Şimdi Ara

Türkiye'de cosplay kostümü alacağım yer var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler cosplay kostüm yapmayı düşünüyorum uzun zamandır ama yurtdışı dışında bulabildiğim bir yer yok maalesef. Yurtdışından getirtmem durumunda gümrüğe takılabilme ihtimali yüksek.

Yay, kostüm(herhangi bir karakterin olması gerekmiyor) vs. alabileceğim bir yer var mı?

•  Türkiye'de cosplay kostümü alacağım yer var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: illiminatucu

Şunu beğendim ama hep gümrüğe takılacak hem de hafif tuzlu.
    http://www.ebay.com/itm/Smallville-Justice-League-Green-Arrow-Hoodie-Costume-New-Version-/110931188542?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19d4039b3e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kill or Be Killed -- 9 Kasım 2012; 22:01:22 >

• kendin dikebilirsin ya da diktirebilirsin. zaten mükemmel cosplaylerin çoğu böyle yapılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyBlaster

quote:

Orijinalden alıntı: illiminatucu

Şunu beğendim ama hep gümrüğe takılacak hem de hafif tuzlu.
    http://www.ebay.com/itm/Smallville-Justice-League-Green-Arrow-Hoodie-Costume-New-Version-/110931188542?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19d4039b3e

peterpan kostümüne benzettim

• quote:

Orijinalden alıntı: Vash The Stampede

kendin dikebilirsin ya da diktirebilirsin. zaten mükemmel cosplaylerin çoğu böyle yapılır.

Hocam bu tür şeyler profesyonellik gerektiriyor. İyi bir terziye kostüm diktirsem el işçiliği parası bilene beni aşar.
  • quote:

Beyler cosplay kostüm yapmayı düşünüyorum uzun zamandır ama yurtdışı dışında bulabildiğim bir yer yok maalesef. Yurtdışından getirtmem durumunda gümrüğe takılabilme ihtimali yüksek.

Yay, kostüm(herhangi bir karakterin olması gerekmiyor) vs. alabileceğim bir yer var mı?

Yok. (hangi anime,oyun ?)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: YouAreMyDream

quote:

Beyler cosplay kostüm yapmayı düşünüyorum uzun zamandır ama yurtdışı dışında bulabildiğim bir yer yok maalesef. Yurtdışından getirtmem durumunda gümrüğe takılabilme ihtimali yüksek.

Yok. (hangi anime,oyun ?)

Hocam illa karakter olması gerekmiyor. Ama okçu kostümü yapmayı düşünüyorum. AC karakterleri tarzında bir şey düşünüyorum. Kapşonlu vs.
  • Hmm... Eğer ki İstanbul'daysan sevgili öğretmenim Sensee var veya İzmir için de Suika Coslay'i deneyebilirsin (facebooktan araştır).

Kalite olarak dersen ben Sensee cosplay derim cosplay kıyafetlerimi hep ondan aldım (aslında kendisi bana hediye olarak verdi <.<) ve çok iyilerdi gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MadOtaku

Hmm... Eğer ki İstanbul'daysan sevgili öğretmenim Sensee var veya İzmir için de Suika Coslay'i deneyebilirsin (facebooktan araştır).

Kalite olarak dersen ben Sensee cosplay derim cosplay kıyafetlerimi hep ondan aldım (aslında kendisi bana hediye olarak verdi <.<) ve çok iyilerdi gerçekten.

Senseyi tanıyor musun?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.