Şimdi Ara

Türkiye'de PCR testi zorunluluğu yürürlüğe giriyor (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
496
Cevap
2
Favori
21.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pskillercheto

iste bilmedigin konular hakkinda kesin konusma. ben gecirdim bu illeti, asthma olmama ragmen yasiyorum hala cok sukur.

Alıntıları Göster

yukarı ile kontrat mı imzaladın, peki sen neye istinaden ''bana bişey olmaz yha'' kafasındasın?

sana birşey olsun veya olmasın umrumda değilsin zaten, ama o maskeyi bari takacaksın.

ahkam kesme konusunda sizin gibilerle zaten yarışamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 6 Eylül 2021; 17:1:43 >
  • sen hele bir nickini türkçe yap da bakarız :) sen sahip olduğun güçlü bilgi donanımını yanlış motivasyon, yanlış çıkış noktaları ve yine yanlış akıl yürütmelerle çöp eden, doğru düşünmeyi gerçekten beceremeyen bir insansın. seni takip ediyorum ben. neyse kibar adamsın fazla konuşmayayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzgun1984 -- 6 Eylül 2021; 17:11:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zortak

Zerdeçalcı ümit aktaşı referans gösteren biri olmuş insan bu kadar mı düşer, al gerçekler, hahahha

Furkan Bölükbaşıtwitter
    “İngiltere'de aşılıların aşısızlardan daha fazla öldüğü doğru mu? Hayır yanlış. İngiltere'de 50 yaş üstü %96,5 aşılıdır, %3,5 aşısızdır. %96,5 aşılılar içinde ölüm sayısı 389, kalan %3,5 aşısız nüfus içinde ölüm sayısı 205'tir. Yani aşısızlar arasında ölüm çok daha yüksektir. 👇🏽”
    https://twitter.com/furkancerkes/status/1434445657679482880

Bu kişiyi bilerek mi öne çıkartıp duruyorsun? Amacın nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: palamutix

3 ASI OLUP YANINDAKI 20 KISIYE KOVID BULASTIRAN INSAN ILE ASI OLMAYIP YANIDAKI 20 KISIYE KOVID BULASTIRAN INSAN ARASINDA NE FARK VAR??

sanırım ilkokul 2 den terksiniz, adam türkçe yazmış, açıklamış.

AŞI SİZDEKİ VEYE BULAŞTIRDIĞINIZ KİŞİLERDEKİ VİRÜS YÜKÜNÜ AZALTIR.

• erka1907 kullanıcısına yanıt

Sanırım siz henüz okula başlamadınız ne sorulduğunu bile anladığınızı zannetmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: palamutix

Sanırım siz henüz okula başlamadınız ne sorulduğunu bile anladığınızı zannetmiyorum

çift diplomam var dert etmeyin, net soru sorun ki net cevap alın. laf kalabalığı değil.

• Fade to Black kullanıcısına yanıt

Beğenemedin mi sana zerdeçal satıp kandıracak birini mi arıyorsun? Al aynı konunun ayrıntılı çalışmasını yapmış bir bilim adamı.

Türkiye'de PCR testi zorunluluğu yürürlüğe giriyorZübeyir Nişancıtwitter
    “Covid aşısı aleyhine konuşan @drumitaktas İngiltere ölüm verilerini nasıl çarpıtıyor ve aslında kullandığı verilere göre bile 50 yaş üstü aşısızlar tam aşılılardan nasıl 13 kat fazla ölüyor, gelin hesaplarına birlikte bakalım. Ben bir kaç saat uğraştım, lütfen siz de yayın. https://t.co/DjCsNxYRme”
    https://twitter.com/ZubeyirNisanci/status/1428076418743902213
  • miko_miko kullanıcısına yanıt

deney faresi sensin covid-19 etkilerini üzerinizden takip edecekler... ölümün en kötü şeklini yaşarken... tabutta iyi uykular... ceset efendi...

• erka1907 kullanıcısına yanıt

10 ağustos 2021 lanset araştırması. alttaki adreste araştırma sayfasını link var.

