Şimdi Ara

Turkiye'deki butun veterinerlik fakulteleri kapatilsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samimiyetle soruyorum, kac kere bir veterienre gittiniz de hah ben buna guvenebilirim dediniz ?
    Can emanet ediyoruz ama ettigimiz adam isin ehli mi degil mi bilmiyoruz. Bir oran vermek istemiyorum ama Turkiye'de cok cok cok az sayida ''Veteriner'' var ben size soyleyeyim. Bu fakultelerin tamaminin kapatilip, halihazirda veteriner olanlarin lisanslarinin iptal edilip, yurtdisindan veteriner getirilmesi gerekiyor. Bazi kendini kanitlamis veterinerler devam etsinler onlara tek lafim yok. O kadar veteriner gordum daha bir tanesi de aslinda hekim oldugunun ( en azindan diplomasi oyle ) farkinda degildi. Sanki fakulteyi ben okudum, anlayin kardesim kediden kopekten kustan. Bakiyoruz yurtdisindakilere kadin iguana'dan tut guinea pig'e kadar tedavi ediyor birak kediyi kopegi. Kediye serum taktirmak icin sehir degistiriyoruz yahu, siz ayni bolumu okumadiniz mi ? 5 sene ne ogretiyorlar cidden merak ediyorum.
    Eminim yazdiklarima zit olarak tek bir gorus cikmayacaktir.

Konuyu dogru yere mi actim bilmiyorum ama rahatlamam gerekiyordu, yazdim. Benim adima konuyu Eksi Sozluk'e tasiyabilecek olursa cok minnettar olurum ayrica.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SellYourSoul -- 5 Haziran 2017; 14:39:34 >

• ben veterinerlik bıraktım benim düşüncem

işin hakkını vererek okulu bitirmek gerçekten çok ama çok zor tıpla yarışır ama en iyi üniversiteye bile 80k sıralama ile girildiği için hocalar da mecburen alttan alıyor geçiriyor bir şekilde

bence öğrenciler o disipline ve çalışma özverisine sahip değil , (çok büyük kısmı)

nasıl düzelir : anca sağlık bakanlığına bağlanacak da , statüsü tıp ve diş hekimliği konumuna yakın olacak
    yüksek maaş ve iş garantisi olacak

anca bu şekilde tercih puanları yükselir yeni mezunlar daha kaliteli olur

anlatabildim mi bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En kalabalik universiteler
    5 yıl önce açıldı
    Bütün muhendislikler ilerlemis
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.