Şimdi Ara

Türkiye'deki Oyun Çalışmalarını Konuştuk (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
15.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Süper can Wow'u geçer bu hızla.Bu adamda süper can olur biraz daha överse kendini.
  • Şu ttnet kadar adi bi firma tanımadım hayatımda.. Adamlar internet sağlayıcısı değil direk dolandırıcı ..
  • TT CEO'larına akıl vermek gibi olmasın ama, her sattığınız üründen yüksek kar yapmak zorunda değilsiniz. Mesela Crysis 2 çıktığı zaman LEVEL'e abone olan herkes key kazanıyodu. Millet "oh hem 1 senelik dergi hemde key"deyip yumuldu. Level ise keylerden fazla birşey kazanmadı, Fakat ne oldu? İsmini duyurdu ve reklam piyasasında adından söz ettirdi. İnsanlar orada mousepad ve mouse reklamları görüp onlarıda aldı. Böylece Level dergisi reklamlarla kar yaptı. Siz de yakınlarda çıkacak bir oyun için(en yakında GTA:V var) bir kampanya düzenleyin, yukarıdaki örneğe benzetin, hem reklam yaparsınız hem de para kazanırsınız. Ama TR'deki imajınızı değiştirmeniz için öncelikle her yere ve kullanıcıya vaadedilen hızı vermelisiniz. Ben eskiden kesintisiz her gün size söverdim. -Bu arada verdiğiniz modem alev alarak yandı.- Ama artık altyapı geliştiği için ve AKN devrede olmadığı için size karşı acayip sempati oluştu bende. Ama şu santraldeki yalancılar arada çileden çıkartıyorlar insanı.

• Resmen Amatörce oyunlar Joygameden Bahseden Bir Herif İle Röpörtaj Yapmışsınız Bsc :)

Valla TTNET SMART ADSL Uydunet Turknet Bunların Hiçbirinde Sağlam bir Alt Yapı Yok En Üstteki Arkadaşın Dediği Gibi Alt Yapı 0 Oyunu İndirine Kadar 1gün geçiyor Bazen 3 4 Günde İndiğinide Gördüm En Üstteki Yorum Yapan Kardeşimizin Dediği Herşey Doğrudur Bir oyunda 100 TL 120 TL Gibi Fiyatlar biçilmemeli Sonra Türkler Korsan Kullanıyor Diyoralar Biz istiyormuyuz Korsan Kullanalım siz Mecbur Bırakıyorsunuz Allah Aşkına Bu Türkiyede Aylık Maaş 600 700 800TL Civarında Amerikada Aylık Maaş 1000$ Amerika İle Türkiyeyi Eşdeğer gören Firimalar Gerçekten Kınıyorum 800TL Nereye Gittiği Belli Ztn Elektirik Su İnternet Doğal Gaz Kira :) Bakkal Manav :) Saymakla Bitmez Oyun Yapmaya Çalışacağınıza Oyunları Ucuzlatmaya Çalışın !
  • quote:

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

Oyun şirketleri artık pc oyunculuğuna önem vermemeye başladı. Sürekli konsoldan port edilmiş oyunlar çıkıyor. Konsoldan port edilmesini geçtim konsol sürümünden en az 1-2 ay geç çıkıyor. Geç çıkınca millet pc sürümü üzerinde fazladan uğraşılmış, optimizesi yapılmış sanıyor ama ortaya konsoldan direk port edilip başka bişey yapılmamış optimizesi yerlerde en düşük ayarlarda bile kasan b.ktan birşey çıkıyor. Bir de böyle bir oyuna 100 tl bayılmamı bekliyorlar. Sonra da vay efendim biz pc oyunculuğundan kar edemiyoruz da bilmem ne. Böyle devam ettikçe korsana devam arkadaş.

