Şimdi Ara

Türkiye'de Tıp Gerçeği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
2
Favori
1.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tıp yazmayı düşünen arkadaşlar okusun, bir daha düşünsün bu tarz olaylar yaşanabiliyor bu ülkede maalesef. Bu fakülte yazılacaksa her yönünü bilip öyle tercih edilmeli. Ayrıca ankaratıplı hocamdan yeni yasalar sonrası bunu yapan kişilerin ne cezası alacağı yorumunu da merak etmiyor değilim. Daha doğrusu alacaklar mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Gecenlerde sacimi kendim kestim, selfie cektim, o fotoyu koydum haha. Hatta koydugum gun, foruma mesaj yapmamama ragmen 100 kisi tiklamisti profilime ahahah. Eminim en cok TKR ve sen bakmissinizdir :D

Bu arada galiba zengin oluyorum. Elimdeki sirket hisseleri 1.45 dolardan 7.33 dolara cikti. Bit 5X daha yaparsa zenginligimi ilan edecegim.

Sizin saglik ocaginda havalar nasil?

*bomb has been planted*

• Hocam bu yanlış bir olay bu olayların bitmesini istiyoruz ama bunu tercih dönemindeki öğrencilere gösterip bakın tıp bu demek ne kadar etik .Bu insanlar tıpa girecek 6 sene sonra mezun olucak 6 sene sonra ülkede neler değişir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çyls Ç kullanıcısına yanıt
    Tercih dönemindeki muhtemel tıp öğrencisiyim ben de zaten. Bu yola girilecekse bunların bilinmesi lazım diye düşünüyorum. 6 yıl içinde de Türk milleti olarak zihniyetin değişeceğini hiç ama hiç sanmıyorum, 2017den bu yana ne değişti ki 2029da değişsin.

• tharonk kullanıcısına yanıt

Hocam eskiden insanlarda devlet memuruna saygı vardı çünkü devlet memurunu koruyordu.Şimdi devlet memurun arkasında değil.Caydırıcı cezalar yok

Hocam ayrıca bu tip olaylarla hiç karşılaşmak istemiyorsanız biyokimya,mikrobiyoloji,fizyoloji gibi alanlara yönelebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çyls -- 22 Temmuz 2023; 22:44:43 >

ve ayrıca vatandaş şımartıldı.doktor suratını assa bile hemen sabim denen sisteme şikayet ediyorlar

• Tıbbın acil dışında bölümü yokmuş gibi açılan bu konular anlamsız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hocam zaten uzmanlığı rahat bir dalda yaparım da ssteki olayı yaşayan arkadaş intörn doktor, her türlü 6. sınıfı okurken bile şiddet görme ihtimalin olması insanı ciddi derecede rahatsız ediyor açıkçası.

• ayılara bakmayacağız hiç değilse

• 10 milyon afganla aynı ortamda yaşayacağım diye üzülmüyor.doktorlar bakacak diye seviniyor Türkiye'de Tıp Gerçeği 

banane ooluum. ben mühendisim param da var istediğim yere giderim siz çalışmaya devam Türkiye'de Tıp Gerçeği 

Hocam biyokimya öneririm hem çok rahat hem bilimsel çalışma yaparsınız maaş olarak çok fark yok,ayrıca sözleşmeli olursanız klinikçiler kadar kazanıyorsunuz.Ama tusta biraz puanı yüksek.

• Olum almanca öğrenirim hop almanyadayım.Hoşçakal

• kalbimi kırıon Türkiye'de Tıp Gerçeği 

• Bu milletin %60’ına apandisitten, su çiçeğinden falan ölmek müstehak. Doktorları da tutamıyor artık zaten. 10 yıl sonra bu kadar fakülteye rağmen doktor açığı şimdikinin 2 katı olursa şaşırmam

• nickin ayı değil mi hocam niye kırılıyon

• doktorlar gidemiyor mu? usmle plab kapıda bekliyorlar bizi

• Zaten bizim yaşımızdakiler yaşlandığı zaman adam gibi cerrah bulamayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çyls -- 22 Temmuz 2023; 22:52:40 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.