< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Yerli jet motoru da hayal oldu desenize. Kapütilasyonlar… < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 26 Eylül 2025; 14:12:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Haberin kaynağı Türk hükümetiyle hiçbir yakınlığı olmayan, sadece Türk hükümetine değil, Türk halkına da düşman olan, sadece Ortadoğu hakkında haberler giren "Birleşik Krallık" menşeili bir site Aşağıdaki linkte, kaynak olarak belirttiğiniz sitede Ankara'da bir Kürt gencinin sadece Kürtçe müzik dinlediği için Türkler tarafından kalbinden bıçaklandığını, Kürt vatandaşlarının çok öfkeli olduğunu uydurdukları bir haber girmişler. İngilizlerin ülkemiz üzerindeki emellerini biliyoruz. https://www.middleeasteye.net/news/killing-kurdish-man-turkish-capital-provokes-outrage-social-media Velhasılkelam, bu kadar Türk düşmanı ve küçük çaplı yerel bir İngiliz sayfasının haberini baz alıp " TÜRKİYE AMERİKADAN YERLİ YAPIM UÇAĞINA MOTOR İSTEYECEK ÖLDÜK BİTTİK " gibi bir başlık açmayı temiz bir niyet olarak görmüyorum. |
|
katliam başladığında bizi satmışlardı haketti diyenler bizden daha cok müslüman dostu olmuş.çok garipsiniz ve evet bu şekilde cevap vermeni bekliyordum .sen gururlanma kanında yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
islamcı olarak analamadığın: gyavur diye eline fırsat geçse gırtlaklayacağın adamlar(batı avrupalılar) orada filistinde katliamı protesto için yırtınırken, seninkiler ancak starbucks mcdonalds taşlayabildiler! gelip burada bana kitlesel aciziyetinizi savunmaya kalkma. ben o işe hamas olarak veya arap olarak değil; 5 10 yaşında ve hatta 1 yaşında doldurmamış öldürülen çocuklar olarak bakıyorum, islamcı! aramızda fark bu. |
|
|
Hocam önceden öyleydi ama çin tersine mühendislikle işi çözdü, rusyada göz yumdu, evet halen rusyadan motor alıyorlar ama kendi motorlarınıda üretiyorlar, zaten çin bi jet motoru üretemiyor demek bugükünkü çine hakaret olur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
iste ozamanlar haketti derken avrupalılar daha olaya uyanmamıştı onlar uyanınca medeniyetinizi ordan aldığınızdan biraz rötarlı geldi medeniyet :). burdada protesto edildi .sen kola döküyorlar hıh diyen kitlenden olduğun için yapılanları görmüyorsun :). en duyarlı benim benden daha duyarlısı yok piskolojisi yüzünden bu kafalarda yaşaman normal.(seninkiler)!!!!!!!! benim kimsem yok .asıl acizlik medeniyetli ülklerde gavur bile ölen çocukları dile getirdiğinde artık kendini değistirmek zorunda kaldığını hissetmendir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
yahu 5 yaşında çocukla yazışıyor gibiyim. kola döküyorlar diye tabi dalga geçilecek. çünkü o durumdasın! 20 yıldır kıskanılan vs vs diye dolanıyordun ya. bak işte yabancı basın bombayı patlatır böyle. sen de palavranla kalırsın. batıyı ben 20 sene önce gördüm. bize anlatılandan farklıymış. sizinkiler öyle bir analtıyordu ki sanırsın batıda tüm hristiyan katolikler kızlarını sokakta çırıl çıplak soymuş, erkeklerin hizmetine bırakmışlar vs. ama gidince gördüm ki o kafada olan yahudi kuklaları demokrat solcular. hani senin gibilerinin batıya yani kafirin toprağına kaçabilince oy verdiği kesim :) anladın mı bremın. fark neymiş. |
|
|
Ecevit gibi adama vermeyip senin gibi islamcı olan hükümeti öpüyorsa senin "kafir" batın, ben bundan başka anlam çıkarırdım. öpmek kelimesini özellikle seçtim. solcular bunu anlayacaktır ve umarım düşünürler! batı neden bu islamcıları bu kadar palazlandırıyor? yoksa bu solcu politikanın efendileri yahudilerin işi mi? ne demişti fransız baş haham David Toutoui : "İslam , itrailin süpürgesidir". yani anlayın bugün bu islamcıları kimler yönetiyor ve siz de hala bu sol partileri destekliyorsunuz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 27 Eylül 2025; 12:38:34 > |
|
En bağımsız dönemi? puahahaha, trump'ın kapısında meşruiyet arayan kim??? ABD büyükelçisi sizleri ifşa ediyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 27 Eylül 2025; 15:1:43 > |
|
|
almanların yayınladığı 2020 raporunda gizlenen teknoloji lisanslarından olan hk416 mesela ecevit döneminde ilk girişimlerde bulunuluyorl. nedese alman yeşiller yani alman solcuları bunu bekletiyorlar. taaa başımıza islamcı akp geçince 2003'de ilk lisanslama anlaşmaları yapılıyor. şimdi soruyorum: ecevit'e vermeyen yeşiller ne yaptı da vetoyu islamcılar için kaldırdı? kafir dediğin adam seni niye öptü? yani kardeş. dikiş tutmuyorsa, tersten dikmeye çalışırlarsa dikebilirler. çift taraflı dikiş oluyor. daha sağlam dikilmiş demektir. |
|
|
|