Şimdi Ara

Türkiye'de Instagram'a erişim engellendi: Geçici mi yoksa kalıcı bir durum mu? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
2
Favori
12.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    toplumun yapısını sizden âlâ kimse bozamaz... arap tapar...

• Hamas terör örgütü olarak kat be kat daha çok kan döktü hala görmezden geliyorsunuz tecavüzcü hamas teröristlerini dünya gördü siz göremediniz...

• Poopae adlı yazar donanım haber üyesi değil yeni kaydolmuş ve tek yaptığı israil lehine onlarca mesaj yazmak. Bot hesap. Google translate.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senden tutarli yorumlari, dogruya dogru.

• Kalıcı olsada fark etmez düzgün vpn bulun girersiniz.Benim için fark etmiyor şahsen instagrama sadece sevdiğim bazı ünlüleri görmek için girerim.

• DenizdekiFener kullanıcısına yanıt

Nasıl farketmez VPN ile şarjı sömürüyor bilinçsiz bilinçsiz yorumlar yapmayın Allah için

• addidas_85 kullanıcısına yanıt

Senin bu mesajı yazıp hesabının askıya alınmasını bide matah bişeymiş gibi paylaşman ve 5 tane iditotunda seni beğenmesi ülkenin şuanki halinin özeti

• bblokee B kullanıcısına yanıt

Girme konusunda diyorum şarjı telefonun modeliyle batarya ömrüne göre değişiyor.

• DenizdekiFener kullanıcısına yanıt

Değişmiyor kardeşim vpn demek 2 kişinin birbiriyle doğrudan değil bi aracı vasıtasıyla iletişim kurması demek Buda senin telefonundaki işlemciye ekstra yük ve devamlı arkada çalışan uygulama demek git biraz kendini geliştir öyle yorum yap

Ne diyeyim iyi o zaman senin telefonun işlemcisine ekstra yük vermeye devam etsin

• dikiştutmazsabri kullanıcısına yanıt

Ne güzel uyutuyolar sizi valla yahudi mahudi kıt beyninizle dünya görüşü kasmaya çalışıyosunuz kullanma o zaman kardeşim hiçbir uygulamasını donunuza kadar onların malı zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bblokee -- 3 Ağustos 2024; 23:50:46 >

O kadar hassaslarsa Hz Muhammet, İslam veya diğer dinler konusunda da öyle olsunlar. Asıl senin gibilerin hala bu durumu kabul etmesi tartışılması gereken.

• xmrtx kullanıcısına yanıt
    Engelleyenin aKpli olduğu kesin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • addidas_85 kullanıcısına yanıt

Senin mesajin şikayet edilmiştir o yüzden hesabın askıya alınmıştır. Ben oturduğum yerden adamların platformunda adamlara sallamıyorum o kapansın bu kapansın tükaka yahudiler diyerek biyere varılamayacağını öğrenmiş olman lazım kaç yaşındasın bilmiyorum da şikayet ettiğin şeyi sen yapıyosun biz kendi kendimizi rezil ediyoruz her konuda farketmiyor

• siyasal islamcılar türkiye toplumunun %99'unun umurunda bile olmayan bir olay nedeniyle milli yas ilan etti, selalar okuttu, vaazlarda propoganda yaptı. şimdi de kendi hezeyanları tatmin olmadığı için halkı cezalandırıyorlar. instagram falan bahane. siyasal islamcılarda bu irandır arap camiasıdır genel bir aşağılık kompleksi var. karşılarına çıkınca süklüm püklüm oluyor en azılı arap milliyetçisinden beter kendilerini kaybediyorlar. hatırlıyorum libyaya giden erbakan bir çadırda kaddafinin cumhuriyeti ve türkiyeyi onun zatında aşağılamalarını uzun uzun terini silerek dinlemiş tek kelime edememişti. halbuki aynı erbakan türkiyede kaplan kesiliyor herkese atar gider yapıyordu. şimdikiler de farksız işte.

son seçimde bu adamlar gitmedi ya kime laf etsek bilmiyorum. bizi bu adamlara mecbur ettiler.

• antylwa kullanıcısına yanıt

isralle ticaret kisitlandi dediler,sonra filistine ticaret artti dediler,isin en ilginc yani 10 milyon filistin ticareti cikti 190 milyon dolara,güya filistine direk ticaret yapilmiyormus,mecbur israil üzerinden giriyormus mallar bati seriyaya..

Sen filistinle ticarat icin israil limanlarini kullanacaksin,hem israil ile ticari iliskileri kes birde üstüne israil lmanlarindan ,filistinlilere mal götür millette yedi bunu..