Aynen Kardeşim Dediğin Herşeye %100 Katılıyorum Pc Geç Çıkan Oyunlar Daha İyi Daha Hazır şekilde Çıkması gerekirken Önümüze Optimasyon Özürlü Oyunlar Çıkarıyorlar Ben En İyi Optimasyonu Crysis 2 de Gördüm Gerçekten İyiydi oyun Optimasyon olarak Ps3te daha iyi performans verdiğini söylüyorlar bilmiyorum ben ps3 sırf inat olsun diye almam :) Pc Çıkan Tüm Oyunların %60 Optimasyon Özürlü GTA 4 Örnek Verelim :) 800x600 Yap Genede Oynayamazsın.Ayarları Low Yap Gene Aynı İşte Buna Tam Optimasyon Özürlü Oyun Diyoruz biz :) Yakında Çıkan Çoğu Oyun Optimasyon Özürlü Şuanda Aklıma gelen Fazla oyun yok Fakat GTA V da Aynı Optimasyon Özürlüğü İle Çıkarsa Benden 150 160 TL vermemi Beklemesinler. :)

• Yanlış hedefteler. Türkçe oyun çıkartmak ve geliştirmekten önce yabancıların yaptığı oyunları doğru dürüst bir fiyatla bize sunmaları. Bunu beceremiyosan zaten oyun sektöründe bir yere varamazsın.
  • playstoredaki mw3 fiyatına 4tane key alıp fakire fukaraya dağıtırım
  • Siz jonusuyorsunuz faturayi bize kesiyorlar
  • Mevlüt beyin çalışmaları gayet güzel, bir çok sektörde ülkemiz gerilerde eksiklerimiz çok , olumsuz yorum yapan arkadaşların ülkemiz için ürettiği birşeyleri var mı?
  • Konsolların arkasında Microsoft ve Sony gibi devler varken PC oyunculuğunun eski haline dönmesi zor. Tek çözüm NVIDIA ve AMD'nin bir olup PC oyunlarına destek çıkması. Koskoca 2 ekran kartı üreticisi firma niye şimdiye kadar böyle birşey yapmadı onu da anlamış değilim. Konsollar resmen ambargo koydu oyun dünyasına. Onlar yüzünde 2006 ayarında oyunlar oynamaya devam ediyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akinciyiz

Mevlüt beyin çalışmaları gayet güzel, bir çok sektörde ülkemiz gerilerde eksiklerimiz çok , olumsuz yorum yapan arkadaşların ülkemiz için ürettiği birşeyleri var mı?

Neden sordun ?
  • hort mu
  • TTNET, bundan sonra yaptığı her yatırım, nafile olacaktır, firma ismine güvensizlik bu kadar net olarak belliyken, hiç Abonesine birşey satamaz, bir laf vardır bindiği dalı kesmek, TTNET aynen onu yapmıştır.

Çocuklara hizmet, demesi bile çok garip ve manasız !

TTNET Tanıtımını şu şekilde yapmalıydı ''ZENGİN ÇOCUKLARINA HİZMET'' hangi çalışanın evladı, bu reklamını yaptığı sözde yenilikleri alabilir ?

Buraya imzamı atarım 1 sene içinde TTNET enaz %30 Eski abonelerini kaybedecektir, iddia edende vasra buyursun her türlü iddiaya girerim.

TTNET sanıyorki, herşey ellerinde, nasılsa Abone kaybetmeyiz, bugün Metronet'in olduğu semtlere baksınlar, kaç tane Abonesi kalmış ve kalacaktır ?

Uydunet olan Bölgeleri incelesinler, son uygulamalarından sonra, kaç abonesi uydunet'i seçmiştir ?

Benim çevremde, bir çok Arkadaşım Uydu nete geçtiler, sabırsız olanlardan bahsediyorum, birde AKN yani 50Gb kotanın artık sabitlendiğini anlayanların TTNET'ten kaçışıda hızlanacaktır, buda en fazla Eylül ayına kadar bir süredir.

TTNET bundan sonra, Abone bulması sadece kırsal bölgelerde olur, Uydunet ve diğer İnternet sağlayacılarının olmadığı yerlerde abpnelerini elinde tutar ki buda çok zor, Vodafone bu yaz sonu İnternet uygulamasına geçecek, yani TTNET'in kırsal bölgedede çok düşünmesi gerekiyor.

Malesef TTNET için gelecek pekte reklamlarındaki gibi MÜMKÜN görünmüyor.

Yaz sonu, konu kapanmassa devam ederiz, bu Müşteri anlayışı ile, TTNET kensi imajına en büyük darbeyi vurdu, tekrar İnsanların güvenini kazanması ise imkansız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 30 Nisan 2012; 19:50:21 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.