Şimdi Ara

Türkiye eğitim sistemindeki lise türleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
59
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet harika eğitim sistemimize göre lise türleri ve işlevleri şöyledir;

Meslek lisesi: Tü iğrenç liselerdir, bu liselere gidilmemeli bunu kazanırsanız başarısızsınız meslek lisesi okunur mu yeaa? meslek lisesi kazanılmamalı hayır bu okulu egolular ''iy illim iyiki burisini kizinmidik xddd'' demesi için yaptık

Anadolu lisesi: Evet işte kazanmanız gereken lise türü budur eğer bunu kazanamazsanız siz başarızsınız demektir meslek lisesiyle eğitim açısından bir fark olmamasına rağmen anadolu diyelim bi adı olsun maksat hava atmak yapılma amacıdır

Özel liseler: Evet işte ortada kalmanızı sağlayan, fakat giderseniz zirveye çıkaran yerler buralarıdır, meslek lisesi kazanıp tü kaka olan öğrenciler buraya bir araba parası bastırıp adı ''Bilmem ne bilmem ne özel anadolu lisesi'' ''Bilmem ne bilmem ne özel anadolu sağlık lisesi'' gibi ada sahip yerlere gidip artık ov ye bilmem ne kazandım egosunu yaşayabilir, en güzel yanı da paranız olduğu için burası özel olduğu için kesinlikle hem meslekliden hem de anadoluludan kat kat iyi eğitim görürsünüz kurumun adı ne olursa olsun

Teog puanını düşük aldığı için intihar eden öğrenciler kesinlikle canım eğitim sistemimizin gram umurunda değildir, öğrencilerin gidebileceği tek okul türleri anadolu ve özeldir, bu okullardan birini kazanamayan öğrencilerin uğradığı zorbalık ve psikolojik baskı da eğitim sisteminin sorunu değildir.

Kimse inkar etmesin eğitim sistemi diye diye yurdum gençlerinin getirildiği durum budur, bir insanın eğitim göreceği yere göre sınıflandırılması nedir be?

• İmam hatip unutulmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

İmam hatip unutulmuş.

Onu da tanımlasam din tartışması çıkarmak diye silinirdi konu hocam o yüzden risk almak istemedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.