|
Bugüne dek sıfır aldığım araçlar hariç alır almaz yaptıklarım:
1.2 Clio III den, 730 Ld, CLK 200 den, Lada Samara, Spring den Opel Vectra .... daha anımsamadıklarım vardır. Ne olursa olsun her zaman markaya ait orijinal marka logosu bulunan parça, eğer daha uygun ve birebir aynı ise markaya üretim yapan firmanın parçasını (Valeo, Bosch, Delphi, TRW vb.) kullandım. Basit bir yay bile hiç bir zaman bilinmeyen bir şey ile değişmedi. Ne yolda kaldım, ne aracımın motorunda sorun çıktı ne problem yaşadım. Hiç unutmam üç beş yıl evvel 530 E60 sattım 470 veya 570 bindi, orijinal parça kullanıldığı ve bakımları aksatılmadığı, sorun görülünce büyümeden müdahale edildi (yağ kaçağı mı var? Terleme mi var? Değiştir hemen orijinal contayı..) bir kere motor yapılmadı, açılmadı ellenmedi, performansta sıkıntı yaşamadım, satarken de sattıktan sonra da müşteriden olumsuz dönüş almadım. İnsan her şeyden önce kendine kıymet vermeli, kendine kıymeti olanın malınada kıymeti vardır, malına kıymeti olanın alıcısınada kıymeti vardır. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki