Şimdi Ara

Türkiye-Ermenistan Maç Biletleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
6.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar maç Bursa Atatürk Stadyumunda Oynanacak ayağıma kadar gelen bu fırsatı kaçırmak istemiyorum.Normal maçlara katılıyoruz çoğu zaman ama canlı canlı bi milli maç seyretme fırsatı ilk defa ayağımıza geliyor tahmini maç biletleri ne kadar olur ?

• açık kale 45 kapalı kale 65 maraton 100 kapalı tirbun 150 vip c 200 vip b 300 olur büyük ihtimal
  • Niye maçlar istanbulda oynanmıyo ya abuk subuk yerlere maç veriyolar ondan sonra görüyoruz olan biteni dün tribünler resmen rezaletti..
  • Bursa öyle olmaz.Kayserideki Taraftarla Bursadaki taraftar arasında fark var.Bursadaki maçda taraftarımız gereğini yapacaktır.

Bursa-bjk gerilimi oldugu için abuk subuk demişsin bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chevher

Bursa öyle olmaz.Kayserideki Taraftarla Bursadaki taraftar arasında fark var.Bursadaki maçda taraftarımız gereğini yapacaktır.

Bursa-bjk gerilimi oldugu için abuk subuk demişsin bence.

Ben Bursa için söylemedim o tarz bi taraftar değilim Bursaspor bana hep sempatik gelmiştir.. Genel olarak söyledim yani İstanbul'da maç olmadı sanırım bayadır.. Eskiden maçlar hep İstanbul'da olurdu şimdi niye şehir şehir geziliyo onu anlamadım sadece..
  • Yozgat şehir stadınada maç istiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haşin_ErKeK

Yozgat şehir stadınada maç istiyoruz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Maçların illere dağılım amacı Ülkenin farklı şehirlerini dışarıya tanıtmak turizmi ve ticareti canlandırmaktır.

Neyse konu sapmış bilet fiyatlarını merak ediyorum şahsen yukarıdaki gibi olursa oturur evde izlerim.

Bursada ki maçla kayserideki maç arasında tabi fark olur bursa taraftarı fanatiktir susmaz.Eskişehir maçındaki olaylara gelirsek tribündeydim olayların olduğu sırada zaten taraftar yoktu yoğunluk çoluk çocuktu biletler 5 liraydı cocuklar oyun parkı zannettiler heralde abuk subuk sebeplerden olay çıktı buradaki maçda gerçek bursa taraftarı kendini göstericektir.
  • Türkiye'nin başkentinde bir milli maç oynansın istiyoruz ama bu stadlarla imkansız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeXaS_StOrM

Maçların illere dağılım amacı Ülkenin farklı şehirlerini dışarıya tanıtmak turizmi ve ticareti canlandırmaktır.

Neyse konu sapmış bilet fiyatlarını merak ediyorum şahsen yukarıdaki gibi olursa oturur evde izlerim.

Bursada ki maçla kayserideki maç arasında tabi fark olur bursa taraftarı fanatiktir susmaz.Eskişehir maçındaki olaylara gelirsek tribündeydim olayların olduğu sırada zaten taraftar yoktu yoğunluk çoluk çocuktu biletler 5 liraydı cocuklar oyun parkı zannettiler heralde abuk subuk sebeplerden olay çıktı buradaki maçda gerçek bursa taraftarı kendini göstericektir.

hayır hayır ne alaka saçmalamayın o kadar pahalı değil milli maç biletleri

geçen sene türkiye-ispanya maçı bile yeni açık ve eski açık kale arkaları 20 tl idi..
    kapalı alt ve kapalı üst 40 tl numaralı biletler ise 60 tl den satıldı milli maçlarda bilet fiyatları fazla olmaz merak etme dostum git bizim yerimize de destekle 20 25 lira fazla birşey değil

ayrıca ülker de veya ülker bazlı fabrikalarda çalışan yakınlarınız varsa oralara her maç en az 3000 tane ülker in sponsor bileti dağıtılır biraz araştırsanız ücretsiz sahip olabiliyorsunuz tabii biraz yetkili dayın da olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: arda1811

quote:

Orijinalden alıntı: TeXaS_StOrM

Maçların illere dağılım amacı Ülkenin farklı şehirlerini dışarıya tanıtmak turizmi ve ticareti canlandırmaktır.

hayır hayır ne alaka saçmalamayın o kadar pahalı değil milli maç biletleri

geçen sene türkiye-ispanya maçı bile yeni açık ve eski açık kale arkaları 20 tl idi..
    kapalı alt ve kapalı üst 40 tl numaralı biletler ise 60 tl den satıldı milli maçlarda bilet fiyatları fazla olmaz merak etme dostum git bizim yerimize de destekle 20 25 lira fazla birşey değil

ayrıca ülker de veya ülker bazlı fabrikalarda çalışan yakınlarınız varsa oralara her maç en az 3000 tane ülker in sponsor bileti dağıtılır biraz araştırsanız ücretsiz sahip olabiliyorsunuz tabii biraz yetkili dayın da olacak

30 Liraya kadar yolu varda 45 60 lira bi öğrenci için çok fazla eğitim yılı içerisinde xD Dediğiniz gibi olursa gayet makul ve uygun

• Önce bi bosnayı yenelim bence ondan sonra maç biletlerine gelsin konu bide yenilirsek felan bu maç işi yatar..
  • Evet bu konuda ne diyosunuz her ne kadar şansımız kalmasada 2010 için milli takımı canlı desteklemek istiyorum..
  • En fazla 30 olur. 20-30 arası tahmin ediyorum.
  • Maç tarihi yaklaşıyor yorumları alalım arkadaşlar ne kadar olur sizce ?
  • bursaya maç verilmesi çok iyidir, bol bol maç olmalı bursada.

ne maçlar oynandı orada, almanyası hollandası orada devrildi.

artık bursaya yeni stad yakışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

bursaya maç verilmesi çok iyidir, bol bol maç olmalı bursada.

ne maçlar oynandı orada, almanyası hollandası orada devrildi.

artık bursaya yeni stad yakışır.

Bildiğim kadarı ile projeler tamam ihaleye çıkılıp çalışmaya başlanacak.2 yarıda başlanması bekleniyo stad çalışmalarına
  • Ya iyi hoşta, Bursa'nın o stadına maç mı verilir ya
    Haa, ermenililere tarihi eserlerimizi tanıtmak istiyorsak tamam bişe demiyorum...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.