< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13B66B2D0 -- 28 Aralık 2019; 23:5:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13B66B2D0 -- 28 Aralık 2019; 23:5:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Önemli olan yerli marka yaratmak. Mercedes bugün renaulttan motor alıyor. Yüzde yüz alman markası mı oluyor? Geçiniz bunları, takılmayın.
|
Başlıktaki yalanı neresinden tutsan elinde kalıyor
TOGG YÖNETİM KURULU Rıfat Hisarcıklıoğlu (TOBB - TOGG Yönetim Kurulu Başkanı) Tuncay Özilhan ( Anadolu Grubu - TOGG Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ) Taha Yasin Öztürk ( TOGG Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ) Kamilhan Süleyman Yazıcı ( Anadolu Grubu - TOGG Yönetim Kurulu Üyesi ) Bülent Denkdemir ( TOGG Yönetim Kurulu Üyesi ) İnan Kıraç ( Kök Grup - TOGG Yönetim Kurulu Üyesi ) Okan Baş ( Kök Grup - TOGG Yönetim Kurulu Üyesi ) Ahmet Akça (Turkcell - TOGG Yönetim Kurulu Üyesi ) Osman Yılmaz ( Turkcell - TOGG Yönetim Kurulu Üyesi ) Ahmet Nazif Zorlu ( Zorlu Grubu - TOGG Yönetim Kurulu Üyesi ) Bekir Cem Köksal ( Zorlu Grubu - TOGG Yönetim Kurulu Üyesi ) kaynak: https://www.cnnturk.com/turkiye/turkiyenin-otomobili-tanitiliyor-5-babayigit-sahnede Şimdi dışlandı diye YALAN söylediğin adam 5 babayiğitden biri olarak sahneye çıkıyor tanıtımda .Şimdi nasıl dışlanmış neden bu yalanı söyleme gereği duydun ?? Acaba Karsan başka ortakları olduğu için mi KÖK grup olarak girdi.Hatta yönertim kurulunda KÖK gruptan 2 üye var. Arkadaşlar böyle haberler adamlar çok çıkacak odatv vs.. |
Yalandır o, komple yalan
![]() Öyle olsa 500 km menzilli Tesla 150 bin dolardan başlardı. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du Hast -- 28 Aralık 2019; 20:59:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 28 Aralık 2019; 21:42:41 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackal78 -- 28 Aralık 2019; 22:33:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|