Şimdi Ara

Türkiye'de ortalama çalışma saatleri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kaç tane sitede gördüm. Dünya ülkelerinde istatiksel olarak hangi ülkenin vatandaşlarının ortalama olarak kaç saat çalıştığını yazıyordu.
    Türkiye için yazılan sayıyı görünce gülmem geldi. 45 yazılmıştı.Şuana kadar başvurduğum hiçbir işte 45 saat çalışıldığını görmedim. En kurumsal giyim mağazaları bile 45 in üstüne çıkıyor.
    Türkiye'deki ortalama çalışma saatleri 72 saattir bence. İş başvurusu yapmaya gittiğim hemen hemen her yerde saatler böyleydi. Verdikleri para da çok komik 1300 lira yani asgari ücret. Devlet asgari ücreti 1250 yapsa onlar da
    maaşı aşağı çekerler.Çalıştırabildikleri kadar çok çalıştırıp , verebilecekleri minumum en düşük paraya maaş veriyorlar.Türkiye'de yaşanmaz.Üniversitem bitince bu ülkeden gideceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxkingdom -- 26 Eylül 2016; 1:54:11 >

• Forumda herkes 5000+ maaş / home ofis çalıştığı için ortalamanın düşük olması normal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxkingdom

Bir kaç tane sitede gördüm. Dünya ülkelerinde istatiksel olarak hangi ülkenin vatandaşlarının ortalama olarak kaç saat çalıştığını yazıyordu.
    Türkiye için yazılan sayıyı görünce gülmem geldi. 45 yazılmıştı.Şuana kadar başvurduğum hiçbir işte 45 saat çalışıldığını görmedim. En kurumsal giyim mağazaları bile 45 in üstüne çıkıyor.
    Türkiye'deki ortalama çalışma saatleri 72 saattir bence. İş başvurusu yapmaya gittiğim hemen hemen her yerde saatler böyleydi. Verdikleri para da çok komik 1300 lira yani asgari ücret. Devlet asgari ücreti 1250 yapsa onlar da
    maaşı aşağı çekerler.Çalıştırabildikleri kadar çok çalıştırıp , verebilecekleri minumum en düşük paraya maaş veriyorlar.Türkiye'de yaşanmaz.Üniversitem bitince bu ülkeden gideceğim.

hangi siteden baktiniz banada atarmisiniz linki

• Resmi olarak 45 saat doğrudur..

Ama dediğin gibi olabildiğince uzun çalıştırıyorlar istemezsen gidersin dışarda iş arayan birsürü senin gibi var diyolar..

Okulunu bitir bi alanda ilerle yurtdışına gitsen de gidemesen de.. Yani ne iş olsa yaparım abi ci olmamak için bu gerekli..

• Devlet işinde öyle ama özel sektörde Türkiye de haftalık ortalama çalışma saatleri 70 tir aksini iddia eden sömürgeci kapitalist şirket sahibidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.