Benim Elimde Bu Dvdler Var En Kısa Zamanda Yüklemeye Çalışacağım |
Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı (22. sayfa)
-
-
-
Paylaştığın için teşekkür ederiz hocam. Ben de ilk sayfadaki bozukluğu düzelttim, şuradan indirebilirsiniz. Drive klasörü içinde ayrıca benim bir tarama dergim var. Böylece 2 sayımız oldu.
Bu arada, senin paylaştığın tarama değil bildiğimiz dijital PDF, nereden buldun ve devamı var mı acaba?
Diskleri de bekliyoruz, ISO için AnyBurn programını kullanabilirsin. "Kalıp dosyasına disk kopyala" seçeneği ile yapılıyor. Yardım lazım olursa bana yazabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 4 Mart 2023; 16:42:43 >
-
pc net dergisinin ağustos 2006 dvd'sinden buldum
dijital pdf olduğu için baya uğraştım doğrusu 2 saat sürdü birleştirmesi
dvd isolarını bugün yayınlamaya çalışırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razorttrex -- 2 Mart 2023; 10:3:50 > -
Emek vermişsin tekrar eline sağlık. Başka denk gelirsen yine bekleriz.
DVD'leri ISO'ya çevirmek, boyuttan dolayı yüklemek de biraz zahmetli olabilir. Diskleri çevirmek bile bir hayli uğraştırıcı ve zaman alan birşeydi benim için. Standart bir DVD 4,7GB'dir, yani 700mb'lik diskin yaklaşık 7 katı demek. Bu sebeple ben elimdeki DVD'leri çevirmiyorum şimdilik, aynı zamanda çok yer kaplayacakları için...
-
Üst komşu alırdı , benim gariban pc kaldırmazdı verilen demo cd’leri. Şimdi aldık oyuncu kasası ama ne o zamanın tadı nede tuzu var…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dvdleri yükleyemedim maalesef ama demo cd olursa yüklemeye çalışırım
-
nasıl bir sıkıntı çıktı hocam? mesaj atarsanız belki yardımcı olabilirim.
-
veri kaybı hatası ile karşı karşıya kaldım en fazla cdleri yükleyebilirim hem daha tasarruflu yer bakımı açısından cd oyun dergi eklerini bugün çıkartabilirim isterseniz tekrardan toplu bir şekilde
-
Sana nasıl uygun olacaksa hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Elimde 1997 Şubat- 1999 Aralık tüm level cdleri var. Hepsini uygun zamanda isoya çevirip upload etmeyi düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan9593 -- 5 Mart 2023; 13:27:4 > -
Her zaman kapım açık.
-
Bekliyoruz hocam, kolaylıklar dilerim.
Bende çeşitli yerlerden bulup derlediğim bazı LEVEL CD'leri var, klasörümü açtım şuradan erişebilirsin. Önce bunlara bi bak, zaten çalışır ve kalitesi iyi durumda olanları atlarsın, iş yükün hafiflemiş olur.
CD olarak elimde bir tek bunu bulabildim, ISO'ya çevirip klasöre ekleyeceğim. Epey DVD var fakat uğraştırıcı ve büyük boyutlarından dolayı şimdilik tüm DVD'leri atlıyorum.
-
12 ayı yüklemişiniz. Bu 3 te1'i demek. İso haline gelmişse sorun yok demektir. Bazı demolar şu anki sistemlerde kurulsa da çalışmiyor, örneğin 3dfx kart istiyor. Donanım uyuşmazlığı oluyor. İnsanlar da cd bozuk sanıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunlar archive.org gibi yerlerden bulup arşivlediğim disklerdir. Çalışabilir durumlarını kontrol etmedim. Sen bi bakarsın, vasat durumdakileri belki tekrar yüklersin. ISO içeriğinin, başlığında yazan sayılar mı ondan bile emin değilim. Bir kontrole ihtiyaç var yani.
-
CD Rom Data Dergisinin 2002 Yılına Ait 7 Tane Cd'si Var Elimde Hepsini Archive.org sitesine Yükleyeceğim
-
ınternet archiveCD Rom Data 2002 Yılı Cdleri : Infinity Experiments : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archivehttps://archive.org/details/cd-rom-data-subat-2002
CD Rom Data Dergisinin 2002 Yılı Cdlerini Yükledim Ocak,Ağustos,Ekim,Kasım,Aralık Cdleri Eksik
-
Diskler hazır elindeyken, temiz çekilmiş fotoğraflarını da arşive eklersen daha kaliteli olur kanaatindeyim. İnsanlar diskleri incelemeyi sever. Hatta üstte bir arkadaş yazmıştı, ben fotoğraflarını bastırıyorum diye.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X