Şimdi Ara

Türkiye Büyük Finali 2014 [Ana Konu] ŞAMPİYON DARK PASSAGE! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
930
Cevap
3
Favori
21.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Türkiye Büyük Finali 2014 [Ana Konu] ŞAMPİYON DARK PASSAGE!
    -
     Türkiye Büyük Finali 2014 [Ana Konu] ŞAMPİYON DARK PASSAGE!
    arasındaki ikinci maç başladı!

İzlemek için:http://www.twitch.tv/riotgamesturkish veyahttp://www.youtube.com/watch?v=daiDeLb5Aow

• Theokeles saçma sapan oynamazsa WF'nin DP'yi yenme şansı var ama adam ne yapıyor ediyor saçma sapan 1 call ile oyunu vermeyi başarıyor.
  • Arkadaş fizz ulti tutturdu oooooooo çok güzel ulti falan.Yani bende taraflı yayın yapıldığı kanaatindeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dark passage gerçekten güzel oynuyor özellikel triel
    1000 küsür oyun attım twisted fate stununa o kadar hızlı e atan olmadı üzerime özeniyorum
  • Vi ulti atmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Donnaly

Arkadaş fizz ulti tutturdu oooooooo çok güzel ulti falan.Yani bende taraflı yayın yapıldığı kanaatindeyim.

Her tutan ultiye çok güzel ulti diyorlar bende ona anlam veremiyorum. Yani oyuncunun görevi zaten o ultiyi tutturmak niye bu kadar abartıyorlar anlamadım, ha gerçekten güzel bir ulti veya bir yer olur orada söylersin ama her şeyde kötü olsa bile çok güzel diyorlar. Hiç unutmuyorum yine bir maçta HolyPhoenix Vayne ile R-Q yapıp adamı öldürdü başka bir skill kullanmadı ve adamın canı çok azdı spiker işte görüyorsunuz Vayne mekanikleri dedi. -.-'' Sunumlar ilginç geliştirmeleri gerek bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadouspan -- 5 Temmuz 2014; 17:14:10 >
  •  Türkiye Büyük Finali 2014 [Ana Konu] ŞAMPİYON DARK PASSAGE!
    -
    arasındaki 3 maçlık seriyi 2-0
    adını yarı finale yazdırıyor!

Böylelikle yarı finalde
    -
    karşı karşıya geliyor!

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Donnaly

Arkadaş fizz ulti tutturdu oooooooo çok güzel ulti falan.Yani bende taraflı yayın yapıldığı kanaatindeyim.

Bence taraflı bi tarafı yok. Tf sarı kartı seçtiğinde attığında bile ooo çok güzel bir sarı kart gördük diyorlar, baya saçma
  • DP-WF çok iyi olur be.

Ama TT çıkarsa yine 3-0 ile alır DP
  • gönül isterdi ki 1603 yükselsin
  • Hayır bu eşleştirme sistemini kim oluşturuyor ?

Neyin kafasına göre hiç tecrübesi olmayan bir takımı gidip 2-3 turnuvanın şampiyonunun önüne atıp birde kazanmasını mı bekliyorsunuz ?

Mazoşist misiniz arkadaş her defa aynı şeyi izlemekden zevk mi alıyorsunuz.

Tecrübesizler gitsin.Klasik 3-4 lü takım kalsın bizde izleyelim. Bu kadar saçma sistem ancak bizim liglerimizde olur zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UKisuke

Hayır bu eşleştirme sistemini kim oluşturuyor ?

Neyin kafasına göre hiç tecrübesi olmayan bir takımı gidip 2-3 turnuvanın şampiyonunun önüne atıp birde kazanmasını mı bekliyorsunuz ?

Tecrübesizler gitsin.Klasik 3-4 lü takım kalsın bizde izleyelim. Bu kadar saçma sistem ancak bizim liglerimizde olur zaten.

Ok.

• Şampiyon DP
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hi Five Ghost

quote:

Ok.

Sana kemik atan olmadı.
  • quote:

quote:

quote:

Ok.

Sana kemik atan olmadı.

Finalde de en güçlü takımla en zayıf takım oynasın zaten.

• Hi Five Ghost kullanıcısına yanıt
    Az önce yazdığımı tekrarlatma.
  • Ödül ne ?

• Daha saçmalamana gerek yoktu zaten. Bu kadar saçma sistem ancak bizim liglerimizde olur da falan da bilmem ne. Hayatında hiç turnuva izlemedin mi bilmiyorum ama aklındaki Çeyrek final eşlemesini merak ediyorum. Hakaret ve üslubunu görünce daha fazla yazdıklarını da okumak istemiyorum zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hi Five Ghost -- 5 Temmuz 2014; 17:38:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hidden Blade

Ödül ne ?

Gamescom'a gidecekler ve orayı kazanırlarsa dünya şampiyonasına katılmak, ve para ödülü
  • quote:

Daha saçmalamana gerek yoktu zaten. Bu kadar saçma sistem ancak bizim liglerimizde olur da falan da bilmem ne. Hayatında hiç turnuva izlemedin mi bilmiyorum ama aklındaki Çeyrek final eşlemesini merak ediyorum. Hakaret ve üslubunu görünce daha fazla yazdıklarını da okumak istemiyorum zaten

+1 örneğin dp-tt wf-atlas eşleşti ve diğer tarafta bpı-zone 1603-hwa eşleşti ve finale dp ve 1603 kaldı. Sence bu final olur mu?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.