ohh süper olmayın lütfen aşı doğal seleksiyonla temizlenin. |
Türkiye'de PCR testi zorunluluğu yürürlüğe giriyor (10. sayfa)
-
-
Henüz tek doz aşılı olduğumdan ve ikinci dozun süresi yetişmediğinden yarın katılacağım etkinlik için bugün devlet hastanesine test olmaya gittim. Girişteki çalışana bunu söylediğimde ve HES kodum okutulduğunda çıkan 'toplu etkinliklere katılamaz' mesajını göstermeme rağmen böyle bir şey olmadığını, rahatsızlığım yoksa test yaptıramayacağımı söyledi. E benim ne yapmam gerekiyor şimdi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colouse -- 6 Eylül 2021; 3:42:10 > -
Tabi tabi sallandirirsin 🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1 haftadır güneyde tatildeyim, çok önemli birşey öğrendim. Daha evvel neden aklımıza gelmedi bilmiyorum valla. Safe tourism etiketini sağa sola yabıştırınca virüs gelmiyor abi. Otellerde, restorantlarda, her yerde bu etiketten var ve kimsede ne maske ne mesafe hiçbisik yok! Pcr testi soran yok, hes kodu ne bilen yok! Çok güzel buralar ya! Etiket virüsü kovuyormuş meğerim! Vay amk!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aglamaya devam et... 5-10 sene icinde kanser olup olmezsen veya dogacak cocugunda bir mutasyona sebep olmazsa o zaman yazarsin...
-
quote:
Orijinalden alıntı: zortakŞurada aşı kararsızları için ayrıntılı bir flood var:
Furkan Bölükbaşıtwitter“Aşı karşıtlarının en çok sorduğu sorulara bir flood ile cevap vermek isterim. Böylece insanların kafa karışıklığı ortadan kaybolur diye düşünüyorum. Lütfen sizler de halihazırda flood'ta bulunmayan sorularınızı bu tweetin altında sorun, eğer biliyorsam cevabını ekleyeyim. ⬇️”https://twitter.com/furkancerkes/status/1434390145260789761aşı karşıtlığını din olarak görenler uzak dursun.
ulan asi karsitligi veya olmama muhabbeti ile bu arkadasin yari arapca sifatlarla anlattigi olayin bagliligi ne? vaka yazacagina durum yazsa daha anlasilir olur. arapca ile karistirinca ne sandin? etkilenicez mi?
sana da sorayim!
asi virus`u olduruyor mu?
dunya uzerinde herhangi bir mrna asisi 5 yilin altinda test ile onay almis mi?
asilanan kisi hasta olmuyor mu bir dahakinde?
asilanan kisi tekrar hasta iken virusu yaymiyor mu?
asilanan kisiye bulasan virus guc kazanabiliyor mu yani mutasyon gecirebiliyor mu?
bana bunlarin cevabini veren asi fanatigi biri var mi?
-
bu test kitini kim ithal etti acaba,paraya para demiyor artık
Aşı olanlar muaf, aslında çin aşısı olanlardanda pcr testi istemeleri lazım
quote:
Orijinalden alıntı: Denorath
Bu daha çok insanların seyahat etme özgürlüğünü zorla insan vucüduna yapılmak istenen cerrahi (PCR testi) bir müdahaleye bağlamakla ilgili bir şey. Tabiki kabul edilemez. Tıbben Covid-19 aşı adaylarından birini veya daha fazlasını vucütlarına enjekte etmiş kişiler süper taşıyıcı ve bulaştırıcı olarak niteleniyorken; asıl aşı olmamış sağlıklı bireylerin aşı deneklerinden korunması gerekir. Yani PCR testleri asıl Covid-19 aşı adaylarını yaptırmış kişilere zorunlu tutulmalıdır.Risk görülen bölgelerde aşılı veya aşısız olduğuna bakılmaksızın herkesin PCR testi ile kontrolden geçirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Fakat PCR testini cerrahi bir müdahale olarak değerlendirmek fazla zorlama gibi geldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: AREryilmaz
Bu mesaj silindi.Normalden biraz daha fazla kafası çalışan demek, üstün zekalı demek değildir. Belki TV izlemeyen adam anlamına gelir. Bana göre zeka ölçümü, yani günümüzdeki zeka ölçme aracı olan, IQ testi, corona şarlatanlığı gibi bir şarlatanlıktır. Kendim güya yaptırıp da, düşük skor aldığım için değil tabii ki.. Çocuk yaşlarda, senin doktorlarının tavsiyesi üzerine, bu testlere girmiştim ve üstün zekalı olduğum güya o testlerle tespit edilmişti. Bu testi 8 yaşında ve 11 yaşında olmak üzere toplam 2 kez olmuştum.. Fakat ben bu testlere dayanarak üstün zekalı oldugumu iddia etmedim. Yetişkin yaşlarda tekrar IQ testi falan yaptırmaya gerek görmedim. Cünkü ben zekanın ölçülemez olduğunu düşünüyorum. IQ testi gibi bir olay bence insan zekasını ayrıntılı bir şekilde ölçemez.
