Şimdi Ara

Türkiye'de trafiğe kayıtlı olan otomobillerin ortalama yaşı 14 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kasabali34 K kullanıcısına yanıt

    türkiyede devlet bürokratları ve memurlar belki dünyada ilk 10 a girmiş olabilir. ama devletin parasını fazla harcayınca millete vergi ile çöküp tcmb para basıp doları artırıp milleti dünyada 30-40. konumda yaşamaya itekliyor.


    devletin para basma yetkisi elinden alınmalı. parası kadar harcasınlar.


    abd de okullar parayla evet. tr de bedava. %18 kdv yerine abd deki gibi %3 kdv alsın okullar aprayla olsun ben razıyım. hastaneler parayla olsun arkadaş. yılda kazandığının zaten %18i kdv ye gidiyor üstüne ötv ye gidiyor. hesap et bunu.


    devlet millete ne kadar yardım ederse millet o kadar kötü durumda demektir. birde devlet kendi kazandığı ile yardım etmiyor. para basıyor 5 tane 1 tanesini yardıma harcıyor. 4 ü bürokratlar yiyor.--


    her kriz olduğunda devletin en küçük projeden vazgeçip bir şeyini sattığını gördün mü? yok. niye tasarruf yok? yani devlet bürokratları öğretmenler polis araçları hep son model keyiflerinden vazgeçmez iken millet krizin bütün yükünü çekti.





  • Fiat markası olmasa yaş ortalaması daha da artacaktı. Yaş ortalamasını gençleştiren Fiat markasıdır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14 yas ortalaması ustası ıyı olan kullanıcıları temsıl ederı. 14 yastan buyuk olanlar ıse olgun tecrubelı kullanıcıları temsıl eder. 14 yasından kucuk olanlar da zaten kazıklanıp sureklı arac değiştiren grup . 0-8 as arası ıse zaten fılo arac alan kırlaama vs sırket aracı geçiş grubu. turkıye pıyasası bu yonde malum ahır gibi bir ulkedeyız

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.