Cogu gazeteci ticaretin halen israille yapildigini söylüyorlar,yoksa israil izin verirmiydi limanlarinin kullanilmasina..

10 milyon arabi ülkeye sokmakta demek arab sevdalisi olduklarini kanitlayan en büyük örnek,birde sözde ülkücü diye teneke takim var,onlarda bundan böyle kurt sembolu degilde deve sembolu kullansinlar,deve biliyorsunuz arablarin cölde kullandigi binek hayvan..

Birileri cikmis vpn kullanin ,zaten cogu insanlar vpn kullaniyor,asil sorun sen hükümet olarak cik,pkk ya terörist gözüyle bakarken,ve dünya terör listesindeyken hic bir ülke pkk nin ölen üst düzeylerinden yas ilan eden ülke olmaz,isin en garib yani git israilin kudüs ve tel avivdeki türk konsolosluklarinda bayragi haney icin yariya indir,böyle politik gaf olurmu.

Arablari doldurdu ülkeye,bir tane zengin arab ülkesi kendi soydaslarini ülkelerine almaz buda cikar abilik ayagina yatarak belki onlardan parada devsiririm düsüncesiyle soktu ülkemize,halkin basina bela etti.cogu arab ülkeleride cok sevindi bu olaya hatta islerine geldi,birak bütün sefilligi ve derdi türk halki yasasin umrumuzda degil demislerdir kesin.

Katar bir ara diger arab ülkeleri tarafindan ambargo altina alindi bu gitti katara yardim etti,bir kac milyar dolarlik sözde yardim ediyormus süsü veren katar simdi para vermiyor,mehmet simsek parasizliktan rotayi londradaki siyonist zenginlere dogru cevirdi,bakalim önümüzdeki hafta bu yaptiklari hata yüzünden ekonomik nasil bir sikintiya sokacaklar türk halkini..

Sicak paranin bol oldugu dönem bunlarin zamanina denk geldi,gelisen ekonomik toplumlarin coguna ayni sicak paralar gitti,birileri sanmasinki erdogan ekenomik dahi,asli astari yok,ne kadar sicak para var hepsini betona yatirdilar,industri alaninda veya tarim alaninda niye yatirsinlar,el altindan komisyonu yüklü almanin en hizli yolu insaattir,tarim veya industriye yatirimda komisyon azdir..

Hatirliyorsunuzdur ayakkabi kutularindaki paralari,simdi akillandilar baska dolayli yollardan götürüyorlar paralari..

Diger gelismekte olan ülkelerin cogu sicakparanin yarisini industri ve tarima yatirdilar,o yüzden eflasyonlari bizden düsük..

Toplumu bolca tükettirdiler sicak parayla,simdi sicak para bitti eflasyon firladi gitti,Nas sistemi devreye soktu sözde dahimiz,ekonomiyi dahada isindirdi tüketerek,klasik sisteme geri döndü ama dönerken bir sürü zararida beraberinde getirdi,erdogan hem dis politikada hem ic politikada ve ekonomide beceriksizin teki,zaten bopesbaskani bosuna secilmedi,peki bopesbaskani kime hizmet ediyordu Amerika ve Israile,fazla söze gerek yok galiba..

Tüketim ekonomisi kalici olamaz eninde sonunda eflasyonu beraberinde getirir,osmanlida zaten dogru dürüst industri olmadigi icin,oda tüketimle agir borclandi ve sonunu getirdi,savasa girerek..

Yani isin kisa özeti lale devri malesef bitti..

Sunu demek istiyorum bunu halk iktidarda tuttugu sürece o eski tüketim kültürünü unutun,halen israfida biraktiklari yok,cogu ellerindeki belediyeler ellerinden gitti yine kurnazlikla chp ye gecmis cogu belediyenin sgk borclarini taleb etmeye basladilar,o belediyeler onlardayken sgk ya borclarini ödemediler,simdi ckmis sinsi seytani kurnazlikla bunu yapiyorlar,hani bunlar müslümandi hani bunlar kul hakki yemezdi hani bunlarda yalan olmazdi,alayi satanist bunlarin,bunlardan kurtuldugumuz gün komsularima tepsilerle baklava dagitacgim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin345 -- 4 Ağustos 2024; 7:48:22 >

• Sebep ne çıkıp doğru düzgün açıklayın, suçlu varsa instagram zaten paylaşıyor, terör mü , terörü övmek destelemek mi ?

ülke olarak hiç iyi yere gitmiyoruz.

• Umarım kalıcı olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.