor'un sağ beki hüsamettin cindoruk bile daha iyi oynar bundan. Acil sabri lazım sabri!!!
  • İspanya 31. maçta yenilecek inşallah.

• bosna attı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

quote:

Orjinalden alıntı: Oğuzkaan

Tribünler tek kelimeyle berbat,golden önce maç normal devam ederken pınarbaşı,her boşlukta kasap geçmek ne demek ve artık şu mide bulandıran saldır millli takım tezahüratı..Arda Turan oley nedir?Futbolcu psiklolojisini de anlaması gerekir tribünlerin..Tek Arda oynamıyor..

arkadaaş sizde birşey beğenmiyorsunuz... bağırdılar işte 45 dk hiç susmadan daha napıcaklar... sanki milli takım klüp takımı.. klüp takımlarına yapılan tezahüratlarımı bekliyordun...

Evet arkadaşım,İzmit'teki Şili maçını hatırla,ordan uyarlanmıştı tezahüratlar gayet güzeldi,baksana şuraya sponsorlar dağıtmış zaten biletleri ilk defa maça gidenlere,gidiyor stadın yarısı oturuyor..Boş buldukları yerde pınarbaşı,kasap geliyor hemen ya..:)

• maçın sonunda kaçırdıklarımızı aramazsak çok iyi aramamanın tek yolu kazanmak
  • quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

Arda'm ve Semih'in kurban olam lan size...

Ayhan'ı neden kadro dışına alıyorsun anlamıyorm Fatih Hoca. Emre'yi çıkarıp onu alınca çok daha güzel olacaktı...

Bu arada Gökhan Gönül'e ayrı bi parantez açmak istiyorum. Bu oyuncuya futbolcu diyen biri varsa ben artık yorum yapmıyorum. Resmen kardemir demir çelik karabükspor'un sağ beki hüsamettin cindoruk bile daha iyi oynar bundan. Acil sabri lazım sabri!!!

Katılıyorum
  • İspanya oynadı biz attık.
    İnşallah böyle biter.
    Futbolda şans da çok önemli ve sonuç böyle olsun da onlar daha iyi oynasın.

İspanya çok teknik, yine ayağa çok iyi oynuyorlar, süper bir takım.
    Bu takımda bir de fabregas, d.villa, puyol, iniesta gibi isimler yok.

Arda en iyi oyuncumuz, birden ters tarafa dönüp yaptığı iki ortadan biri gol oldu diğerini tuncay yakalayamadı. En iyimiz Arda, en kötümüz Emre belezöğlü.
  • Emre Aşık ve İbrahim Üzülmez gibi iki saatli bombamız sarı kartlı, en çok çekindiğim konu budur.. Daha önceki tecrübelerimzden biliyoruz durumun vehametini, futbol taktik savaşıdır, benim düşündüklerimi elbet rakip de düşünecektir.. İkinci yarıda bu oyuncuların taktiksel değişimleri söz konusu olmalıdır..
  • Tribün kötü, takım iyi sayılır (iyi yada ), Arda Süper!!
    sabahtan beri PSN İletimde Türkiye 1-0 İspanya yazıyor..inş böyle biter
  • Bosna-1 Belçika-0

İlk yarı oynanıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

Arda'm ve Semih'in kurban olam lan size...

Sabri?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.