Ayrıca komplo teorisyenliği, düşünülen mevzu, doğru olsun, yanlış olsun, iyidir.. İnsan beyni sürekli farklı düşünceler üretir.. Düşünce üretemeyen bir beyin zombi gibidir.. Sadece TV izler. A$ı'ya gider. Uzmanlar böyle diyor der..
Bu arada kime itibar edeceğiz doktor varken demişsin. Öncelikle, kendine itibar edeceksin. Sonra konu tıp konusu olabilir, yalnızca kendi vücudun için {başkasının vücudu değil} doktora itibar edeceksin. Fakat benim seninle ilgili yanlış gördüğüm olay, senin kendine ait en ufak bir fikrin ve düşüncen yok. A$ı olayını öncelikle kendi aklının süzgecinden geçirip de, yine de a$ı olmuş olsaydın ve başkalarına bulaşmasaydın problem yoktu. Fakat sen a$ı tapar olmuşsun. Dolayısıyla TV'den izlediğiyle yönetilen bir adamsın.. Üstelik TV'den duyduklarını yayma ve kendi fikrinmiş gibi savunma misyonunu da edinmişsin. Şimdiye kadar yazdığın şeylerden bu sonuç cıkıyor.. Senin yazdığın $eyleri zaten TV'lerde sürekli olarak söylüyorlar. TV'den farklı ne söylüyorsun? Mesela seni dinleyeceğimize açıp TV izleriz değil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 6 Eylül 2021; 8:58:30 >
-
Anayasaya göre kimseyi genelge yada emri vaki tedbirler ile diğer vatandaşlardan ayrıştıramazsınız.
-
Dünyanın en boş uygulaması olacak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Acaba aşıyla insan vücuduna sokamadıkları maddeleri pcr testindeki çubukla mı insan vücuduna sokacaklar?
pcr testi çubuğunda ne gibi maddeler var?
sadece yüzde yüz pamuk mu?
1 testin devlete maliyeti nedir
aşıların maliyeti nedir?
aşılar ve maskeler neden virüsün yayılmasını önleyemiyor?
aşı neden 1 doz yeterli gelmiyor yoksa tamamen safsata mı?
aşı neden yayılmayı önleyemiyor?
ölüm oranları neden aşılanmayla düşmedi?
aşı olup da ölenler var mı?
aşının kanı katılaştırdığı ve ölüme neden olduğu söylentileri doğru mu?
ilaç şirketleri neden hiçbir sorumluluğu üstüne almıyor
aşı içinde insan sağlığına zararlı ağır metaller cıva alüminyum vb maddeler var mı?
Aşının önleyiciliği yoksa adı neden aşı?
Aşılar ile insan vücuduna ne gibi maddeler enjekte ediliyor içeriğini bilmediğimiz maddeleri insan vücuduna sokulması insan onuruna aykırı bir davranış değil mi?
pcr testi insan vucuduna zorla dokunmak ve deneye tabi tutmak değil midir?
vücud bütünlüğünüze dokunulamaz ve tıbbi deneylere tabi tutulamaz rızanız dışında.
aşının içeriğinde ne var?
neden gizleniyor içeriği
aşı olan insan hastalığa yakalanmıyor tezi acaba dünyanın yuvarlak olması gibi uydurma bir teori mi?
Bozulmadıysa tamir etme diye bir kural vardır. aşı olmayan insanın vücudunda acaba ne eksik de bunu tamamlıyorlar güya.
Acaba Haşa ALLAH insanı kusurlu yarattı da aşı firmaları bu kusuru mu gideriyor?
amaçları ekini ve nesli insanı bozmak mı? yoksa düzeltmek mi
gdo ile açları doyuracakları yaygarasıyla milleti gdolu hibrit tohuma bağımlı yaptılar acaba aşılar ile ne gibi bağımlılıklar oluşturmayı planlıyorlar.
aşıların üzerindeki sis bulutunun ve mantıksızlıkların ardı arkasının kesileceği yok
aşılar güvensizdir
aşı reddi yasal bir haktır
aşısız günler dilerim
-
quote:
Orijinalden alıntı: pskillerchetoAglamaya devam et... 5-10 sene icinde kanser olup olmezsen veya dogacak cocugunda bir mutasyona sebep olmazsa o zaman yazarsin...
yaş 37. iki evlat var çok şükür. 10 seneye kim öle kim kala. ama aşı olmazsan ölürsün.
bu yüzden saçma komplo teorilerinize karşılık ben hes kodu, aşı kartı ve gerekirse pcr testi üçlemesinin kontrol edilmesini istiyorum.
hatta avm ye girerken bile aşı kartı olmayanı almayacaksın ki sizin gibiler bizi rahatsız etmesin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Devianohh süper olmayın lütfen aşı doğal seleksiyonla temizlenin.
