Şimdi Ara

TÜRKİYE İÇİNDEN 2x1GB DUAL DDR KIT???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar adam akıllı bi firma bulamadım 2x1GB lık DUAL DDR kit getire. DFI boardlarda sorunsuz çalışacak çipte olucak tabi.

sizin bulabildiğiniz bi yer var mı?

newegg den BASLISTIX getirtmekle uğraşmak istemiyorum. illa güzel OC olacak diye bi şart da yok. ucuz olabilir

Bende bakındım şölede kit olarak yok ama gigatekte Twinmos var 1GB D43 Hynix çipli ondan iki tane alıp 123$ tanesi. Bide CADT serisi var 1GB bakarsın link veriim bide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metborn -- 20 Ekim 2005, 13:35:23 >

Orjinalden alıntı: King_Arthur

arkadaşlar adam akıllı bi firma bulamadım 2x1GB lık DUAL DDR kit getire. DFI boardlarda sorunsuz çalışacak çipte olucak tabi.

newegg den BASLISTIX getirtmekle uğraşmak istemiyorum. illa güzel OC olacak diye bi şart da yok. ucuz olabilir

patriot LLK seri 2 GB kit 280+kdv

Orjinalden alıntı: metborn

Burak naber, ekran kartı nasıl iyi besleniyo mu

Bende bakındım şölede kit olarak yok ama gigatekte Twinmos var 1GB D43 Hynix çipli ondan iki tane alıp 123$ tanesi. Bide CADT serisi var 1GB bakarsın link veriim bide

sağol abi ekran kartından memnunum idare ediyor.. D43 HYNIX ler DFI boardlarda sorun yaratıyor. onu geçiyoruz o yüzden...
    TWINMOS 1GB tek olanlar var onlar da CL3 ve abi

• Twinmosun 1gblık modulleri bi halta yaramaz duyurulur

cafesnetın söylediği model, dün arastırdık...2.5 3 2 5 265fsb full stabıl kullanan war bu ramleri...

2*1ballıstıclerde güzel ancak onlar 3 3 3 8 den şaşmıorlar...patrıot cok ii secenek..bende bakım şunlardan

SENDE HYNIX D43 olmayan NORMAL TWINMOS mu var 2GB? kaç yapıyo max?? 200mhz de ne yapabiliyor bi de? 1T olarak tabiki hiç bi zaman 2T konuşmuyoruz
    silinecek
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

PEGA olm ben yine gaza geldim, bu sefer alabilirim walla hakkaten, cafesnet e PM attım cvp bekliyorum

SENDE HYNIX D43 olmayan NORMAL TWINMOS mu var 2GB? kaç yapıyo max?? 200mhz de ne yapabiliyor bi de? 1T olarak tabiki hiç bi zaman 2T konuşmuyoruz

bendekıler cadt serisi 4*512...1t olarak 240civarı 2.5 3 3 8 yapıolar..2t olarakda 247 yapıolar aynı timingLer ile stabıl olarak...

sen oyun oynamayı seven adamsın bildiim kadarıyla..1gb ile buraya kadarmış.. 2gb sart artık...

• 4x512 ile 1T yapamazsın diyip niye benim moralimi bozdun o zaman sen geçenlerde.. bal gibi yapıyomuşsun işte. 4x512 de 1T işle oyun oynıyamıyo musun? yani full stabil olmuyo mu? 200 2-2-2-5 1T full stabil olmuyo mu? o değerleri sen def. volt ile mi aldın yoksa ramlere veriyon mu bişeyler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King_Arthur -- 20 Ekim 2005, 14:07:58 >

Orjinalden alıntı: cafesnet

quote:

arkadaşlar adam akıllı bi firma bulamadım 2x1GB lık DUAL DDR kit getire. DFI boardlarda sorunsuz çalışacak çipte olucak tabi.

patriot LLK seri 2 GB kit 280+kdv

http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820220040

BAHSİ GEÇEN PATRIOT RAMLER BUNLAR SANIRIM?? TCCD MİDİR BUNLAR??

• quote:

4x512 ile 1T yapamazsın diyip niye benim moralimi bozdun o zaman sen geçenlerde.. bal gibi yapıyomuşsun işte. 4x512 de 1T işle oyun oynıyamıyo musun? yani full stabil olmuyo mu? 200 2-2-2-5 1T full stabil olmuyo mu? o değerleri sen def. volt ile mi aldın yoksa ramlere veriyon mu bişeyler?

sen annamadın ula

4*512 2t oluyor..1t sonucları 512*2 aldım..karışmasın (:

bu arada genelde infineon BE-5 ve Micron -5B D chıplı oluor 1gblık modulelr..tccd 1gb su bildiim kadarıyla yok...

• eywallah dostum
  • biraz bekleyin yeni ramler çıkmaya başlıyor hafiften örneğin ocz eb 4000 isimli bir ram çıkardı keza musskinsde bişiler çıkardı..2gb kit alıcnacaksa ballistixten başka seçenek yok gibi şu an ititbariyle..Micron diğer üreticelere chip satmamış bu açıdan alyı samsung uccc ve infineon be-6 be-6 ce-5 vs.. gibi chipler..
    {GİGABYTE X38 DQ6}{q6600@4200MHZ cooling by swiftec}{2*1024 GSKİLL 6400HZ@1200MHZ 4-4-3-4}{Sapphire 2900pro@1009/1250 COOLİNG BY Mcw60 }{4*250GB SEAGATE 7200.11 SATA2 RAİD 0+1tb depo}{COOLERMASTER STACKER @GATEWATCH@COOLWATCH@MUSKEETER@SİLVERSTONE}{WATER CHİLLER}{ENERMAX GALAXY 1000W}{LOGİTECH Z-680}{LOGİTECH mx1000&G7 with RAPTOR P2}}
  • Bombayı patlatsammı acaba... Söylersem o bilgisayarcıya akın olabilir..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.