Şimdi Ara

turkiye gercekten 3.sinif bir ulke

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
1
Favori
5.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Halka dagitilicak seyler, talan ediliyor
    Millet yikilan evde hirsizlik olucak diye korkuyor
    Sadece van da olanlar icin degil, toplum icinde yasamayi bilmiyoruz, hastaneye bi gidin heryer kargasa

Bide gecenler japonyada deprem oldu
    Nukleer santrale gonulluler girdi (turkiyede olmaz bu)
    Depremden ev yikilmadi (bizde yerle bir oldu)
    Tsunamide yikilan evler oldugunda, millet marketleri talan etmedi ( yakinda buda olur)
    Gelen yardimlarda kilometrelerce kuyruk olustu ama kargasa cikmadi ( turkiyede 5dk da yardim dagitilir millet calar)
    Halk bilincliydi herseyi devletten beklemiyordu

Biz sadece 3.sinif ulkeyiz halkimiz 4.sinif halk resmen. Utaniyorum bu yasadiklarimizdan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İtiraz edenler çıkacaktır ama haklısın artık bazı şeyleri olağandan fazla görmeye gerek yok
  • Bizde illa olması beklenir ondan sonra önlem alınır belki
  • Aynen hak veriyorum hocam. Utanıyorum artık valla. Kıskanıyorum gelişmiş ülkeleri. Biz böyle değildik. Zaman ilerledikçe urangutanlığımızda ilerliyor.

17 Ağustos depreminde olmadı dediklerinde oldu. Tek olmayan yardım için bir birimizi öldürmediğimiz. Onuda başka türlü yapıyoruz.

Eğitim şart.
  • 3?

çık çık..
  • ingiltereye gidip gelince daha iyi anladım.3 bile olamayız
  • Adam çadırı stok yapmış satıyor.
    Daha ben ne diyeyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sadece bu konuda mı ?
    Ciddi manada, hemen hemen hangi ucundan tutulursa tutulsun, ülkemiz 3. sınıf bir ülke. Bunu inkar etmek saçmalık olur. Belli başlı bazı noktalar hariç, çoğu konuda alt sınıfız maalesef.
  • Branda metre karesi 1 liradan 7 liraya çıkmış nasıl bir vicdan varsa bunlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

Deprem oluyor, kendimize yetemiyoruz
    Halka dagitilicak seyler, talan ediliyor
    Millet yikilan evde hirsizlik olucak diye korkuyor
    Sadece van da olanlar icin degil, toplum icinde yasamayi bilmiyoruz, hastaneye bi gidin heryer kargasa

Bide gecenler japonyada deprem oldu
    Nukleer santrale gonulluler girdi (turkiyede olmaz bu)
    Depremden ev yikilmadi (bizde yerle bir oldu)
    Tsunamide yikilan evler oldugunda, millet marketleri talan etmedi ( yakinda buda olur)
    Gelen yardimlarda kilometrelerce kuyruk olustu ama kargasa cikmadi ( turkiyede 5dk da yardim dagitilir millet calar)
    Halk bilincliydi herseyi devletten beklemiyordu

Biz sadece 3.sinif ulkeyiz halkimiz 4.sinif halk resmen. Utaniyorum bu yasadiklarimizdan

+1881
  • Üzücü . Aç gözlü bir toplumumuz var.
  •  turkiye gercekten 3.sinif bir ulke

BÜYÜK BİR FARK VAR..

• KARŞI ÇIKACAK OLANA GERÇEKTEN KÜFÜR EDERİM...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

BÜYÜK BİR FARK VAR..

adamlarda vatandaşa saygı var
    vatandaşın vatandaşa saygısı var
    vatandaşın devlete saygısı var.
    Keşke o günleri görebilsek...

• aynı durum benim evim önünde olsa, o faciada ben normal davranıyım bilinçli davranıyım, sıraya giriyim, emin olun açlıktan ölürüm, halkın içine işlemiş, eğer japonyada olsam bende sıraya girerim ama türkiyede ilk sıraya girerim herkes yağma yapıyorsa, ihtiyacım kadar olanını alır defolup giderim. Onu bile yapmam direk ili terkederdim heralde (ailemden birine bişi olmadıysa)
  • Japonya ile kıyaslama yapman yanlış.Medeniyet ve kültür olarak en gelişmiş ülke Japonya.İnsanlık olucak insanda , insanın içinde olucak.
  • Burda ne kadar konuşursanız konuşun genede birşey değişmiyecek valla Milli değerlerimizde olmasa bu ülkede niye durulur diye düşünuyorum.Kaderimiz buymuş gençler Türk doğduk Türk öleceğiz.
  • 3. sınıfız evet, peki sizce hak ediyor muyuz?bence kimse hak etmez, böyle olmamızın nedeni ne peki bence eğitim, yahu adamlar gökdelen yapıyor yıkılmıyor yahu yıkılmıyor lan biride çıkıp demiyor aga bu nedir? bizde yapalım, piercing taksa başka millet bu ülkede hemen moda olur ama böyle şeylere özenmezler nerede gereksiz birşey var ona özenir bizim millet(devlet başındakiler de dahil)
  • bide vanın resimleri bulsam da koysam bi insan olamadı bazıları mağara devrinde yaşıyorlar mübarek
  • Adamlar çadırları ikişier ikişer götürüyor birbirini yiyoarlar.Birbirlerine bile saygıları yokki valla bunlar devlet kursa iç savaştan iflah olamazlar
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.