< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
Savaş uçağı uzmanı malum kesim yine dertlenmiş, karalamaya çalışmış. F35 alınsa emin olun o uçakları gömerlerdi. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F372EC04 -- 30 Ocak 2024; 12:35:38 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F372EC04 -- 30 Ocak 2024; 12:32:9 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
şans ile bir şey yapılamaz o motorlarda kaç tane parça var biliyormusunuz.. Allah da çalışana yardım eder, çalışanın yolunu açık eder.. |
|
|
Arkadaşım, bence ciddi bir kafa karışıklığı yaşıyorsun, AKP ye ekonomik yetersizlikleri, kabiliyetsizlikleri anlamında laf sokuyorsun(haklı olarak) ama ortalama IQ su 25 olan Aktroller kalitesinde değerlendirme yapıyorsun. f35 i yani en son teknolojilerle donatılmış 5.nesil bir savaş uçağını (Projede bir sürü sıkıntı olmasına, maliyetin beklenenin bir kaç katına çıkmış olmasına rağmen)sorup referans alacağımız kişiler Konyadaki sanayi ustaları mı? Şimdi mesela biz yurtdışından savaş uçağı alacağız, bilim adamları, savaş uçağı pilotları, askeri stratejistler filan değil Konya sanayideki ustalara mı gideceğiz alalım mı abi bunları ne dersiniz diye??? Bu ustalar mesela bize Büyük Hadron Çarpıştırıcısı, evrendeki karadelikler, astrofizik gibi alanlarda da bilgi verecekler mi? Şİmdi senin teorine göre dünyayı dize getirmemizin önündeki tek engel 40 tane F16 öyle mi? Dünyayı dize getirme deyince şahsen benim aklıma Roma İmparatorluğu, Cengiz Han, İskender vs gibi zamanın bilinen dünyasının çoğunu işgal edip uzun süre elinde tutanlar geliyor. Şimdi sen diyorsun ki, 50 sene önce ürettiği uçaktan ABD bize 40 tane verecek ki kendisinde yüzlerce daha fazlası hala var ki F15, F14 gibi eskileri F22-F35 vs saymıyorum bile, neyse bu adamlar ellerinde binlerce olan uçaktan bize verecekler ve biz o 40 tane uçağı alıp, her nasıl olacaksa, bütün dünyayı "dize getireceğiz" öyle mi???? Sen şimdi durumu dışarıdan değerlendir, biri sana bırak akıllı insanların olduğu tartışma ortamlarını, Türkiye'nin ücra köşesindeki bir köy kahvesinde bile bunu söylese ne dersin? Bu adamı hemen alıp kısırlaştırın üremesin şu zeka seviyesi yayılmasın mı dersin? Karnını tuta tuta adama gülermisin? Emin ol o köy kahvesinde bile buna kimse inanmaz... |
|
Hocam pardon ama senin yaptığın ironi gibi değil, daha çok aktrollerin olduğu ortama uyum sağlamaya çalışan biri gibi gözükmüş. Şahsen anlamadım kusura bakma, neyse o zaman şöyle toplayalım, senin bu yazdıklarına kalpten inanacak olan adamlar gerçekten varsa hepsi tespit edilip tek tek fişlenmeli, acil askere alınıp Rusların Ukrayna savaşında suçluları hapisten çıkarıp yaptığı gibi yapılmalı. |
|
helikopter motoru yapmak uçak motoru yapmaktan daha zor. çünkü rotor pallerine güç aktarman gerekir. temelde ikisi de gaz türbinli motordur. Türkiye artık her türlü havacılık motorunu üretme kabiliyetine kavuştu. tek gereken şey zaman. kaçamak cevap verdiğin için hiç bir şeyden çakmayan biri olduğunu anlamış oldum. bilgin yok fikrin var. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 28 Ocak 2024; 13:25:6 > |
|
ülkede savunma sanayiye en fazla mühendis veren yerde okuyorum beni buradaki lise terk malum parti yandaşları ile karıştırma |
|
|
hocam sen front-end kodu falan yaz boş ver bu işleri xDDDDDDDDDDDDD |
|
|
Koyu Türkçüyüm, akp hükümetinin olduğu bir ülkede savunma sanayide çalışmam. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 28 Ocak 2024; 13:48:44 > |
|
|