Şimdi Ara

Türkiye 'Güvenli Bölge' İçin Belirlenen Sınırdaki Mayınları Temizliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geniş güvenlik önlemleri altında Karkamış Sınır Kapısı'ndan geçirilen mayın temizleme aracı, Cerablus'taki Türkiye-Suriye sınır hattına döşenen mayınları temizleyecek.

Türkiye 'Güvenli Bölge' İçin Belirlenen Sınırdaki Mayınları Temizliyor,

Gaziantep'in Karkamış ilçesindeki Suriye sınır hattına, mayın temizleme aracı sevk edildi. Araç, terör örgütü IŞİD tarafından sınıra yakın bölgelere döşenen mayınları temizleyecek.

ARAÇ, SINIR İLÇESİNE GÖNDERİLDİ

Yerel kaynaklardan edinilen bilgilere göre, Türk Silahlı Kuvvetleri envanterinde bulunan mayın temizleme aracı bugün sabah saatlerinde Türkiye-Suriye sınır hattında bulunan Gaziantep'in Karkamış ilçesine gönderildi.

CERABLUS İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ

Geniş güvenlik önlemleri altında Karkamış Sınır Kapısı'ndan geçirilen mayın temizleme aracı, kontrolü terör örgütü IŞİD'in elinde bulunan ve sınırın karşı tarafında yer alan Halep'in Cerablus ilçesindeki Türkiye-Suriye sınır hattına döşenen mayınların temizlenme çalışmalarında kullanılacak.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Bu arada mayın temizleme çalışmaları bölgede bulunan güvenlik güçleri olası saldırılara karşı geniş güvenlik önlemi alırken, patlamalara karşı ise 112 Acil Servis ekipleri de hazır bekletiliyor.

http://www.sondakika.com/haber/haber-suriye-sinirindaki-mayinlar-temizleniyor-8076671/

• Böyle bir savaş ortamında neden temizleniyor o mayınlar...?
  • ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    Guvenli bolge kelimesinden ne anliyorsun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YveJhin

Guvenli bolge kelimesinden ne anliyorsun ?

Bu uygulamada ki 'Güvenli bölge' kelimesinden siz ne anlıyorsunuz? Ben bir anlam veremedim siz açıklarmısınız?
  • güvenli bölge dedikleri yer ilk önce mülteciler yerleştirilecek daha sonra özerk bir yer olacak daha sonra hatay gibi bir referandum yapılır Türkiye'ye katılır
  • Güvenli bölge için değil.
    Koridor açılıyor sadece.
    Malum örgütlere rahat yardım gitsin diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drak44 -- 19 Ocak 2016; 17:16:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.