Türkiye'de PCR testi zorunluluğu yürürlüğe giriyor
    Türkiye'de PCR testi zorunluluğu yürürlüğe giriyorprof. dr. ahmet rasim küçükusta
    TAM DOZ AŞILANMIŞLARDAKİ ENFEKSİYONUN VİRÜS YÜKÜ AŞILANMAMIŞ OLANLARIN 251 MİSLİ
    https://ahmetrasimkucukusta.com/2021/09/05/yazilar/tip-yazilari/kovid-asisi/tam-doz-asilanmislardaki-enfeksiyonun-virus-yuku-asilanmamis-olanlarin-251-misli/

Lancet’ de ön baskı olarak yayınlanan, hakem denetiminden geçmemiş olan çalışmada, "tam aşılanmış" kişilerin delta varyantı ile enfekte olduklarında Kovid-19 viral yüklerinin Mart-Nisan 2020’ de eski suşlarla enfekte olanlara göre 251 kat fazla olduğu tespit edildi.

Gelelim neticeye

BİR: Aşılanmamış olanlardan haftada 2 defa PCR testi isteniyorsa, aşılanmış kişilerden “hayda hayda” istenmesi gerekir. Hatta daha da sık istenmesi gerekir.

Bunların süper bulaştırıcı olabilmeleri yanında, “biz aşılıyız diye” koruyucu tedbirlere daha az riayet edecekleri, daha rahat davranacakları ihtimali de dikkate alındığında tam doz aşılara çok daha fazla dikkat edilmesi gerektiği açık ve nettir.

ek-1 (5.9.2021): MEHMET CEYHAN sonradan tam tersini söyleyebilirse de bu sözleri doğrudur: "Aşılı kişiden aşısız kişiye bulaşıp onda ağır hastalıklar ortaya çıkarabiliyor. Spiker: İşte şimdi aşı olmayanları hem virüs hem aşılananlar tehdit ediyor. Çünkü aşılı yani 21 milyonu aşkın kişi hastalığı belirtisiz geçirdiği için toplum için de risk oluşturuyor. Kendisi korunuyor ama virüsü etrafa bulaştırmayı tam olarak önleyemiyor. İşte bu da vaka sayısını artıran temel nedenlerden biri haline geldi.

EK 4 (6.9.2021): DR ANTHONY HİNTON "Aşı pasaportlarının Kovid kontrolü ile ilgisi yoktur, aşı pasaportları SİZİ kontrol etmek içindir! Şimdi durumu görebiliyor musun?" Kaynak: https://twitter.com/TonyHinton2016/status/1434559368079552515?s=20

• zortak Z kullanıcısına yanıt

Hemen hemen tamamı degil yarısı

Türkiye'de PCR testi zorunluluğu yürürlüğe giriyoreuronews
    Hangi ülkede kaç kişiye Covid-19 aşısı yapıldı? Aşılamada son durum
    https://tr.euronews.com/2021/06/22/hangi-ulkede-kac-kisiye-covid-19-as-s-yap-ld

• Gamer007_ kullanıcısına yanıt

Çocukları çıkar ne etti, yüzde 75'ler paranoyakları insandan saymıyorum şimdi ne etti? yüzde 100

• zortak Z kullanıcısına yanıt

O listr cocuklara goremi yapildı onu bi ögren öyle gel

• Arkadaşlar merhabalar bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse çok sevinirim.. Nişanlım cumartesi günü istanbula gelecekti günlerdir planlıyoruz.. ama bildiğiniz gibi bugün itibari ile pcr zorunluluğu geldi. nişanlım 31.08.2021 tarihinde 2. doz aşısını oldu. ama 14 gün geçmediği için şuanda aşı kartından gelemiyor pcr testi istiyorlar. ilk sorun pcr testini ücretsiz bir şekilde devlet hastanelerinde yapa bilir miyim ? 2. diyelim yaptık.. perşembe 19.00 da yapılan test cumartesi 19.00 a kadarmı geçerli ? çünkü aynı gün sabah giderken sorun yok ama dönüş yolunca 48 saati geçtiği için sorun yaşarmı ? gerçekten inanılmaz belirsizlikler var ve kimse bir şey bilmiyor..

• Aşı olanda PCR testi ibraz etmeli

Ben yanımda yolculuk yapan aşılı bulaştırıcı istemiyorum

• Bi anda PCR testi patlaması oldu. Bugün vakalar gene 20bin mi olacak bakalım. Eğer 30,40bin demezlerse bugünkü rakamlara bugüne kadar söyledikleri bütün rakamları yalan olarak düşüneceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 6 Eylül 2021; 18:20:42 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.