Sakin ol çommie, vücuduna aldığın şey "aşı" bile değil, test aşamasında olan bir "gen-tedavisi".
İnsanları sadece senin gibi "test kobayı" olmadıkları için suçlayıp ölmelerini isteyebiliyorsan bence bu zekayla en az yaşayacak sen olursun, lol.
Ben aşı oldum, olmayanlarda paşa paşa olacak
Enayimiyiz biz o zaman bizde olmayız bir daha her yer kapanır sonra açlıktan gelir burda ağlarsınzı yine
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazdığın enayi kelimesi senin durumunu açıklamaya yetmez.
quote:
Orijinalden alıntı: erka1907yaş 37. iki evlat var çok şükür. 10 seneye kim öle kim kala. ama aşı olmazsan ölürsün.
bu yüzden saçma komplo teorilerinize karşılık ben hes kodu, aşı kartı ve gerekirse pcr testi üçlemesinin kontrol edilmesini istiyorum.
hatta avm ye girerken bile aşı kartı olmayanı almayacaksın ki sizin gibiler bizi rahatsız etmesin.
Alıntıları Gösterben daha 2 sene once ailemle bir gun icinde virusun aktiflesmesi ile hastaligi yasamaya basladik. 2 haftayi gecik surdu ki asthma olmasina ragmen bir cacik olmadi. BTDJ acimizdan dolayi ilac vs almadan atlattik.
biraderim Turkiye`de dogdu. o 4 5 ay once yakalandi. onu daha fazla etkiledi. lakin atlatti. fakat o Turkiye`de dogdugundan btsdj yani eski sovyetlerin gelistirdigi asiyi yaptirmadigindan sanirim o sekilde agir gecirdi. hala oksurugu var hiyilti olarak. bende asthma olmama ragmen hiyilti vs yok corona ile alakali.
bunu, o zamaninda ailemin bana yaptirdigi, ayrica 5 yasindaki kizima da yaptirtmak icin beni 4 sene once zorlayan bulgar doktora minnetar olmak kaydi ile o asiya borcluyum.
ne idugu belirsiz asiya degil. he bu arada esim 3 gun ates kaldirdi ve 4. gun hafif oksuruklerle atlatti. kayinvalidenin bobrekleri vurdu, o da 10 gun kadar yatti. kizim 3 gun ates birkac gun oksuruk ile atlatti.
bende asthma oldugu icin 2 haftayi gecti ki ben 2010 yilinda zaatureden hastanede yattim! kendi essekligimin sonucu olarak da ...
yahu bir halt olmadi bana. dusun kardesim 5 ay ocne yakalandi. ustelik bize geldi, kaldi, kizimi 50 defa optu oynadi, ben tokalastim arabada gittik geldik... bize bir halt olmadi. babama da bulasmadi.
yani virus ile kim ne anlatiyorsa tutarsiz! sagilacak inek ariyorlar. toplumlari kontrol etmenin yolunu gelistirmeye calisiyorlar. turmp`in baskan secilmesi ile birden tvlerde zenci karakterlerin artmasi , nobel - oscar odullerinde beyaz pemple popolu solcularin zenci duygusu kasmasinda oldugu gibi birileri bir yerde bir dugmeye basti ve olaylari tetikledi.
bu corona olayi da buna benziyor. surekli asi fanatikleri konusurken, asi karsitlari susturuluyor. sanki coronayi yayan asi olmamis insanlar gibi algilar uretiliyor. birileri bu olayda da dugmeye basti.
kimse virusu yayan cin devletine ses edemiyor. bence sacmalik sizde. sizin davranislarinizda.
korona gecirdim olmedim! ilacsiz atlattim! ustelik 2 senedir grip vs de olmadim ve evimden biri de grip olmadi.
bunu aslinda o susturulan fransiz virolog da soylemisti. adam ne dediyse oluyor. bunun icin susturdular adami ve onun gibi isi bilen diger doktorlari. ama lafa gelince `ozgur platform`.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zeen
Ben aşı oldum, olmayanlarda paşa paşa olacak
Enayimiyiz biz o zaman bizde olmayız bir daha her yer kapanır sonra açlıktan gelir burda ağlarsınzı yineevet sen enayisin
vakaların sadece %0,5 inin öldüğü hastalık için, hasta olanların bile hissetmediği hastalık için gittin aşı oldun.
adı üstünde enayisin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X