Şimdi Ara

Turkıye 20 bin ton et stoğu birikti bozulma riski var!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Dünya gazetesinden Ali Ekber Yıldırım imzası taşıyan 'İthalat rekortmeni,Türkiye et ve sığır ihraç edecek'

• Etleri bozulmaya bırakırlar ama fiyatı düşürmezler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • etlerın cogu yerlı uretımmıs sımdı haberturkte te bahsettı
  • İhracat yapacak mısız eti hesapta

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bakan acıklama yaptı ve algı operasyonu ile ort pas edılmeye calısılıyor su anda.. çeşıtlı bahanelerle et tuketımı azaldı dıyorlar

http://www.tarimdunyasi.net/2018/12/03/ithalat-rekortmeniturkiye-et-ve-sigir-ihrac-edecek/
  • hadı bakalım stok yapan et ve sut kurumuna da ceza mı keseceksınız sımdı?
  • Sür işte piyasaya kardeşim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackGhost12

Sür işte piyasaya kardeşim.
    surmez hocam yerlı ette hıcbır rısk yokmus. Biz risk olan ab nın bıle almadıgı etlerı yememız gerekmekte
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackGhost12

Sür işte piyasaya kardeşim.
    Piyasaya sürerse et fiyatları düşer

Hayvan üreticisi et fiyatları düşmesin diye zararına hayvan bakıyor, hayvan sayısı artmasın diye dişi hayvan kesiyor

Kırsal kesim oy manipülasyonun en çok olduğu yerlerdir. İktidar bunu istemez

• Şarbon haberleri et tüketimini azalttı, ithal etler bu yüzden elde kaldı.

• Nie bozulsun ya askerlere verirler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xgizlix

Nie bozulsun ya askerlere verirler
    '' Nie ''
  • Daya askeriyeye etleri ne olacak erler yer. Askerde içi hafif yeşil olan etten yemeyen yoktur. Ne eti olduğunu çok merak ediyorum. Hindi diye de acayip birşeyler verirlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanished Man

Daya askeriyeye etleri ne olacak erler yer. Askerde içi hafif yeşil olan etten yemeyen yoktur. Ne eti olduğunu çok merak ediyorum. Hindi diye de acayip birşeyler verirlerdi.
    Parasıyla bedellı yapıyo artık cogu bıde etı dayarsan askerlık bedavaya gelecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Vanished Man

Daya askeriyeye etleri ne olacak erler yer. Askerde içi hafif yeşil olan etten yemeyen yoktur. Ne eti olduğunu çok merak ediyorum. Hindi diye de acayip birşeyler verirlerdi.
    Valla benden başka kimseye denk geldimi diyordum sizin yazınızı gördüm

2002-2003 yılları arası bingölde askerde yedim dediğiniz hindi diye bildiğimiz tavuk irisi acayip bi kokusu olan eti şimdi anılarım canlandı

Ayrıca o yıl taburun bağlı olduğu kolordu deposuna gittiğimizde kendim baktığım için biliyorum üstünde 1976 felan yazan karkas hayvanlar vardı 1-2 tanede biz almıştık aralarından en yenisi 1995'ti

• quote:

Orijinalden alıntı: alisırakaya

Valla benden başka kimseye denk geldimi diyordum sizin yazınızı gördüm

2002-2003 yılları arası bingölde askerde yedim dediğiniz hindi diye bildiğimiz tavuk irisi acayip bi kokusu olan eti şimdi anılarım canlandı

Ayrıca o yıl taburun bağlı olduğu kolordu deposuna gittiğimizde kendim baktığım için biliyorum üstünde 1976 felan yazan karkas hayvanlar vardı 1-2 tanede biz almıştık aralarından en yenisi 1995'ti

Alıntıları Göster
    Kurutulmus et işte daha yararlıdır belkı :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.