Şimdi Ara

Türkiye'deki en pahali satilik araç?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
2.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bugatti Veyron satılığa çıkmadığı sürece daha pahalısı olamaz bu Rolls Royce'tan 1,5 milyon lira ediyor bu bebek. Vuuuu beybi
  • Yürüyen saray gibi yav. :D İhtişama bak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetcan44

Bugatti Veyron satılığa çıkmadığı sürece daha pahalısı olamaz bu Rolls Royce'tan 1,5 milyon lira ediyor bu bebek. Vuuuu beybi

hehe bencede

Lamborghini Murciélago var birtanede 550.00€ ya , ondan sonra herhalde bu gelir.
    http://www.sahibinden.com/ozel_siparis-39WQQaXQQ9402226WQQpXQQdisplayitem

Araç özel sipariş diyor. Herhalde biri istedi almadi mi , alamadi mi daha sonra bilmiyorum ama çok para ya .

• Veyron'un ikinci el olma ihtimalinden bahsediyoruz bu arada (: Malum, tek kontenjan vardı. O da doldu. 1.500.000 €'nun ikinci el değerinin de tahminen 1.499.000 € olduğunu düşünürsek (başka bir tane daha yok çünkü elin mahkum ) Lambo'yu ve Rolls'ü toplasan gene etmez Ulan şu para insanı nasıl da saçmalattırıyor
  • quote:

Veyron'un ikinci el olma ihtimalinden bahsediyoruz bu arada (: Malum, tek kontenjan vardı. O da doldu. 1.500.000 €'nun ikinci el değerinin de tahminen 1.499.000 € olduğunu düşünürsek (başka bir tane daha yok çünkü elin mahkum ) Lambo'yu ve Rolls'ü toplasan gene etmez Ulan şu para insanı nasıl da saçmalattırıyor

Geçen tsi ile yedik bunu Şöför krize girdi

• Rice-R sanırım aracı görünce rüya görmeye başladınız aynı anda O sırada yemiş olmanız lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChymerA

quote:

Bugatti Veyron satılığa çıkmadığı sürece daha pahalısı olamaz bu Rolls Royce'tan 1,5 milyon lira ediyor bu bebek. Vuuuu beybi

hehe bencede

Lamborghini Murciélago var birtanede 550.00€ ya , ondan sonra herhalde bu gelir.

Araç özel sipariş diyor. Herhalde biri istedi almadi mi , alamadi mi daha sonra bilmiyorum ama çok para ya .

en son 500.000£ istiyolardı. 50 bin daha bindirmişler. bu zamanda alan çıkarmı acaba geçen benim 450 binlik teklifimi reddettiklerine pişmanlar galiba.

• bayağı pahalı
    bu tür bir aracı vergiden düşebilecek biri muhtemelen bir otel alabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: ablukada54

quote:

quote:

hehe bencede

en son 500.000£ istiyolardı. 50 bin daha bindirmişler. bu zamanda alan çıkarmı acaba geçen benim 450 binlik teklifimi reddettiklerine pişmanlar galiba.

Hocam , iyi yapmişsin zaten almiyarak bekle biraz daha Euro'nun düşmesini ,sonra haber edersin gider beraber aliriz birertane

Herşey iyide benim anlamadiğim bu araci alacak adam zaten girip internetten fiyat filan araştirmaz ki.Hele sahibinden'e filan girip birinin lambo , Rolls Royce filan bakacağini hiç sanmiyorum.

• Her malın alıcısı olduğu gibi bunuda alan çıkar mutlaka.
  • gerçektende öyle ya
    quote:

Orjinalden alıntı: mbs1905

Yürüyen saray gibi yav. :D İhtişama bak...

• bunu alanın maliye peşine düşer
  • km de kaç milyon yakıyo acaba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: @NTARES

Her malın alıcısı olduğu gibi bunuda alan çıkar mutlaka.

Dediğin gibi herkesin farklı merakları paralarını harcama yöntemleri var.
  • her malınbir alıcısı vardır.bu markanın da meraklıları olan zenginler var ama o kadar parayı hakedecek bir araç değil.at arabası öküz arabası gibi duruyor.çok düşük paralara bmw x5 x6 yahut q7 gibi araçlar alınabilir.onların ihtişamı bu araca göre daha fazla.
  • paran mı var derdin var :)
  • Para var huzur var kardeşim. Olsun öyle derdim olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @NTARES -- 15 Nisan 2009; 12:50:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: meta80

bayağı pahalı
    bu tür bir aracı vergiden düşebilecek biri muhtemelen bir otel alabilir

dediğin gibi olabilir NTV DE o-100 de vardı ya bi Maybach o misalll

ama araç dehset..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ablukada54

quote:

quote:

hehe bencede

seneye 300 e düşer bu kriz var 2 eli yok bu aracın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.