Şimdi Ara

Türkiye 04.11.08 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslarimdan birisi vatandan iphone 4 almis ama cihaz 04.11.08 cihazda jb falan yok bu seri simlock degilmiydi nasil calisiyor bu cihaz sonradan unlock edilme ihtimali varmi ? Geri vermelik bir durum olusur mu

• hocam tüm basebandlar için unlock çıktı artık ve 2 senesini dolduran kilitli iphoneları attvs gibi alınan yerleri arayıp kontrat süresivs bitti diye kiliti açtırabiliyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaga20

Merhaba arkadaslarimdan birisi vatandan iphone 4 almis ama cihaz 04.11.08 cihazda jb falan yok bu seri simlock degilmiydi nasil calisiyor bu cihaz sonradan unlock edilme ihtimali varmi ? Geri vermelik bir durum olusur mu

vatan bilgisayardan alınan telefon neden simkilitli olsun arkadaşım?

öyle bir seri falan yok.
    bazı operatörlerden satılanların bir kısmı kilitli. basebandı 04.11.08 olan bütün cihazlar kilitli diye bir şey olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukdanis -- 30 Nisan 2012; 17:29:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukdanis

quote:

Orijinalden alıntı: zaga20

Merhaba arkadaslarimdan birisi vatandan iphone 4 almis ama cihaz 04.11.08 cihazda jb falan yok bu seri simlock degilmiydi nasil calisiyor bu cihaz sonradan unlock edilme ihtimali varmi ? Geri vermelik bir durum olusur mu

vatan bilgisayardan alınan telefon neden simkilitli olsun arkadaşım?

öyle bir seri falan yok.
    bazı operatörlerden satılanların bir kısmı kilitli. basebandı 04.11.08 olan bütün cihazlar kilitli diye bir şey olabilir mi?

Soru,un cevabını ogrenmism oldum
    O baseband serisinin kilitli cihazlar olabilecegini dusunmustum
  • konuyu görünce aha dedim birinin daha dikkatini çekmiş. sonra bir baktım "zaga20" bizi bilgilendirdiğin için teşekkürler @farukdanis
  • Cahilligime verin ebay e abandim telefon ariyorum,kimileri bu baseband numarasinin resmini cekip koymus,bunun hikmeti nedir?
  • 4.11.08 sürümü simlock'ludur diye birşey yok. O sürüme sahip simlock telefonlar bir süre öncesine kadar unlock yapılamıyordu, ama simdi yapılabiliyor. Fakat apple kısa sürede bu açığı kapatacak diye duydum. Forumda konuyla ilgili bir başlık var, arama yapın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cholonya

4.11.08 sürümü simlock'ludur diye birşey yok. O sürüme sahip simlock telefonlar bir süre öncesine kadar unlock yapılamıyordu, ama simdi yapılabiliyor. Fakat apple kısa sürede bu açığı kapatacak diye duydum. Forumda konuyla ilgili bir başlık var, arama yapın.

Hocam sizin mesaj biraz konunun dışına çıkmış ben türkiye çıkışlı bir cihazda bu bb yi sim free olarak alan bir arakadaş görünce dikkatimi çekti sadece.
  • Konunun dışına mı çıkmış?
    Sormuşsunuz ya tüm 4.11.08 sürümleri simlock değil mi diye, ben de alakası yok diyorum işte. Simlock olup olmamasının baseband sürümüyle ilgisi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cholonya -- 30 Nisan 2012; 20:37:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cholonya

Konunun dışına mı çıkmış?
    Sormuşsunuz ya tüm 4.11.08 sürümleri simlock değil mi diye, ben de alakası yok diyorum işte. Simlock olup olmamasının baseband sürümüyle ilgisi yok.

Yok hocam hani unlock kısmı için demiştim :)
    Teşekkürler
  • iste sizin duydugunuz sey o'dur dedim yani :) 4.11.08 ve simlock'lu telefonlar unlock yapilamiyordu. Sizin duydugunuz budur anlaminda ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.