Şimdi Ara

Türkiye Appstore'da artık fiyatlar TL cinsinden (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
4.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aha vergi geliyor appstore a,bizim devlet harbi tefeci

• Vergi gelir kesin. Gelmezse çok güzel bi olay bence, çok hoşuma gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smile75 -- 26 Ekim 2012; 10:43:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vergi gelirde fiyatlar artarsa bir tane uygulama almam!
    Direk jailbreak yaparım.

• Dün Fifa 13 ü 13 liradan görünce daha bir alma hissi ..; )

• bu ülkede mağaza açarlarsa o zaman belki bir adım olur oda belki ama vergiler yüksek olacağından yurt dışından pahalı olur.yani ne zaman birbirimize saldırmayı bırakıp birlik olursak ki imkansız o zaman sırtımızdan yük kalkar

• Devletin buna gücünün yetişebileceğini pek sanmıyorum. Google nasıl böyle ise Apple'da aynı şekilde adım atabilir.
  • Vergi ile alakası yok arkadaslar. Hatta sadece TR ye özel bir durum değil. Bir çok ülkede degisiklik var.

Russia: Ruble
    Turkey: Lira
    India: Rupee
    Indonesian: Rupiah
    Israel: New Shekel
    Saudi Arabia: Riyal
    South Africa: Rand
    UAE: Dirham

Gibi. Paniğe gerek yok. Bence böylesi daha iyi olmuş.

• Daha iyi olmuş, ince ama güzel bir yenilik..
  • kim ne derse desin AppStore.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdemre -- 26 Ekim 2012; 11:04:16 >
  • Kontörlü çıkarsalar birde harika olur
  • Verginin habercisi olabilirmi?
  • bence iyi olmamış. dolar cinsinden olunca daha az görünüyordu gözüme.

• Değişen ne var?
  • psikolojik olarak 0.99$ vs 1.79$ :D app satışları düşücek :D

• quote:

Orijinalden alıntı: vitor reis

quote:

Orijinalden alıntı: drorbital

Mac AppStore'da TL'ye geçmiş. Apple için küçük ama bizler için büyük bir adım oldu. Zira iTunes mağazasının açılmasını sabırsızlıkla bekleyen meraklı onlarca kullanıcılardan birisiyim.

Mac AppStore'dan küçük bir alıntı ...

Türkiye Appstore'da artık fiyatlar TL cinsinden

anladık mac iniz var çok zengin ve coolsunuz :/

bizler öyleyizdir

• quote:

Orijinalden alıntı: SymPhoney

quote:

Orijinalden alıntı: Warwiwor

İyi olmuş google play hala dolar üzerinden satın alınıyor birde şu kontör ile almayı çıkarsalar 10 numara olur kredi kartı olan var olmayan var.

Kredi karti olup olamama olayi cok abartiliyor. Sanal kart artik butun bankalarda var. İcine bakiye yukleyip kredi karti gibi internet aliverisinde kullanilabiliyor.

Kardeşim ipoduna gereksiz uygulamalar almak istiyor telefondan alışveriş olsa alacak keratada benden istiyor vermiyorum kartı bazıları için sorun

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

psikolojik olarak 0.99$ vs 1.79$ :D app satışları düşücek :D

Kesinlikle

• Fiyatlar sabit olacaksa guzel fakat dolar kuruna bagli olarak o fiyatlar da artar mi acaba dolar simdi 1.79 atiyorum haftaya 1.85 olunca app fiyati da mi artacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha iyi olmuş bence. Vergi falan gelmezse iyi bir degisiklik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pulucu

quote:

Orijinalden alıntı: SymPhoney

quote:

Orijinalden alıntı: Warwiwor

İyi olmuş google play hala dolar üzerinden satın alınıyor birde şu kontör ile almayı çıkarsalar 10 numara olur kredi kartı olan var olmayan var.

Kredi karti olup olamama olayi cok abartiliyor. Sanal kart artik butun bankalarda var. İcine bakiye yukleyip kredi karti gibi internet aliverisinde kullanilabiliyor.

Kardeşim ipoduna gereksiz uygulamalar almak istiyor telefondan alışveriş olsa alacak keratada benden istiyor vermiyorum kartı bazıları için sorun

ben bu uygulamalara crackleyerek kullanmaya karşıyım. Bir kere hak ihlali söz konusu. Sen düşün yazılımcısın. 2 sene uğraşıyorsun bir oyun ya da uygulama yapıyorsun. Bazıları buna bedavadan kullanıyor. Zaten bu crack'i yazanlar (bazıları haric olabilir) size virüs bulaştırmak için yazıyorda olabilir. Sen düşün adamlar bedevadan boşuna mı kırıyor. İllaki onunda bir amacı vardır. iOS'ta ne kadar etkili olur bilemem ama pc'deki virüslerin çoğu korsan yazılım /crack yoluyla bulaşıyor. Hem bunun dini boyutu da var. Öbür tarafta Rovio Ent. veya Activison karşına dikilirse şaşırma :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.