Şimdi Ara

Türkiye'de hakettiği değeri görmeyen Markalar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Türkiye'de hakettiği değeri görmeyen Markalar?

(En Son Oy Tarihi: 21.10.2019)
Giriş
  • Türkiye'de tutulmayan veya Türkiye pazarında beklediğini bulamayıp çekilen hakettiği değeri görmeyen en ünlü markalar sizce hangileri?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Wolvo?

Edit: Suziki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ysgramor -- 31 Temmuz 2018; 13:16:54 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koenigsegg

Yok listede oy veremedim. Neyse değer görmesin de Türkiye'de sayılı insanlardan oluruz biz de
  • Türkiye'de hakettiği değeri görmeyen Markalar?

Wolvo
  • Subaru

• Lexus'u bilir, Lexus'u söylerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu markalar içinde Türkiye pazarından çekilen sadece chevrolet var. Wolvo diye marka da yok zaten.
  • Kesinlikle Subaru Dünyanın en iyi 4 çeker sistemini kullanır ve çok iyi araçlar üretir ama bizim ülkede pek bilinmez.

Alfa seçenler olmuş, alfanın neyi özelde değer görecek Giulietta,mito vs. içindeki tüm malzemeler linea,doblo
  • Güzelim Chevrolet çekilmeseydi keşke Türkiyeden.
  • Volvo, hakkettiği değeri görmüyor.

Subaru, ürün gamı çok zayıf hakkettiği değeri görüyor hatta fazlasını bile görüyor, hele bir impreza legacy getirsin ondan sonra.

Mazda, o rezil distribütör varken alan var şükretsinler, doğuş olursa o zaman Mazda hakkettiği değeri görür.

Alfa Romeo, hakkettiği değeri görüyor zaten çok satılmasın özel bir marka.

• quote:

Orijinalden alıntı: caspento

Kesinlikle Subaru Dünyanın en iyi 4 çeker sistemini kullanır ve çok iyi araçlar üretir ama bizim ülkede pek bilinmez.

Alfa seçenler olmuş, alfanın neyi özelde değer görecek Giulietta,mito vs. içindeki tüm malzemeler linea,doblo
    Marka tercihine gel

Yaw he he, içi dobloymuş.

• Citroen de görmüyor da ben şikayetçi değilim, 2004 model megané'a civic'e 40.000 TL verenlerin ülkesinde en azından bu sayede 5 yaşında full donanım araçlara biniyoruz

Dizel otomatikte neredeyse baz paket olan confort donanımda elektrikli el freni var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

Citroen de görmüyor da ben şikayetçi değilim, 2004 model megané'a civic'e 40.000 TL verenlerin ülkesinde en azından bu sayede 5 yaşında full donanım araçlara biniyoruz

Dizel otomatikte neredeyse baz paket olan confort donanımda elektrikli el freni var
    Hocam citröen normalde 10 numara bir marka ama 1990 sonlarında Japonlar gibi işi bitti.

• Şahsi aracım c4 şirket aracım da 2016 aralık çıkışlı corolla... Ben corolla kadar dandik bir araç daha görmedim 65.000 km'dir birlikteyim kendisiyle aralık ayında bitiyor işkence. Bana japon demeyin citroen'im candır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ağzı olan konuşuyor.

Önünden Guilia,Stelvio geçse ne tepki verir bilinmez.

Gelmiş Guiletta gibi hala sınıfının en iyilerinden olan modele laf atıyor.Yok linea yok doblo.

Bilmiyorki renonun 2018model yeni araçlarındaki ses açma kumandalarl MeganeII kullanıldığını.

• Yukarıdaki tutunamayanların nedeni; büyük çoğunun dizel motoru olmadığı için, diğer kısmı aynı paraya, parçası daha ucuz,piyasasi daha hareketli seçenek olduğu için.

Şimdi millete de kızmamak lazım bu saatten sonra.Fiesta yerine nasıl Aveo almazsın,Mazda 3 yerine nasıl Golf alırsın demem.Serbest piyasa,keyfine düşkün istediğini seçer.

Yalnız hasbelkader ilk arabası Volvo,Alfa,Subaru vs olmuş birisinin de gidip Renault,Fiat, Peugeot vs aldığını görmedim.Markayı bırakmazlar ve zaten kullanıcı sayısı kısıtlı olduğunu için birbirleriyle bayağı aktif görüşürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: QralCess

Ağzı olan konuşuyor.

Önünden Guilia,Stelvio geçse ne tepki verir bilinmez.

Gelmiş Guiletta gibi hala sınıfının en iyilerinden olan modele laf atıyor.Yok linea yok doblo.

Bilmiyorki renonun 2018model yeni araçlarındaki ses açma kumandalarl MeganeII kullanıldığını.
    Kardeş bu reno sana ne yaptı da her yorumunda atıp tutuyon! Bir aralar forumda yoktun ne güzel. Bir kez daha söylüyorum Renault ile.fiat karşılaştırılamaz bile ikisinin hitap ettiği kesim farklı.Fiat varoş kesime hitap ederken Renault elit kesime hitap ediyor . Bunu zaten araçların kalitesinden de anlayabilirsin bir ara bin egeaya her tarafı leş plastik 5 dk içinde duramazsın! O yüzden renaultta laf atacağına çok sevdiğin fiat bugüne kadar ne kadar ilerleme kaydedebilmis onu düşün

• Bana göre chevroet'tir. Uygun fiyata kaliteli, güvenli, donanımlı araç satıyordu. Zamanında hem cruze hem aveo sınıflarının en güvenli aracıydı, şu an 130 küsür etiket konulan b segment araçlar 2 hava yastığıyla satılırken, arka camları manuel baz aveo 6 hava yastığı ve hız sabitlemeyi standart sunuyordu, hey gidi hey...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suzüç

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.