Şimdi Ara

Türkiye Cemaatler Birliği Konfederasyonu :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dinî cemaatlerin, tarikatların, grupların başındaki pek muhterem zevatın, şu mübarek Ramazan ayında bir araya gelerek; bütün
    mü’minlerin tek bir Ümmet olması için müzakereler yapmaları, kararlarlar almaları, bir konfederasyon ve federasyon kurmaları,
    başlarına ehliyetli ve râşid bir İmam seçmeleri beklenir. Bu yapılmazsa, âkıbetimiz Suriye Müslümanlarının feci durumuna benzeyebilir.

• O zaman cemaatle ugrasmak yerine tum mezhepler birlessin direk tek mezhep olsun ayrilikta olmaz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Runato

O zaman cemaatle ugrasmak yerine tum mezhepler birlessin direk tek mezhep olsun ayrilikta olmaz?

ee ihaleleri, adam kayirmalari , cocuk tecavuzlerini kim yapacak ondan sonra ???

hic kafaniz calismiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mic999

quote:

O zaman cemaatle ugrasmak yerine tum mezhepler birlessin direk tek mezhep olsun ayrilikta olmaz?

ee ihaleleri, adam kayirmalari , cocuk tecavuzlerini kim yapacak ondan sonra ???

hic kafaniz calismiyor

Sen hevesli gibisin?

• quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

quote:

quote:

hic kafaniz calismiyor

Sen hevesli gibisin?

Galiba ilkokul mezunusun
    git bi amerikada MBA yap sorna gel benle konus veya konularima cevap ver
  • cemaatlerin farklı eğitim metodları var. bunda sıkıntı yok..sadece çok büyük kitlelere hükmettikleri için devlet kontrolünde olmalılar..fetönün devletin başına nasıl bele olduğunu gördük..diğer cemaatlerde de bu potansiyel var. ancak onlar devlet içinde kadrolaşmaya gitmediler...

demem o ki ...cemaatlerin başındakileri ve yöneticilerini memur olarak diyanete bağlayacaksın....bağımsız hareket edemesinler..belli periyotlarda da kontrol edeceksin...
  • Cemaatin vatana dine yararı nedir ki bırakın yahu. Alayı ticaret. Din tezgahında malı götürüyolar. Bi yaşlı var tekerlekli sandalyeyle gezdiriyolar millet salya sümük peşinde ağlıyolar dokunmaya çalışıyolar. Facebook sayfası var yorumları okurken gülüyorum. Cüppeli var mesela bu adamın islama katkısı nedir. Tamamen troll şovmen. Bu sahte yapılanmaların arkasında büyük paralar döndüğünü düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lozanı tanımayan devlet varmış
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hic kafaniz calismiyor

Sen hevesli gibisin?

Galiba ilkokul mezunusun

Konu senin değil, ben senin mesajına cevap verdim konuna değil. Sen önce konu - mesaj ayrımı yapmayı becer; ondan sonra toplumda fikir beyan etmeyi dene. Rezil kepaze oluyor senin gibi ergenler, söyledikleri birbirini tutmuyor. Ne dediğinin ayırdında değilsin. Daha konunun sana ait olmadığının farkında değilsin; gelmiş abd de mba yap öyle cevap ver diyorsun. Hayırdır, harlemde zenciler sana arka plandan hard mba mı yaptırdılar?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hic kafaniz calismiyor

Sen hevesli gibisin?

Galiba ilkokul mezunusun

Konu senin değil, ben senin mesajına cevap verdim konuna değil. Sen önce konu - mesaj ayrımı yapmayı becer; ondan sonra toplumda fikir beyan etmeyi dene. Rezil kepaze oluyor senin gibi ergenler, söyledikleri birbirini tutmuyor. Ne dediğinin ayırdında değilsin. Daha konunun sana ait olmadığının farkında değilsin; gelmiş abd de mba yap öyle cevap ver diyorsun. Hayırdır, harlemde zenciler sana arka plandan hard mba mı yaptırdılar?

sanada Enser Fakfinda kalmis gibisin

• Sana da ne mj git adam gibi cümle kurmayı öğren öyle gel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.